نه توی سیمز 3 اگر بیشتر از 3 بار try for baby رو انجام بدی با هم دعواشون میشه!
اگر سه بار انجام دادید و نشد بزارید برای فردا
نه توی سیمز 3 اگر بیشتر از 3 بار try for baby رو انجام بدی با هم دعواشون میشه!
اگر سه بار انجام دادید و نشد بزارید برای فردا
اكانت نمي خواد. از يكي از دو سايت زير مي تونيد دانلود كنيد:
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا همیشه برا ما به 1 بار هم تمومه حاملست
ببخشید مگی خانوم شما چندتا بچه میخواید محض رضای خدا این شوهر بیچاره گناه داره 3 بار
لومینا جان لطفا دوباره عکس الماس اینجا نزارید ففط توی گروپ مخصوص.....
دوست عزیزمون
آپگرید کردن وسایل به بهتر شدن و سریع تر شدن کارتون می انجامه همین طور به دیر به دیر خراب شدن و کثیف شدنش یعنی اگه توالتو آپگرید کنید این اتفاقا میتفته چیز های دیگه هم میشه مثلا صندلی ممکنه قیمتش بره بالاتر و هک کردنش می تونید ویژگی Computer witcher رو انتخاب کنید تا هوشش برای کامپیوتر زیاد باشه بعد از مدتی انجام دادن هم اوکی میشه نوشتن هم یه اسکیله که بهش کمک می کنه و شما می تونید پای کامپیوتر تمرینش کنید یا به کلاسش در برج های بیسینس مراجعه کنید
Last edited by Zende; 09-06-2009 at 19:47.
بعد از دانلود از يكي از سايت هاي گفته شده كافيه اگه فايل rar است آن را unrar كنيد بعد هم روي فايل كه نامش هست : Riverview دابل كليك كنيد خودش نصب مي شود و پيغام مي دهد كه نصب شد.
مگي ميشه عكس كتاب رو بزاري
راستي مگي خانوم هستش محض اطلاع
راستي چه جوري ميشه وسايل رو اپگريد كرد؟؟؟
من بیچاره باید حدود 3 اتاق خواب برای بچه هایم بسازم ... 3 تا نوزاد دارم
مگی جان این کد هایی که این برنامه توی پوشه کرک میده بازم میزنی تو سایت بعد از عضو شدن که دانلود کنی ازت کد میخواد
بعد این کدهایی که برنامه میده رو میزنی
بازم این ارور رو میده
The serial code you entered is invalid. Please enter a valid serial code and re-submit. Leave serial code empty to register without a serial code.
منظورت چیه ؟
سیم من از وقتی 3 یا 4 (درست یادم نیست) تا درجه تعمیر داشت.وقتی بعضی وقت ها رو بعضی وسایل کلیک میکردی گزینه آپگرید میومد و کلیک میکردی می رفت و آپگرید می کرد.
سلام
براداران گرامی چطور ازدواج کنم ؟!! اصلا میشه کرد؟
یه بچه اومده تو خونم چسب شده مونده ! زن ندارم این از کجا اومد ؟
یه کیسی هم انتخاب کردیم دوستیمون هم تا جا داشت پر شد حالا چطور پیشنهاد بدم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)