سلام
من وقتی با IDM دانلود می کنم جدیدا سرعت رو خودش کم میکنه و از 200 میرسونه به 20kb/s
به نظر شما مشکل چیه؟
سلام
من وقتی با IDM دانلود می کنم جدیدا سرعت رو خودش کم میکنه و از 200 میرسونه به 20kb/s
به نظر شما مشکل چیه؟
سلام
شما حتما ن لیمیت را روشن کردین
کار های پست اول تاپیک را انجام دهید خیلی بهتر میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت تمامی اعضای گل گلاب
یه سوال کوچولو داشتم
خواستم بدونم چطور میشه فایل هارو تو IDM به صف کرد
تا یکی یکی دانلود بشن
پشت سر هم
خواهشن توضیح کامل![]()
سلام به همه دوستان
یه سوال کوچیک داشتم
خواستم بدونم
چه طوری میشه تو IDM فایل ها رو به ف کرد
تا به ترتیب صف دانلود بشن و یه هو دانلود نشن![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه لیمیت رو روشن نکرده بودم
کلا اینجوری هست که وقتی میزنم شروع به دانلود کنه چند ثانیه ی اول سرعت خوبه ولی بعد میاد پایین
این قسمت رو هم میشه یه کم ساده تر توضیح بدین
![]()
ببینید سرعت 200 کیلوبایت یعنی نزدیک 2 مگابیت پهنای باند !! شما مطمئن هستید سرویستون پهنای باندش انقدر هست ؟
معمولا استارت IDM با سرعت های بالا شروع میشه طوری که بعضی اوقات برای خود من با سرعت 800 شروع میشه و روی 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه ثابت میشه حالا شما سرویستون اگه 2 مگابیت هست بای سرعت 200 و بالاتر رو هم تا 256 کیلوبایت در صانیه رو داشته باشی ولی اگه سرویس اینترنتیتون کمتره اون اوج اولیه سرعت که میگی 200 میشه چیز عادی ای هستش و بعد از چندین ثانیه به حالت نرمال و ثابتی بر میگرده
من از اینترنت شبانه استفاده میکنم که از 3 تا 7 صبح هست ولی این وسط یه ترفندی میزنم که میشه تا 7:45
و چون در این بازه ی زمانی همه قطع میشن ، سرعت میچسبه به طاق![]()
اون ترفدی که میگی از 6:55 هم بزنی تا 7:55 هم میتونی دانلود داشته باشی
نمیشه گفت همه قطع میشن ولی تعداد کمتر میشه و 100% پهنای باند شما رو نامحدود نذاشتن که هرچقدر تو مرکز مخابراتیتون ره داشت شما بتونید ازش استفاده کنید
اون سرعت اولیه که گفتم عادی هست و برای همه همینه و بعد از چندی ثانیه افت میکنه و روی یک عدد تقریبا ثابت دانلود رو ادامه میده و مشکل از جایی نیست چون سرویس شما اینطور ارائه شده
از بابت اون ده دقیقه ای که اضافه کردین ممنون
از 7 به بعد من هیچ مشکلی ندارم (همیشه سرعت 200 هست)
ولی من معمولا سرعت دانلودم بین ساعت 3تا 7 ،70 بوده.الان از 180 کمش میکنه تا 15!!!
حالا جدای از اینا من دو بار یه چیزای خیلی عجیب دیدم
1.رجیستریشن IDM مشکل داشت، درستش کردم، اون شب ار 3 تا 7 سرعت 200 بود(کم هم نمی شد و بین 180 و 220 بالا پایین می شد)
2.یه روز جمعه که مثل همیشه قرار بود 7:45 قطع بشه، قطع نشد و تا 10 صبح من اینترنت شبانه داشتم
خودم هم نمیدونم این دو تا چجوری اتفاق افتاده ولی حس میکنم که هر دو امکان پزیره و باید راهش رو پیدا کنیم
یه حدسی هم که در مورد مشکلم میزنم اینه که شاید رجیستریشن مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)