دوستان به نظر شما بهترین سرویس (از لحاظ اقتصادی) برای کسی که استفاده ی زیادی از اینترنت می کنه چیه؟؟؟
من این ماه 6 گیگ خوردمبه خاطر همین دارم می رم 64 نامحدود بگیرم....سریس الانم هم 128 ، 3گیگ هست.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید![]()
دوستان به نظر شما بهترین سرویس (از لحاظ اقتصادی) برای کسی که استفاده ی زیادی از اینترنت می کنه چیه؟؟؟
من این ماه 6 گیگ خوردمبه خاطر همین دارم می رم 64 نامحدود بگیرم....سریس الانم هم 128 ، 3گیگ هست.
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید![]()
اگه سرعتت مثل همینی که هست قراره بشه می ارزه(ولی کمتر)
ولی میترسم اونو بگیری و شرکت پهنای باند اصلی رو برات ببنده و سرعت لاکپشتی حالتو بگیره![]()
حالا یه ماهه می گیرم نتیجه اش رو براتون می ذارم ....اگر که خوب بود ادامه می دیم اگر بد بود که به حالت قبل بر می گردم.
توی سه هفته دوبار شارژ کردم..![]()
سلام به همگی
من از صبانت سرویس میگیرم و خیلی راضی نیستم مخصوصاً شبانه که 3 ماهی میشه خراب شده ولی با دوز و کلک شبی 1 گیگ میگیرم. این تایپیک رو که خوندم متوجه شدم بعضی از دوستان خیلی راضی هستن و بعضی دیگه خیلی ناراضی. حالا میخوام بدونم آیا با شبانه لایزر میشه بالاتر از 1 گیگ گرفت و آیا به منطقه مخابراتی ربط داره یا نه.
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن.
خوب همونطور که خودت متوجه شدی کاربرا بعضی ها راضی و بعضی ها ناراضی هستن
که یه نمونش پست های خود من تو این تاپیک بوده
به منطقه مخابراتی شما و یا به شانس شما بستگی داره که سرعتتون در حد قابل تحمل باشه یا نه
سرعت واسه وبگردی بد نیست ولی واسه دانلود نه ریاد جالب نیست(البته باز میگم بعضی ها راضین)
من که از شبانه راضی نیستم و یه سرویس دهنده خوب اگه پیدا کنم میخوام تغییر سرویس بدم
من با 128 قبلاً تا 600 مگ میگرفتم تو 6 ساعت شبانه ولی الان نهایتاً 200-300 مگ میشه
سلام دوستان
من از سرویس شاتل (512) استفاده می کنم (یا می کردم) همه چی خوب اما پس ار این جریان محدود کردن که من را هم شامل شد از شاتل زده شدم البته با هزار کلک و اندکی چاشنی مخ زنی تونستم این چند شب بالای 1 گیگ دانلود فری کنم ولی واقعا از شاتل زده شدم و با وجود اینکه چندروز به پایان دورم مونده درخواست دادم که خطم جمع کنند.
الان دنبال یه سرویس دیگه هستم
یه سوالی از شما عزیزان داشتم
اول این که سرویس شتاب شهرستانی ها را هم شامل میشه؟
دوم اینکه یه توضیح درمورد این سرویس شتاب بدید البته راهنمایی خود سایت خوندم ولی یکم گنگ بود
البته اینوباید بگم که تمام سرویس دهنده های اینترنتی کم فروشی می کنند(یا مجبور به کم فروشی میشن)
ببخشید اگر زیاد نوشتم
سلام
من از صبا به لایزر اومدم. امروز وصل شد. سرعت دانلودم 35 هستش.امشب سرعت شبانه رو هم تست می کنم.
فقط یه سوال از دوستان داشتم: لایزر هم واسه شبانه ترفند خاصی داره؟ مثلا تو صبا اگه ساعت 6:44 دیسکانکت می کردم، تا 7:44 کانکت می موند.حالا راهی داره واسه لایزر هم به روشی تا 8 کانکت موند؟
راستی شبانش دقیقا از 1 تا 7 هستش؟
ممنون
کانکت که میمونه ولی از حجمت کم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 یک ستاره سیلور لایزر
محدودیت حجمی 8 گیگ
ماهی 22 هزار تومان
شبانه رایگان
نظر بدبد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)