دوربینش به چی بستگی داره ؟؟؟؟
دوربینش به چی بستگی داره ؟؟؟؟
دوستان کسی عکس از مدل طلایی این گوشی داره ؟؟؟اگه بذارین خیلی ممنون میشم .......
سلام
آقا امیر یه سوالی من به تازگی برای داداشم یه f480 خریدم می خوام گوشیشو آپدیت کنم میخواستم بدونم که این چند فیرموری که براش اومده کار خوده سامسونگه یا نه؟
آیا خوده سامسونگ برای فیرمور داده؟
اگه کسانه دیگه ای هم فیرمور دادن (مثل ماجرای فیرمور های هک شده) چه فرقی با فیرمور های اصلی داره؟
سلام بچه ها
اقا گوشي من موقع صحبت كردن صدايه طرف خيلي بد مياد طوري كه يه دفعه صدا به طور كل قطع ميشه
يادمه تو همين تاپيك يه صفحه اي بود كه ميگفت با زدن چند كد صدا زياد ميشه ولي شماره صفحه يادم نيست
ازتون ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوستان گرامی باز سلام من صفحه اول رفتم و آموزشو دیدم حالا 1 سوال و یه درخواست دارم سوالم اینه که اگه گوشیمو فلش کردم بعدا میتونم به همون برنامه اولش برگردونم و درخواستم هم اینه که یکی از دوستان که یه ریزه از بقیه بیشتر اطلاعات داره لطف کنه یک فریمور که به نظرش خوب هست و حتما فارسی رو ساپورت میکنه رو برام تو یه سایتی به غیر از رپید شر آپلود کنه آخه سرعتم کمه نمیتونم 50 مگ رو یه تیکه دانلود کنم راستی من فقط میخوام اس ام اس هام و تایپم فارسی باشه چون منوی انگلیسی رو به فارسی ترجیح میدم پس اگه این فریموری که میزارین منوی فارسی نداره مشکلی نیست, پیشاپیش ممنون دوستی که زحمتشو برام بکشه یا حق...
سلام دوست عزيز
به غير از فريمور f480jphk1 تمامي فريمور ها فارسي ساپورت نيستن!!!!!!
حتي اس ام اس فارسي رو نميتونن نمايش بدن! البتا من خودم مستقيما اينو نديدم اما با توجه به اينكه تمامي كلوپ رو مطالعه كردم، همه دوستان اين مشكل رو دارن!
Last edited by red_kahroba; 01-05-2009 at 13:11.
سلام دوست گرامی میگما شما این فریموار (f480jphk1) رو میگین فقط فارسی ساپورت میکنه در حالی که تو همین تاپیک نمیدونم کدوم تاپیک ولی یه جایی نوشته بود این فریموار (F480JPHG3) فارسی ساپورت میکنه حالا من کدومو دانلود کنم دوستان لطفا راهنماییم کنین و از کجا بگیرم؟ تو کدوم قسمت سایت سامسونگ برم دوستان ممنون میشم کمکم کنین مرسی...
دوست عزیز شما اگه تو همین تاپیک صفحه ی 35 پست شماره ی 344 رو نیگا کنید لینک دانلود فریمور فارسی f480jphg3 گذاشته شده که می تونید دانلود کنید حالا من نمیدونم دقیقا این فریمور با اون یکی فریموری که اسمشو گنده نوشتین چه فرقی داره!!
دوست عزیز دوربینش شاخ که نیست هیچی حتی دم گوشیهای دیگه هم نیست اندازه 2 مگ سونی هست نه بیشتر!!!!!
من نمیدونم چرا با سونی مقایسه میکنید همیشه
سامسونگ تو 2.3.5و 8مگا همیشه اول و بعضی وقتهاااااااااااااا دوم بوده این حرفا واسه چیه من نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)