حامد جان ورزن جدیدش هست لینکش رو هم رزیوم داره و تو چند تا پست قبل معرفی شده بود ولی فعلا دانلود نکن چون اینجور که معلومه لایسنس کداش توست خود سایت کاسپر بسته شده پس بهتره تا کرکش به صورت یه فایل کی نیومده دانلودش نکنی
حامد جان ورزن جدیدش هست لینکش رو هم رزیوم داره و تو چند تا پست قبل معرفی شده بود ولی فعلا دانلود نکن چون اینجور که معلومه لایسنس کداش توست خود سایت کاسپر بسته شده پس بهتره تا کرکش به صورت یه فایل کی نیومده دانلودش نکنی
من همين الان update كردم بدون هيچ مشكلينوشته شده توسط akmfad1
موفق باشيد
ميشه بگي چه ورژني هست وكركش رو هم بزارينوشته شده توسط nayebaghaee
كسى مىدونه چطور مىشه اين مشكل رو حل كرد؟
Last edited by Balrog; 15-09-2006 at 14:07.
خب اين كه ورژن 5 هست منم دارمش كركشم كار مي كنه اما تا 2 - 3 ماه ديگه مهلت استفاده ازش تموم ميشه به خاطر همين من ورژن 6 رو دانلود كردم كه متاسفانه كركش كار نمي كنه!نوشته شده توسط Kamran_A
سلام دوستان يك نفر به بنده بگويد كه اپديت هاي كاسپر در كجا ذخيره مي شود
ادر س دقيق مرحمت نماييد
در اينجا:
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
دوست عزیز آن پست را از محل کارم دادم version:6.0.0.300تا تاریخ فکر کنم 17.7.2007 اعتبار داره متاسفانه الان دسترسی ندارم فردا براتون اپ میکنم فقط یک سوال همه بچه ها این مشکلو دارن یا نه؟نوشته شده توسط *عیسی*
واگه همه این مشکلو دارن من اینو باید بگم که ip ما اینجا ip کشور اماراته نکنه کاسپرسکی هم مثل mcafee؟؟؟؟؟؟؟
تا فردا
سلام بابا يكي هم ما را تحويل بگيره.1 درخواست كردم 5 صفحه پيش يكي حتي نگفته برو نداريم چه برسد به اينكه لينكي يا كمكي كرده باشد.بابا ما را هم دريابيد.نوشته شده توسط cheetoz_motori
سلام بچه ها اين هم ورژن 6.0.0.300 كاسپرسكي آنتي ويروس به همراه كرك :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر از دوست عزيز vampire viper
Last edited by *عیسی*; 15-09-2006 at 21:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)