شما که عکسشو گرفتی...قیمتشم می پرسدی دیگه !@![]()
شما که عکسشو گرفتی...قیمتشم می پرسدی دیگه !@![]()
اگر این مشکل به راحتی قابل حله چرا در انجمنهای خارجی کسی راه حل درست و بدون دردسرش رو نگفته ؟ :
They told me that as well when I called then. Then I wrote them a quite angry email that they replyed to and admitted that the phone does turn off Bluetooth when it enters power save mode - as soon as the screen light goes off.
I then wrote and asked them if that also mean that headset will stop working.
They then told me that it is supposed to kepp already opened bluetooth channels open, unless the headset also go into powersave.
They told me that there are currently no setting to prevent this really stupid behavior. There MIGHT be one in upcoming updates but they couldn't promise anything.به نظر میرسه دو راه حل موجوده . یا باید حالت استندبای رو آف نمود و تمام شدن سریعتر شارژ باطری رو تحمل کرد و یا باید از خیر بلوتوث گذشت . چون دستگاه تشخیص نمیده که وقتی بلوتوث در حال فعالیته به حالت استندبای نره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته همون غیر فعال کردن استندبای هم مثل اینکه بطور کامل مشکل رو حل نکرده . فردی پستی زده با محتوای زیر :
و پس از گذشت زمان بیشتر گفته :well, I disabled the standby, and the BT hasn't turned itself off in about 3 hours, which is a record so far. and battery life doesn't seem too bad. I'll update again later, but hopefully that's a good fix until a real patch is released.
لینک بالا رو اگه بخونید مشکلات عجیب و غریب دیگری هم هست ! مثلا حتی وقتی دارند از برنامه ای استفاده میکنند ، گوشی باز هم به حالت استندبای میره و اون برنامه رو میبنده ( فکر کنم برنامهء tomtom بود ) . بقول خودشون این مشکلات دیوانه کنندس . دو نفر هم به ساپورت SE ایمیل زدند و جواب این بوده که باید منتظر آپدیت موند شاید با آپدیت حل بشه ...well, woke up this morning with the BT turned off again, so it didn't fix the problem. Oh well. back to the drawing board. I really hope Sony responds quickly to this.
مهران جان لطفا بگید چطوری مشکل بلوتوث رو حل کردید ؟ آیا پاور سیو رو غیرفعال کردید یا راه حل سومی هم موجوده ؟ راستی شما با کارکیت ماشین آهنگ گوش میکردید ( از طریق بلوتوث گوشی ) ؟
ضمنا ممنون از مطالب خوب شما .
موفق باشید .
اگر فیلمهای کار کردن با این گوشی و نیز کار کردن با آیفون رو در یوتیوب مشاهده کنید متوجه خواهید شد که کارکرد تاچ اکسپریا مثل آیفون حساس وبا عکس العمل سریع نیست و اصطلاحا مولتی تاچ نیست . ضمن اینکه این شرکتهای موبایل چندان روی ویندوز کار نکردند به همین دلیل دکمه ها و عملکردهای زیادی وجود دارند که برای تپ کردن روی اونها باید از قلم استفاده کرد ( به دلیل کوچکی بیش از حد ) .
تا اونجایی که بنده خواندم این موضوع صحیح نیست . اکثر گوشیها از همون فناوری سابق استفاده میکنند . و آیفون ( و شاید یکی دو گوشیه دیگه ) تنها استفاده کننده از این فناوریه . همانطور که در بالا هم عرض کردم اگر در یوتیوب فیلمهای کار کردن با اکسپریا و گوشیهای HTC رو مشاهده کنید میبینید که فرد کار کننده با گوشی بعضی جاها باید چند بار یک عمل رو تکرار کنه تا درست انجام بشه .
ضمنا اگر این گوشی از فناوری مشابه آیفون استفاده کرده بود دیگه نیازی به Stylus نداشت ( مثل آیفون که براش نزاشتند ) .
شما که عکسشو گرفتی...قیمتشم می پرسدی دیگه !@به نظر میاد دوستمون قیمت رو گذاشتند اما درست نشون داده نمیشه :آره بابا.چرا قیمت نکردی؟
و از تعداد ارقامش پیداست بالای یک میلیون تومنه و هر کس به این قیمت بخره کاملا ضرر خواهد کرد .قیمت:؟؟؟,؟؟؟,؟
خدمت دوستان عرض کنم که قیمت رو هم پرسیدم
قیمت ناقابل برای رنگ سیلور: 1.400.000 تومان با گارانتی خاورمیانه
باید اضافه کنم که در هنگام استعلام قیمت دو نفر در حال خرید این هیولای سونی اریکسون بودند.
پایتخته یا علاالدین؟
در مورد ال سی دی هم بد نیست بدونید که اگر گوشی با قلم کار کرد جنسش مثل آیفون نخاهد بود چون اون جنس(آیفون) فقط و فقط با تماس دست کار میکنه
Last edited by mamad6280; 17-11-2008 at 20:45.
دوست من نوع تاچ فرقی نداره فقط سرعت عملشون فرق داره...........
ضمنا ملا این نیست که باقلم کار می کنی فرق کنه.......چون ال سی دی ایفون 5. اینچ از این بزرگ تره............
و رابطش جوری طراحی شده که دکمه ها بزرگ هستند................
من فکر کنم با این قیمت انشالله سال بعد گوشی خواستم عوض کنم اگه کسی نگرفت از اطرافیان روش فکر می کنم.............دی
@ s-a-l-i-m
شما نمیتونی با دستکش یا با قلم روی آیفون کار کنی چون فقط با تخلیه بار الکتریکی هنگام تماس دست با صفحه متوجه تماس میشه ولی در تمام گوشی های دیگه غیر از آیفون موضوع جور دیگه ایه ، چون خیلی به تاپیک ارتباط نداره دیگه ادامه نمیدم
برای اطلاعات بیشتر حتما به این مطلب مفید رجوع کن تا متوجه تفاوت تکنولوژی که آیفون رو از بقیه متمایز میکنه بشی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)