تایید میشه و همینطور سعی کنید از قسمت Set Network Location گزینه Home network رو انتخاب کنید.
تایید میشه و همینطور سعی کنید از قسمت Set Network Location گزینه Home network رو انتخاب کنید.
با سلام خدمت همه دوستان
نمیدونم سوالمو دارم جای درستی مطرح میکنم یا نه ! میخواستم ببینم برای شبکه کردن 4 تا کامپیوتر و یک دستگاه فکس و پرینتر و همچنین اینترنت پرسرعت درون یک اتاق ، دقیقا چه سخت افزارهایی لازمه و اگه قرار باشه کل کار رو بسپرم به کسی که این کاره ست ، هزینه ش حدودا چقدر برام در میاد ؟!!!
لطفا راهنمایی کنید .
خیلی خیلی ممنون
باید یک سوییچ بخرین و یک کم کابل و تجهیزات خورده ریزه ...
قیمتش رو هم نمیدونم تو بازار نیستم.
اما اصلا ترین چیز همون سوییچ هست دیگه. بقیش تجهیزات کوچولو ه.
آقا یه دنیا ممنون
من یه مشکل در شیر کردن پوشه ها دارم و اونم اینه که وقتی یه پوشه ای رو از روی دسکتاپ شیر میکنم توی اون یکی کامپیوتر دیده میشه ولی باز نمیشه و پیغام اجازه دسترسی میده ولی وقتی از روی یکی از درایوهام شیر میکنم هم دیده میشه و هم باز میشه. میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟
راستی هر دو تا ویندوزهام هم سون هستن..
خب شما Permission هاش رو چک کردی ؟ چیه Permission هاش ؟
برای everyone و full control گذاشتم. من میخوام دسکتاپ هر دو تا سیستم برای هم شیر باشه. ولی با این پیغام مواجه میشم وقتی چیزی رو از روی دسکتاپ شیر میکنم
![]()
من این مسیر رو Share کردم و راحت باز شد:
دقت کن که قایرولهای طرفین خاموش باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن شما دقیق بگو میخوای چیکار کنی ؟ تا یه راه دیگه گیر بیاریم به جز Share کردن دسکتاپ.
آقا من دقیقا میخوام دسکتاپ های هر دو تا سیستم برای هم شیر باشه... همین...
اوایل که این دو تا رو با هم شبکه کرده بودم اینطوری بود. ولی خیر سرم اومدم یاد بگیرم اینقدر دستکاریش کردم که خراب شد..
سلام
مودم ADSL2+ DSL-522T به يك كامپيوتر وصله و سپس اين كامپيوتر با چندين كامپيوتر داخل سايت شبكه شده. حالا من مي خواهم يه كامپيوتر را نزديك كامپيوتر اصلي به اينترنت وصل كنم. آيا با USB اين مودم ميشه اين كامپيوتر را به اينترنت متصل كرد. چون نمي خواهم از داخل سايت سيم كشي كنم و يه كابل برگردونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)