تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 1045 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوست عزيز

چند احتمال وجود داره

1- اينكه آفيس در ابتدا كامل نصب نشده و قسمت مربوط به ساپورت ماكروها و كنترلها نصب نگرديده است كه در اين صورت بايد آفيس را كامل نصب كنيد.

ج: نصب كامل آفيس

2- در قسمت تنظيمات زبان (language settings) در خود ورد نه ويندوز ، زبان فارسي انتخاب و اضافه نشده است

ج: start --> All program --> Microsoft office --> Microsoft office tools --> Microsoft office 2007 language setting و انتخاب زبان فارسي

3- ورد براي ماكروها بصورت پيش‌فرض حالت غيرفعال به خود مي گيرد تا مبادا انها ويروسي نباشند كه مي توان ان را از اين حالت خارج كرد.

ج: زدن دكمه آفيس (office button) در ورد (دكمه بالا و سمت چپ) و زدن word option و قسمت trust center و قسمت macro settings و گزينه هاي مربوطه جهت فعال سازي يا غيرفعال سازي ماكروها. به نظر من گزينه اول رو بزن و اگه دوباره پيغام داد اون موقع گزينه چهارم رو بزن و داخل ورد شو.

حتما اگه درست شد از هر راهي يا درست نشد روي مسنجر خبرم كن تا بگم بري ببيني ياي ماكرويي فعال هست و وجود داره يا نه

موفق باشي
    همه راه ها رو انجام دادن ولی به جز گزینه ی اول نصب مجدد
    ولی مشکل هنوز هستش مشکل اینجاست که اگه متنی رو می خوای از یه جای دیگه مثلا سایتی کپی کنی و بیاری داخل ورد مثلا این جمله (یکی اینکه در ساختار آن به جای تیمین، از اوراسیل(u) استفاده شده است) به این صورت نوشته میشه (شده است یکی اینکه در ساختار آن به جای تیمین، از اوراسیل(u) استفاده ) و لی من ورد 2002 رو الان نصب کردم اینجوری نمیشه (اون ورد 2007 رو پاک نکردم ) حالا اگه راه دیگه ای به نظرت نمیرسه تا دوباره نصب مجدد کنم

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

همه راه ها رو انجام دادن ولی به جز گزینه ی اول نصب مجدد
    ولی مشکل هنوز هستش مشکل اینجاست که اگه متنی رو می خوای از یه جای دیگه مثلا سایتی کپی کنی و بیاری داخل ورد مثلا این جمله (یکی اینکه در ساختار آن به جای تیمین، از اوراسیل(u) استفاده شده است) به این صورت نوشته میشه (شده است یکی اینکه در ساختار آن به جای تیمین، از اوراسیل(u) استفاده ) و لی من ورد 2002 رو الان نصب کردم اینجوری نمیشه (اون ورد 2007 رو پاک نکردم ) حالا اگه راه دیگه ای به نظرت نمیرسه تا دوباره نصب مجدد کنم
    سلام

گفتم كه روي ياهو مسنجر پي ام بده تار اهنماييت كنم ببيني آيا ماكرويي فعال هست يا نه

براي اون سوال هم يه بار ctrl+A رو بزن و بعد يه بار كنترل و شيفت راست رو با هم بزن تا متن right ti left بشه و درست بشه

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين قسمت تو ورد 2007 كجاست ؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

اين قسمت تو ورد 2007 كجاست ؟

سلام تازه وارد

بابا راه دور نمي خواد بري ها . همين بالا سرت توي پست اول همين صفحه رو حداقل يه چك مي كردي

همونجا توضيح دادم

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام تازه وارد

بابا راه دور نمي خواد بري ها . همين بالا سرت توي پست اول همين صفحه رو حداقل يه چك مي كردي

همونجا توضيح دادم
    مرسي دوست من.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

می دونم که همه این کار را بلدن ولی اگه کسی خواست در خدمتم شما می تونید به راحتی چنین تصاویری را بدون متن به عنوان الگو ذخیره کنید و مثلا در سر صفحه ها (برای تبلیغ آرم شرکت یا ... استفاده کنید البته این مورد حرفه ای نیست لطفا خرده نگیرید)

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

سلام
    چطوری غلط یاب املایی فارسی رو در ورد 2007 فعال کنم ؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

13 صفحه ی اول این تایپیک را دیدم و همه ی فونت ها یی را که معرفی شده بود امتحان کردم ولی همه اش حذف شده

صفحه ی اول این تایپیک را دیدم و همه ی فونت ها یی را که معرفی شده بود امتحان کردم ولی همه اش حذف شده بود و من فونت هایی می خواهم که با 2 آغاز شود اگر کسی دارد لطفا لینک بدهد. در ضمن در ورد 2007 تراز از دو طرف کجاست نه روی نوار ابزار است و نه در قسمت کاستمایز که بتوان آن را اضافه کرد سایر تراز ها در قسمت کاستمایز بود ولی تراز از دو طرف نبود آفیسی که نصب کردم mrt نیست لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض نقشهای اسلیمی رد Word

سلام دوست عزيز

خوب دقت كن نسبت به جزئيات نوشته شده در متن ساده زير

اين كار رو بوسيله گذاشتن يك word Art حاوي كاراكتر اسليمي موردنظر كه در آن از حالت Behind Text (زير متن) استفاده شده است ، در Header and footer انجام مي‌شود.

سعي كن موفق بشي انجامش بدي اگه نه بگو تا بگم
    سلام
    لطفا میتونید بیشتر توضیح بدید یه کم
    من از کجا میتونم اون نقشهای به قول دوستمون شبیه به اسلیمیو پیدا کنم. و چه طوری میتونم اونو به پاورقی منتقل کنم. از شما چه پنهون این سوال دوستمون سوال منم بود. بعضی مجلاتو میدیدم که شماره صفحه تو حاشیه چپ یا راست صفحه خورده و از این نقشو نگارا هم اطرافش هست. دوست داشتم یاد بگیرم این کارو. امیدوارم بتونید کمکم کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

9 این کاملا مشکو حل نمی کنه.

با سلام خدمت دوستان ورد كار اگر منظورتان از شماره پاورقي همان مرجع پاورقي است كه بطور خودكار زير متن زده مي شود است اصلاح آن بسيار ساده است براي اين كار پس از اينكه شماره پاورقي را ايجاد كرديد به اول پاورقي مراجعه و شماره مرجع را هاي لايت كنيد سپس از منوي فرمت گرينه Style & formating و يا از آيكون AA كه در تايتل بار كنار تب نوع فونت وجود دارد refrenc را انتخاب و فونت لاتين آنرا به فونتهاي IPT دار اصلاح كنيد مثل IPT Lotus و يا IPT Mitra و ... (اين فونت ها را اگر نداريد از سايت برنا رايانه دانلود كنيد) با اين تغيير عدد مرجع يا refrence Number شما فارسي مي شود چنانچه اين فرمت را به Tempelet(الگو) اضافه نمائيد از اين به بعد تمام اعداد مرجع شما فارسي نوشته خواهد شد
    مرسی از راه حلی که دادی
    من قبلا این راه رو امتحان کرده بودم. در ظاهر مشکل حل شد و خلیل خوشحال شدم. چون دیگه کلی تو صفحه آرایی دستم باز میشد و دیگه نیاز نبود که آخز سر قبل از پی دی اف کردن فایل اعداد رو دونه دونه انتخاب و به فونت IPT تبدیل کنم. اما ایراد اینه که تمام عددا رو فارسی میکنه در حالی که معمولا ما برخی از پاورقیامون لاتین و راستچین هست و باید عددشم طبیعتا لاتین باشه و نه فارسی. برای حل این مشکل راهی به نظرتون میرسه یا نه.
    د

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •