با سلام
از هر شركتي كه مي گيريد ، از پيشگامان ، آشنا ، هسا و سايت 4321 ، به هيچ عنوان نگيريد ، كه من 6 ماهه كه دارم تحمل مي كنم و زودتر تمام بشه و از انحصار پيشگامان در بيائيد.
موفق باشيد.
با سلام
از هر شركتي كه مي گيريد ، از پيشگامان ، آشنا ، هسا و سايت 4321 ، به هيچ عنوان نگيريد ، كه من 6 ماهه كه دارم تحمل مي كنم و زودتر تمام بشه و از انحصار پيشگامان در بيائيد.
موفق باشيد.
با سلام
در بيشتر ساعات از 10 بالاتر نمي دهد ، و جد وقتي است كه 3و 4 كيلو دارم و پشتيباني خوب عمل نمي كند و سر بچه شيره مي مالند !!!!!. ( از ما گفتن بود ) .
موفق باشيد.
شما چه سرويس گرفتيد؟ سرعت قرارداد چقدر بود؟
چقدر هزينه كرديد؟
از شبانه رايگان هم استفاده مي كنيد؟ راضي هستيد؟
سلام بالاخره توي مشهد سرويس adsl روي فيبر نوري راه افتاد يا نه؟
منم خیلی بد شنیدم.
يكي نبود جواب ما رو بده يعني كسي خبر نداره؟
تایید میشه شدید! ما هم بیخودی یک سه ماهه مثلا 256k گرفیم که افتضاح بود
حالا جدای بحث کیفیت الان متوجه شدم که قیمتشم بیشتر کرده!! یعنی مثلا 2گیگ در ماه 256k که مثلا بود 10 تومان الان شده 19 تومان!!!!تماس که گرفتم گفتم چرا, خانومه گفت ما کیفیت رو بردیم بالا!!!
این یک ماه آخر که داشتم شبا که ماشالا اصلا تعطیل بود! حالا ما هیچ بهبودی که ندیدم , هر شب بدتر هم میشد! چه توجیهی داره پول اضافه ادم بده؟
چون الان اینترنت لازم داشتم یک ماه دیگه تمدید کردم. به نظر شما دوستان از کجا بگیرم دفعه دیگه؟ چقدر طول میکشه که اینا پورت رو ببندن؟ ( یعنی چند روز بی اینترنت میشم اگه بخوام شرکتو عوص کنم؟)
سرعت اتصال به اينترنت در قطر:
ADSL: در سه بسته با ترافيك يك، سه و پنج گيگابيتي ارائه مي شود و هزينه استفاده از آن به ترتيب معادل 100، 200 و 300 ريال قطر در ماه است.
WiFi: سرعت اين سرويس 512 كيلوبيت در ثانيه است. سه بسته متفاوت درنظر گرفته شده است. اتصال 15 دقيقه اي با پرداخت 5 ريال قطر( مدت اعتبار 6 ساعت) ، اتصال يك ساعته با پرداخت 15 ريال قطر (با اعتبار حداكثر 12 ساعته) و در نهايت اتصال 24 ساعته با پرداخت 70 ريال قطر (با اعتبار 24 ساعته).
( هر ريال قطر تقريبا معادل 2776 ريال ايران است)
* قطر در حال حاضر فقط 928 هزار نفر جمعيت دارد!
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی برا یه گیگ در ماه باید 28 تومن پول بدی؟ چه زیاد.البته شاید دستمزد در اونجا بیشتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)