سلام
کسی سیو مرحله 8 رو میتونه بذاره ؟ من از نت دانلود کردم ولی با ترنر بوده و مسخره شده ...
من تو مرحله 7 بعد از کشتن غول سوتی دادم و برگشتم از اول مرحله ...![]()
سلام
کسی سیو مرحله 8 رو میتونه بذاره ؟ من از نت دانلود کردم ولی با ترنر بوده و مسخره شده ...
من تو مرحله 7 بعد از کشتن غول سوتی دادم و برگشتم از اول مرحله ...![]()
دوستان یه کیس برام ببنید تا بتونم این بازی رو در حد خوب نه عالی که خیلی گرون بشه بازی کنم قیمتش هم بگید ممنون
سلام خدمت دوست عزیز
ممنون از اینکه توجه کردید
ولی منظورتون از پایین چیه؟ یعنی برگردم توی همون دری که ازش وارد بازی میشم؟
ممکنه دقیق تر توضیح بدید؟
باز هم ممنون میشم .![]()
منظورم دوست عزیز همون Lost Forest هست. وقتی که بعد از گذشتن اون نورهای سیاه بعد از اون ساختمونه که به جنگل گمشده می رسی که یک ستون وسطشه و چهارطرف داره.
سیو مرحله 8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمتی که روی شمشیر هست که مثل گاز دادن موتور گازی میمونه
به چه دردی میخوره و چه طوری باید ازش استفاده کنیم
این قسمت Red Queen Exceed Mode نام داره که می تونی سوخت به داخل شمشیر وارد کنی و ضربات و Combo هارو را با صدمه بیشتر به دشمنان انجام بدی. با زدن دکمه Q برای کیبورد یا Left Trigger بر روی Gamepad می توانید سمت چپ بالای صفحه شارژ شدن Red Queen را ببنید. البته باید چند بار این دکمه هارو فشار بدهید و بر طبق آپدیت کردن Exceed 3 تا Level داره. مثلا اگر Combo های High Roller, Streak, Split, Calibur, and Shuffle را بعد از شارژ شدن شمشیر انجام بدهید شمشیر شعله ور شده و صدمه و خسارت زیادی نسبت به حمله نرمال وارد می کند.
سلام
الان دارم این بازی رو نصب میکنم
سبکش چه تریپیه؟
ترسناکه؟
از این بازی های اعصاب خورد کنه؟ من کلا اعصاب ندارم اگه از این مدل بازی هاست که ضد حال میزنه وسطای بازی از همین الان بگید که پاکش کنم برم ساق یه چیز دیگه
ممنون از شما
سلام !سلام
الان دارم این بازی رو نصب میکنم
سبکش چه تریپیه؟
ترسناکه؟
از این بازی های اعصاب خورد کنه؟ من کلا اعصاب ندارم اگه از این مدل بازی هاست که ضد حال میزنه وسطای بازی از همین الان بگید که پاکش کنم برم ساق یه چیز دیگه
ممنون از شما
احتمالا الان دیگه نصب کردید و 2 مرحله ای پشت سر گذاشتید ....
سبکش که اکشن سوم شخصه
ترسناک هم نیست ....
قشنگ و عالیه
سلام
مرحله یک رو رد کردم
بله انگار بازی خیلی قشنگیه
خدا کنه تا آخرش ازش لذت ببرم
ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)