خوب پچت خوب بود بزار بقيه هم مشقاشون رو انجام بدن تا بريم درس بعدي
راستي هر كي مشقاشو از همه بهتر انجام بده من يه پچ خوشگل يراش از پيغام خصوصي ميفرستم![]()
خوب پچت خوب بود بزار بقيه هم مشقاشون رو انجام بدن تا بريم درس بعدي
راستي هر كي مشقاشو از همه بهتر انجام بده من يه پچ خوشگل يراش از پيغام خصوصي ميفرستم![]()
Last edited by Maggy_P; 08-10-2007 at 19:00.
دوستان سلام من تازه به اين فروم ملحق شدم متاسفانه من هم مشكل معمول خانه سازي در sims2 رو دارم نگيد كه به صفحات قبل سربزنيد من تمام صفحات را خواندم و عمل كردم اما يا فايل هاي لود شده مشكل داشت يا در بازي جواب نمي دادمن university رو هم نصب كردم كه متاسفانه آن هم باعث نشد كه خانه سازي در sims2 فعال شود-اين مورد پيشنهاديكي از دوستان بود لطفا لينك يك كرك تست شده را براي 1000 مين بار بگذاري
.
تازه با ترفندهاي آخر universityهم ديكه كامل نصب نمي شه???
شما ميتوني كركشو از سايت سيمز 2 بگيري![]()
این امکان نداره خودم امتحان کردم میشه
اینم میشه ولی فکر کنم باید توی سایتش عضو بشی که توی ایران نمیشه باید بگی یکی برات از اون ور عضو بشه![]()
خانم اجازه ما این رو هم درست کردیم
اینم پشتش
خانم خوبه؟![]()
سلام خوبین؟
مرسی از جوابتون
من می خواستم بدونم که این فایلی که شما باهاش لباس می سازید . رو باید از کجای سیمز بیارم؟
بعدم اینکه منظورم اینکه که پک ها فرقشون در چیه ؟ فقط در اصل خودشون مثلا در پتس فقط فرقش با بقیه ی پک ها در حیوان داشتنشه یا اینکه در نوع لباسا و وسایل خانه هم فرق دارن؟
بچت کیه؟![]()
مو رو چه جوری میسازین؟
این برنامه هارو از کجا بیاریم که بسازیم اصلا؟
یکمی بهتر توضیح بدی ممنون میشم
این برنامه رو خود سیمز داره ولی ما خودت باید برنامه Shortcut to Photoshop داشته باشی
خانم معلم نگفتی کارم چه طوری بوده![]()
به به !!خوبه كارت نگران نباش ادامه بديد تا برم درس بعدي !
مو يه قسمتهاييش با باديشاپه يه قسمتهاييش با 3D Max![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)