koshande ری÷لی بازی ها رو بزارم یا نه؟![]()
koshande ری÷لی بازی ها رو بزارم یا نه؟![]()
آقایون یکی بگه چه حوری باید به هم وصل بشیم (پست اول رو خوندم)
کسی هست الان با هم بازی کنیم
این پچی که میکین لینکشو بدین لطفا
ممنون
![]()
من نمیگم قوی هستم فقط میگم اینا بزرگان HG نیستن
من 1 هفته پیش از ir zero خواستم که ریپلی بده
کلی ریپلی داد که ریپلی تو هم توش بود looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooool
حتی ریپلی های بزرگان hg هم بود که دیدم بردتشون
----
منم هستم اگه هادی بیاد
zero replay باختشو از من نزاشت؟ راستی من یادم نمیاد با زیرو 1 به 1 بازی کرده باشم با این ایدی ها با ایدی REDSPOT 2 دست باهاش زدم یه دست باختم یه دست بردم رو ÷ست ÷ایین ری÷لی هر دو بازی رو میزارم
lol
عزیزم من خیلی از ایرانی هایی که تو میشناسیشون و خفن میدونیشون رو میشناسم و بردمشون همین چند ساعت ÷یش بود که با koshande زیرو و داداششو بردیم
خود کشنده و داداششم همین چند دقیقه ÷یش بردم زیرو رو هم همین چند وقت ÷یش بازی کردیم بردمش و یه دست هم ازش باختم ری÷لی تمام بازیهایی که بازی کردم رو دارم
راستی از MRG چه خبر؟
Last edited by PUNKS]n.17; 30-07-2008 at 17:06.
شاید یه بار برده باشی
ولی اونم 10 بار برده تو رو برده
خوب پس ریپلی رو بده تا باور کنم
در غیر اینصورت لازم نیست جواب منو بدی .
Last edited by alizshah; 30-07-2008 at 17:08.
نه ما با هم 2 بار بازی کردیم 1 بار من بردم یه بار اون ولی هیچ کدوممون جمع نشدیم میخوام اون ری÷لی ها رو بزنم رو cd از اونیکی کام÷یوترم بریزم رو این بعد رو سایتبزارم به شما هم میگم برید دان کنید خداییش خیلی بازی قشنگی شده بود تازه از خودشم ب÷رسید بهتون میگه ولی من اون موقع با اسم RedSpoT باهاش بازی کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا قاطی پاتیش کردی
اپلود کن بزار
اینجا
10 دقیقه دیگه ردیفه
واسه چییی ؟
من که میدونم چیکار میکنی
---------------------------------------------------
اصلا فهمیدیم بابا تو پرو هستی
اصلا نفر اول هستی
رپیلی هاتم نگاه کردم کف کردم
تو تو جهان نفر اول میشی !
حالا برو کیف کن![]()
یه چیزی بگم نگید نگفتی اگه بازی رو دان نکنید بازی رو از دست دادید بازی خیلی سریع و قشنگ بود کسی همش دفاع نمیکرد هر دو بازی همش در حال حمله بودیم خیلی هیجان انگیزه نگاه نکنید ÷ریده نگاه کنید بعد بگید خوبه تو gamereplays.org بزارم یا نه
این دستی بود که من ZERO رو بردم
اینم دستی بود که ZERO منو برد بازی خیلی نزدیک بود مثل بازی قبلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم بعد این 2تا بازی بود که رفتیم با هم تیم شدیم با 2نفر دیگه زدیم که جمع شدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)