سرعت ما بالا میره
قصه نخور رفیق لابد تو هم جز اونایی که باید برگردان بشن. بپرس ازشون حتما یه راهی جلو پات میزارن!
راستی کدوم مرکزی مگه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت ما بالا میره
قصه نخور رفیق لابد تو هم جز اونایی که باید برگردان بشن. بپرس ازشون حتما یه راهی جلو پات میزارن!
راستی کدوم مرکزی مگه؟
ممنون از دلگرمي..من از مركز 322 هستم..اميدوارم زودتر بهتر شه سرعت شبا..مي گم جطوره برم اون 6 نفر رو پيدا كنم و سيستمشونو بتركونم تا سرعتم بره بالا!؟
نه بابا 6 نفر چیه الان تو این چند وقت که سرعت منو دوستام رفته بالا تا حالا یه بارم نشده سرعتمون کم شه/ ممکته به ترافیک کل کاربرای یک مرکز ربط داشته باشه ولی اینکه هر 6 نفر با هم یک ربطی داشته باشن فکر نکنم
آدم بره اینترنت ماهواره ای بگیره خیلی بهتر از این ADSL مسخرست که تو ایران ارائه میدن. وقتی هم که زنگ میزنی عین طلب کارها جوابتو میدن.
ADSL تو ایران هر روز گندتر از دیروز. هر روز سرعت رو میارن پایین. هر وقت هم یه بهونه ای میارن.
سلام دوستان كسي اين جواب ما رو نداد:
برنامه اي هستكه ميزان دانلود پهناي باند و ... مثل سايت SPEETEST برامون بنويسه منون مي شم لينك بدين.
درضمن من امروز ياهو مسنجرم باز نمي شه مال شما چه طور؟..
موفق باشيد....
سلام دوستان من تازه 3روزه adsl گرفتم از اندیشه سبز خزر میخواستم بدونم
1) درسته که شبا رایگانه یا شایعه است؟
اگه درسته میشه بگید از چه ساعتیه؟
2)منی که 96 دارم میتونم از پسوورد دوستم که 128 داره استفاده کنم یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید
ديگه چه خبر شده؟؟همه اينترنتا تركيده..انزلي هم نت وصل نمي شند..مال انديشه كه فقط سايتا بالا مي آد.چطوريشو موندم.ولي p2p نمي شه گرفت مسنجر هم بالا نمي آد..مال دوستم كه پارس داره هم همينطور..بدفرم تركيده!!
1) درسته از ساعت 1 تا 6 صبح
2)نه بعد میفهمن پاچتو میگیرن
در ضمن معمولا شبا از 11:30 به بعد سرعت میره بالا(512 K/b)
مرسی از Navid عزیز خیلی ممنون عیدت مبارک پیرشی جوون
چند شبی بودکه سرعته من میرفت بالا ولی الان دو شبه که سرعت بالا نمیره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)