خیر. فقط حافظه فون مموری پاک می شه.
خیر. فقط حافظه فون مموری پاک می شه.
یکی لطف کنه بگه تفاوت معمولیش با 8 گیگ به جز رنگ دور کلید منوشون چی هست ؟ مثلا تو صدا یا سرعت یا شارژ با هم فرقی دارن یا نه ؟
نه دوست من هیچ فرقی نداره ... فقط حافظه 8 گیگ و همون کیبورد اختلافش هست .....
البته با توجه به اختلاف کم قیمتشون بهتره همون 8 گیگ رو خرید ...
منم تا یک هفته ی آینده جز کلوپ 81 میشم ========> من اومدم!!!!!!!!!!!!!!!
پیشاپیش بهت تبریک میگم دوست خوبم...
قیمت ان81 معمولی با گارانتی متفرقه=340 هزار تومان...
قیمت ان81 8گیگ با گارانتی اصل=430 هزار تومان...گارانتی متفرقه=390 تا 400 هزار تومان...
دوست من خودت در نهایت دیگه تصمیم میگیری...چون ببین یک سری از ادم ها میرن ان81 معمولی میخرن چون جای کارت حافظه داره...و با رم ریدر کار میکنن...ولی یک سری هم 8گیگ میگیرن...و نیازی به کارت حافظه ندارن...
اختلاف این 2 گوشی در این هست...
دوست من بین معمولی و 8گیگ اینقد اختلافه...چرا میگید پس اختلاف کمی دارن تو قیمت؟؟؟
کمک خواستی در خدمتم...
9کرممم...
سلام
من يه n81 - 8gb دارم
كه ورژن فريمورش 11.0.045
و Product Code : 0545896
بعد از اين كه با برنامه Nss
Product Code رو به 0545889 يا 0545898 كه زبان فارسي رو داره تغيير ميدم ديگه نميتونم با برانامه Nokia Software Updater فريمور رو آپديت كنم
عكس :
اگه ميتونين كمك كنيد كه خيلي ضروريه
خوب این یعنی اینکه واسه این پروداکت کدی که گذاشتی آپدیتی نیست. معمولا آپدیت ها دیر و زود میاد و برای همه پروداکت کد ها با هم نمیاد. اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام
ممنون دوست عزيز كه جواب داديد
اما تو سايت نوكيا زده بود كه آپديت داره 11.0.045
بايد Reinstall رو ميداد
البته من مشكلم حل شد
من یه مشکلی دارم .گوشی من از گوشی هایی بود که آهنگ عربی توش بود .من آهنگ ها رو پاک کردم ولی اسم خواننده هاش از تویه موزیک پلیرش پاک نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه؟.
این مسیر رو برو :::
music player بعد option رو بزن و بعد refresh رو بزن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)