بله پسورد گذاشتم ولي پسورد رو ميدونم بازشم كه ميكنم بازم همه غير فعالن. من اينكارو كردم ولي نشد البته باطري رو يك دقيقه بيرون نگه نداشتم فقط در آوردمش روشن خاموش كردم و دوباره گذاشتمش درست نشد حالا اينكارو ميكنم انشالله كه درست بشه ممنونم ازت ياعلي
بله پسورد گذاشتم ولي پسورد رو ميدونم بازشم كه ميكنم بازم همه غير فعالن. من اينكارو كردم ولي نشد البته باطري رو يك دقيقه بيرون نگه نداشتم فقط در آوردمش روشن خاموش كردم و دوباره گذاشتمش درست نشد حالا اينكارو ميكنم انشالله كه درست بشه ممنونم ازت ياعلي
سلام
روي Setup سيستم دو گونه پسور ميشه گذاشت:
يكي User Password وديگري Supervisor password
با User password امكان تغيير و ويرايش خيلي از گزينه هاي Setup وجود نداره و فقط با Supervisor password ميتونيد در Setup تغييرات بدهيد.
خب اگه پسوورد را می دونید بهتره پسوورد را از روی ستاپ بردارید .
موفق باشید
تا حالا کامپیوتر رو در حالت hibernateخاموش کردید
بعد از اینکه در این حالت خاموش کنید موقع روشن شدن یه صفحه ای(مبنی بر انتخاب یوزر که مال من یه دونه است که فقط ادمیناستراتور است) می آید ولی مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ) نمی رود
در ضمن من پسورد همروی اکانتم ندارم
چه کار کنم که مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ)بره
Last edited by astronomist90; 06-08-2008 at 09:38.
سلام
یه سوال دارم
چطور میشه محافظ صفحه نمایشٌ قفل کرد
البته منظورم None ایی که توو سربرگ Screen saver کادر Display properties هست ، نیست
یعنی سربرگ Screen saver رو نداریم
حالا می خوام کاری کنم که محافظ صفحه نمایش فعال نشه
ممنون میشم اگر زود یاری برسونید
قربونتون
سلام. آقا یه دنیا ممنون درست شد نمی دونم چه جوری ازتون تشکر کنم. ممنون.![]()
دقیقا مثل من یعنی مثل همه
یعنی همه دنبال یه راه حل
سوال جالبیه منم دنبالش میرم شاید راه حلی داشته باشه
سلام
دوستان
وقتی سیستمم رو دستی یا بعد از نصب برنامه ری استارت میکنم مونیتور خامموش میشح وچراغ هاردم روشن میمونه وبعد از اینکه دکمه ریست کیس رو فشار میدم سیستم کلا خاموش میشه
ایا امکان داره تنظیماتی در مادربرد نیاز به تغییر داشته باشه
این مشکل بعد از ارتقا سیستم به وجود اومد
مادر برد ایسوس p5q
cpu 4600
ram2g gel
power green
hard samsung 320
graphic 8400gforc nvidia alfex
Last edited by kouroshkahal; 05-08-2008 at 20:56. دليل: hajfhi nv
فراموش نکنیدااااااا
یه سوال دارم
چطور میشه محافظ صفحه نمایشٌ قفل کرد
البته منظورم None ایی که توو سربرگ Screen saver کادر Display properties هست ، نیست
یعنی سربرگ Screen saver رو نداریم
حالا می خوام کاری کنم که محافظ صفحه نمایش فعال نشه
ممنون میشم اگر زود یاری برسونید
قربونتون
سلام دوست عزیز
شما توی run عبارت control userpasswords2 را کپی کنید و کلید اینتر را بزنید و سپس از صفحه باز شده در تب users یه گزینه هست که تیک داره تیک اون گزینه را بردارید و کلید ok را بزنید .
احتمالا مشکل را حل کنه .
موفق باشید .
سلام دوست عزیز
خوشحالم مشکلتون حل شده
اگه دقت کنید دکمه تشکر را برای همین تشکر کردن گزاشتن . لطفا من بعد از این دکمه استفاده کنید .
موفق باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)