چرا مانیتوری که پورت USB داشته باشه داریم! مثلا SAMSUNG T22A350 ! ولی خوب نمیشه مثلا کنسول رو با استفاده از پورت USB بهش وصل کرد!!
چرا مانیتوری که پورت USB داشته باشه داریم! مثلا SAMSUNG T22A350 ! ولی خوب نمیشه مثلا کنسول رو با استفاده از پورت USB بهش وصل کرد!!
اهان ايول منظورم همين بود دمت گرم![]()
معذرت هر دوش led دیگه ؟؟
آخه بعضی جا ها میرم نگاه میکنم زده lg lcd !!!!!!
این مدل LG IPS226V hdmi هم میخوره یا فقط DVI ??
رفتم اطلاعاتشو خوندم رده بود vga و dvi و hdmi آره !!
خیلی از داداش شهاب گلم تشکر میکنم![]()
بله هر دوشون LED هستن.
بله هر سه پورت VGA و DVI و HDMI رو داره.این مدل LG IPS226V hdmi هم میخوره یا فقط DVI ??
رفتم اطلاعاتشو خوندم رده بود vga و dvi و hdmi آره !!
اختیار دارین داش محمد وظیفه ای بیش نیست! ما مخلصیمیلی از داداش شهاب گلم تشکر میکنم![]()
دوستان من مانیتورم LED E2040 LG هست
فقط VGA میخوره
الان برای ایک باکس تبدیل VGA به HDMI که عکس اول پست اول هست بزنم کیفیت خیلی افت میکنه ؟
Last edited by Abolfazl3007; 12-09-2011 at 13:24.
دوست عزيز شما مطمعني فقط VGA مي خوره؟
اگه از VGA استفاده كني كيفيتش به HDMI يا DVI نمي رسه ولي كيفيتش خوبه و از تلويزيون خيلي بهتره چون خودمم
از VGA استفاده مي كنم و مانيتورمم LCD هست خيلي راضيم![]()
سلام من میخوام مانیتور ips226v ال جی را بخرم و 2 تا سوال داشتم .
1- آیا این مانیتور خروجی هدفون داره .؟؟؟
2-اگر داره در هنگام اتصال ایکس باکس به مانیتور با کابل hdmi میشه صدا بازی را از خروجی هدفون دریافت کرد . ؟؟؟
ممنون
بله فقط vga میخوره
رزولوشن هم 1600*900 هست
یعنی اگه یه بازی ایکس باکس رو با رزولوشن 720p اجرا کنم اندازه 720 خود بازی pc کیفیت میده ؟
یک سوال دیگه :
اگه من به پشت سیمی که از مانیتور میاد یه تبدیل VGA به DVI بزنم و بعدش یه تبدیل DVI به HDMI بهش بزنم و به کنسول وصل کنم کیفیت بهتر میشه ؟
منظورتون تلویزیون های CRT بود دیگه ؟؟
فکر نکنم کیفیت بیشتر نمیشه ..
مانیتورتون که full hd نیست که ..
الان vga داره تصویر رو با آخرین رزول.شنی که مانیتورتون ساپورت میکنه نشون میده ..
دیگه بیشتر از اون که نمیشه ..
مانیتورم 900p هست دیگه !؟ منم گفتم 720p نشون بده بسه
فقط سوالم اینه 720 بازیهای pc از 720 بازیهای ایکس باکس بهتره یا نه ؟ یعنی VGA تا 720p رو میتونه با کیفیت منتقل کنه ؟ یا اینکه نه حتی تو 720 هم افت کیفیت داره با ایکس باکس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)