ویرایش شد.
ویرایش شد.
Last edited by M@hdi-B; 31-01-2008 at 07:20.
علی جان افزایش SD Ram از 64 به 128 مگ رو یادت رفت.
وظیفه بود ، بالاخره ممکنه هر مشکلی واسه هر کسی پیش بیاد...
کاملا یه مشکل حساب میشه.چون اصلا ضد خش نیست.اتفاقا توو یکی از نقدهای این گوشی خونده بودم!
Last edited by Mojtaba-MCI; 31-01-2008 at 08:35.
دوستان عزیز یه مدته که می بینم کلوپ N95 کاملا ول شده و هیچکس تووش نمیره و جواب سوال هامو نمی ده منم مجبور شدم عین متنی رو که اونجا نوشته بودم کپی کنم اینجا تا لااقلش یکی اینجا جواب مارو بده...
اینم متن کپی شده ی سوال هام از کلوپ N95 :
مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
سر 2راهی گیر کردم بدجورررررررر...اخر سر نمی دونم ان95 بفروشم؟؟؟برم 8گیگ بگیرم؟؟؟دکمه های ان95 8گیگ ریز شده...مشکلی برای دست گرفتن نداره؟؟؟خوش دست هست؟؟؟یکی دیگه هم جریان کاور لنزشه...
با همه این تفاصیر بازم 8 گیگ خیلی نسبت به معمولی سرتر هست ...
ما همچنان منتظریم...اگه نمی دونین هم لااقل بگین تا من اینقدر نیام ببینم هیچکس جواب نداده!
نه..شما باید Map Loader رو از سایت نوکیا دانلود و گو شی رو به کامپیوتر وصل و اقدام به دانلود کنی...نوشته شده توسط Mojtaba-MCI
دوستان عزیز یه مدته که می بینم کلوپ N95 کاملا ول شده و هیچکس تووش نمیره و جواب سوال هامو نمی ده منم مجبور شدم عین متنی رو که اونجا نوشته بودم کپی کنم اینجا تا لااقلش یکی اینجا جواب مارو بده...
اینم متن کپی شده ی سوال هام از کلوپ N95 :
مگه اینطور نیست که خود نوکیا ان 95 نقشه ی 100 تا کشور دنیا رو توو خودش داره؟پس این نقشه ها کجای گوشی حجم می گیرن؟به نظر من که باید اینطور باشه که مثلا تا وقتی ما نریم یه کشور دیگه(که ان 95 از نظر نقشه ساپرتش کنه)کل اون کره ی زمینی که توو خود "جی پی اس" هست خالی از نقشه هست و به اصطلاح سفیده و به محض اینکه نقشه ای در اون ذخیره بشه ، دیگه حجم مموری گوشی بالا میره و جا کم میشه!درست می گم یا نه؟؟؟
اگه نه حتما بگین تا ببینم چجوری کار می کنه...
اما اگه درست می گم جواب این سوالم رو هم بدین ، من رم گوشی رو عوض کردم و یه 2 گیگی گذاشتم.اگه نقشه ها بخوان ذخیره بشن توو همون رم جدیدی که گذاشتم ذخیره میشن یا توو حافظه ی خود گوشی؟؟؟
خواهشا جواب هر دو سوالمو بدین چون خیلی لازم دارم...منتظرم و سر می زنم!
ضمن اینکه یه عزیزی لطف کنه و لیست کشورهایی که نقشه ی اونا تو ان 95 هستن رو اینجا بذاره.ممنون میشم!
و نقشه قاعدتا در مموری گوشی ذخیره میشه ...
در قسمت فیلمبرداری چرا فلش قرمز روشن میشه و سفید روشن نمیشه و چطور میشه این کار رو قطع کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)