تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 99 از 1635 اولاول ... 498995969798991001011021031091491995991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi_en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام

می خواستم بدونم دوربین المپیوس sw1030 چه طور دوربینی هست قیمیتش در حال حاضر چنده ؟

داره خودمونی میشه dj_shalam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14

سلام میخواستم بدونم از نظر کیفی فرق بین olympus و canon چیه (قدرت لنز و مرغوبیت لنز و.....)
    مرسی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم از نظر کیفی فرق بین olympus و canon چیه (قدرت لنز و مرغوبیت لنز و.....)
    مرسی
    باید مدل به مدل مقایسه کنی ... مقایسه دوتا برند خیلی حالت کلی پیدا می کنه و حق مطلب رو نمیشه ادا کرد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض فرق المپيوس و كنون

سلام

می خواستم بدونم دوربین المپیوس sw1030 چه طور دوربینی هست قیمیتش در حال حاضر چنده ؟

سلام دوست من
    توجه داشته باشيد كه همه دوربين هاي كامپكت و SLR-LIKE ها در نور خوب بيرون از منزل به خوبي عكس مي گيرند .. طبيعي است كه SLR-LIKE ها بدليل امكانات بيشتر و در واقع مانور بيشتر روي عكس ها بصورت Manual يا دستي خروجي بهتري خواهند داشت خصوصا در حالت Indoor ... بنابراين جهت خريد اين مدل المپيوس كه فرموديد حساسيت به خرج ندهيد البته اگر مي خواهيد Out Door عكاسي كنيد! نفرموديد براي چه نوع عكاسي مي خواهيد؟؟ دقيق تر بفرمائيد تا كامل تر راهنمايي كنم ..
    با احترام كاويان

مرسی
    سلام دوست من ... قدمت المپيوس بيشتر است اما اين دليل بر كيفيت برتر نيست! شما در همين قسمت نظرسنجي بالاي همين صفحه مي بينيد كه كنون بيشترين خريدار را دارد و همين ثابت مي كند كه گرايش ها به سمت كنون بيشتر است! (البته تبليغات هم بسيار مهم است و آنكه بيشتر فروش مي كند قدرت تبليغ بيشتري هم دارد)
    اما در كل در مورد كنون اين را بدانيد كه آنچه را كه مي بيند مي گيرد و شايد اين براي 70 درصد افراد جالب نباشد! عكس هاي كنون در خروجي به اديت نياز دارند تا رنگ و لعاب پيدا كنند (بيشتر عكاسان حرفه اي از كنون استفاده مي كنند به خاطر همين مساله قدرت اديت پس از عكاسي) اما دوربين هاي ديگر خصوصا سوني بصورت اتوماتيك روي عكس دستكاري مي كنند و عكس هاي به مراتب زيباتر توليد مي كنند كه اكثر افراد از ديدن آنها لذت مي برند و تصور مي كنند اين دوربين بهتر است اما اشتباه نكنيد! آنچه مي بينيد دستكاري شده است و واقعيت را نشان نمي دهد احتمالا المپيوس هم از همين روش استفاده مي كند من با يكي از دوربين هاي ديجيتال المپيوس حدود 5 سال پيش كار كرده ام و كنتراست عكس هايش بسيار بالا بود! و مشخص بود كه به شدت روي عكس ها اديت اتوماتيك مي كند! به عنوان مثال رنگ قرمزش بسيار پررنگ تر از قرمز الان كنون بود!
    الان كنون قرمزش پررنگ و تيره نيست (كنتراست كمتري دارد) و شما بايد با فتوشاپ آنرا اديت كنيد تاخروجي مورد نظر را بگيريد ... در كل توجه كنيد كه اگر مي خواهيد عكس هاي حرفه اي و هنري بگيريد نه عكس هاي خانگي، بهتر است كنون خريداري كنيد و البته با فتوشاپ كار كنيد ... در كل اگر قصدتان عكس هاي معمولي در فاصله 2 الي 5 متري است، بهتر است المپيوس خريداري كنيد ... رنج قيمت را بفرمائيد تا دقيق تر توضيح بدهم ..
    با احترام كاويان

5. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من يك sx10 باقيمت 405 خريدم درمد auto عكسها يك مقدارنويزداره براي كاهش نويزچه كاركنم
    ياحق

من هم همین مشکلو دارم. هر کس دلیلشو میدونه یا راهی برای حذف نویز میدونه اعلام کنه . ممنون میشیم

7. این کاربر از venus90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض حذف نويز

من هم همین مشکلو دارم. هر کس دلیلشو میدونه یا راهی برای حذف نویز میدونه اعلام کنه . ممنون میشیم

سلام
    در مد Auto شما در نور كم در حالت Indoor قطعا نويز خواهيد داشت!‌ نه فقط دوربين شما بلكه تمام دوربين ها! براي رفع اين مشكل بايد از مدي غير از مد P و Auto استفاده كنيد .. بهتر است از مدهاي Tv يا M استفاده كنيد در اينصورت ISO را روي 80 تنظيم كرده و دوربين حتما ثابت باشد (يا روي سه پايه يا جاي ديگري قرار دهيد) و سپس از گزينه Self Timer روي 2 ثانيه استفاده كنيد (اين گزينه را با زدن كليد پايين روي دايره چرخنده SX10 انجام دهيد يا دفترچه را مطالعه كنيد تا Self Timer را پيدا كنيد) و در نهايت اينكه سرعت شاتر را پايين بياوريد به اين ترتيب شما حداقل نويز ممكن را خواهيد داشت ... توجه كنيد كه دوربين هاي SLR بدليل سايز بزرگ سنسور كمترين نويز را دارند و سپس SLR-LIKe ها و در نهايت Compact ها كه آخر نويز هستند ... دوربين شما يعني SX10 يكي از بهترين هاي SLR-LIKE ها هست ....
    جواب اين سوال را حتما بده: نگفتيد كي خريديد؟ و به چه قيمتي و از كجا؟؟
    (ضمنا پشت درپوش لنز رو چك كن ببين نوشته China ؟ البته ناراحت نباش چون اصل دوربين كه بدنه هست ژاپني هست و درپوش لنز و بندآويز چيني هستند)
    مبارك باشه
    با احترام
    كاويان

9. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    در مد Auto شما در نور كم در حالت Indoor قطعا نويز خواهيد داشت!‌ نه فقط دوربين شما بلكه تمام دوربين ها! براي رفع اين مشكل بايد از مدي غير از مد P و Auto استفاده كنيد .. بهتر است از مدهاي Tv يا M استفاده كنيد در اينصورت ISO را روي 80 تنظيم كرده و دوربين حتما ثابت باشد (يا روي سه پايه يا جاي ديگري قرار دهيد) و سپس از گزينه Self Timer روي 2 ثانيه استفاده كنيد (اين گزينه را با زدن كليد پايين روي دايره چرخنده SX10 انجام دهيد يا دفترچه را مطالعه كنيد تا Self Timer را پيدا كنيد) و در نهايت اينكه سرعت شاتر را پايين بياوريد به اين ترتيب شما حداقل نويز ممكن را خواهيد داشت ... توجه كنيد كه دوربين هاي SLR بدليل سايز بزرگ سنسور كمترين نويز را دارند و سپس SLR-LIKe ها و در نهايت Compact ها كه آخر نويز هستند ... دوربين شما يعني SX10 يكي از بهترين هاي SLR-LIKE ها هست ....
    (ضمنا پشت درپوش لنز رو چك كن ببين نوشته China ؟ البته ناراحت نباش چون اصل دوربين كه بدنه هست ژاپني هست و درپوش لنز و بندآويز چيني هستند)
    مبارك باشه
    با احترام
    كاويان
    خیلی ممنون از جواب شما. مشکلی که من دارم در واقع اینه که موقع دیدن عکسها در حالت actual size در کامپیوتر اون رزولوشن رو نداره و هر چه که به سایز اصلیش نزدیک میشه تارتر میشه و درواقع نقطه نقطه میشه. آیا این مشکل از دوربینه یا نحوه عکاسی بنده ؟؟

من این مشکل رو تحت عنوان نویز مطرح کردم که فکر کنم این به معنی نویز نباشه ... البته در نور کم و indoor هم باید عکس بگیرم تا ببینم که نویز داره یا نه.

من دوربین رو از فروشگاه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به قیمت 420 تومان در 20 روز پیش گرفتم.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از جواب شما. مشکلی که من دارم در واقع اینه که موقع دیدن عکسها در حالت actual size در کامپیوتر اون رزولوشن رو نداره و هر چه که به سایز اصلیش نزدیک میشه تارتر میشه و درواقع نقطه نقطه میشه. آیا این مشکل از دوربینه یا نحوه عکاسی بنده ؟؟

من این مشکل رو تحت عنوان نویز مطرح کردم که فکر کنم این به معنی نویز نباشه ... البته در نور کم و indoor هم باید عکس بگیرم تا ببینم که نویز داره یا نه.

من دوربین رو از فروشگاه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به قیمت 420 تومان در 20 روز پیش گرفتم.
    مبارکه.

اون مشکل پیکسلی شدن عکس در سایز actual در دوربین های دیجیتال امری کاملا طبیعی است.حتی در گذشته در عکس های فیلمی هم اگر عکس رو بصورت اندازه واقعی(رزولوشن اونها 12 مگا پیکسل است)چاپ می کردن بصورت نقطه نقطه دیده میشد.به این مسئله نقره ای شدن می گفتن.
    مقدار این مشکل در دوربینهای مختلف متفاوت است و به ترتیب از slr ها به طرف compact ها بیشتر می شود.
    تنها کاری که میتونین بکنین اینه که white balance رو درست انتخاب کنین.از گزینه one push در وایت بالانس غافل نشین.همچنین استفاده از فلاش پر کننده(filling flash) هم کمک می کند.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض قیمت دوربین ها در نیمه اول دی ماه 87

آخرین قیمت دوربین ها در نیمه اول دی ماه 87 مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی:

آهونگار ----------- نورنگار -------------- مرکز دوربین دیجیتال -------- دیجی کالا ----------------
    D60 ------------- 589 --------------------- 590--------------------------- 590 --------------590
    1000ِD----------- 585--------------------- 590--------------------------- 600---------------- 570
    450D------------ 728----------------------- 715------------------------- 720---------------- 800
    LX3 ----------------------------------------- 470
    SX10------------- 409---------------------- 410-------------------------- 410---------------- 400
    SX110------------- 258--------------------- 260-------------------------- 250----------------- 265
    G9----------------- 425---------------------- 465------------------------- 450
    G10--------------- 478--------------------- 485-------------------------- 485------------------- 470
    H50--------------- 382--------------------- 385-------------------------- 430 --------------------380
    H10---------------- 319--------------------- 295---------------------------- 310
    100fs--------------- 575--------------------- 590------------------------- 580-------------------- 580
    P80---------------- 369---------------------- 360-------------------------- 340----------------- 330
    A200---------------- 498-------------------- 490----------------------------- 770
    A350---------------- 835-------------------- 830--------------------------- 890
    S2000hd-------------------------------------- 320
    SP-570uz -------------------------------------425-------------------------- 410----------------- 410
    A2000----------------------------------------- 230--------------------------- 230------------------ 220
    IXUS 980--------------------------------------- 395

SX10 jomhoori ===> 365
    Last edited by Excel-VB; 05-01-2009 at 22:55. دليل: به هم ریختگی

14. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    مبارك باشه
    با احترام
    كاويان
    413 باگارانتي آهونگارويك سال بيمه دانا
    درضمن درمد فيلم برداري ميتوانيد white balance راتغيير دهيد درمد manual عكس ها معركه است
    يا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •