تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 99 از 1174 اولاول ... 498995969798991001011021031091491995991099 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

برنامه هفته بیست و پنجم لالیگا:
    شنبه
    والنسیا --- رکرتیوو ( 22.30 )
    یک شنبه
    سویا --- ساراگوسا ( 00.30 )
    اوساسونا --- اتلتیکومادرید ( 19.30 )
    بیلبائو --- ویارئال ( 19.30 )
    سانتاندر --- المریا ( 19.30 )
    مورسیا --- ویادولید ( 19.30 )
    مایورکا --- بتیس ( 19.30 )
    لاکرونیا --- اسپانیول ( 19.30 )
    بارسلونا --- لوانته ( 21.30 )
    رئال مادرید --- ختافه ( 23.30 )
    احتمال 99 درصد بازی رئال از شبکه 3 پخش میشه.......

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 كالدرون: خيلي خوب شد كه كاپلو را اخراج كردم

خبرگزاري فارس: اخراج سرمربي كنوني تيم ملي انگليس از رئال مادريد از ديد رئيس اين باشگاه، يك اتفاق تاريخي و خوشحال‌كننده تلقي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رامون كالدرون، صاحب 5 هتل بزرگ در اسپانيا و مديرعامل رئال مادريد اظهار داشت: خيلي خوب شد كه كاپلو را اخراج كردم چرا كه قهرماني رئال مادريد به او ربطي نداشت.
    وي ادامه داد: رئال مادريد بود كه به اين قهرماني بزرگ دست يافت. كاپلو بايد بداند كه رئال يك تيم است و او در سال دوم حرفي براي گفتن نداشت.
    كالدرون عنوان كرد: از اينكه برند شوستر سرمربي رئال مارديد است، بسيار خوشحالم و به خود افتخار مي كنم.
    فابيو كاپلو چندي پيش به مقامات آناليز رم ايتاليا، درباره رئال مادريد مشاوره داد كه خشم هوادار مادريدي را در پي داشت. رئال اين ديدار را 2 بر يك واگذار كرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 هاينزه: قرارداد طولاني مدت حق گوتي است

خبرگزاري فارس: بازيكن آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد از تمديد قرارداد كاپيتان دوم تيم خود به صورت طولاني مدت حمايت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، گابريل هاينزه عنوان كرد: گوتي يك بازيكن كامل و بسيار متعصب است. بايد هر چه زودتر قرارداد او نيز مثل رائول و كاسياس تمديد مي شد.
    وي ادامه داد: قرارداد طولاني مدت حق گوتي است. از اينكه كالدرون تا اين حد به فكر بازيكنان خود است، بسيار خوشحالم.
    هاينزه اظهار داشت: برخي مي كوشند براي گوتي حاشيه درست كنند. در مورد زمين فوتبال حرف مي‌زنيم و روزنامه هايي كه بيرون از اين زمين برايشان مهم است، اصولا جايي در ميان فوتبال دوستان حرفه اي ندارند.
    اين بازين عنوان كرد كه گوتي بازيكن متعصب رئال مادريد است و همه به او احترام مي گذارند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

8 ائول و آراگونس رودرروي هم قرار گرفتند

خبرگزاري فارس: در يك برنامه تلويزيوني به دعوت شبكه TVE مربي تيم ملي اسپانيا و كاپيتان رئال مادريد رودرروي يكديگر قرارگرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، در برنامه بسيار پربيننده آراگونس و رائول كه به صورت مستقيم از شبكه تلويزيوني TVE پخش مي شد، 20 دوربين فيلمبرداري مستقر بود و براي دكوراسيون و ميز گرد گفت و گوي مشترك ميان اين دو و مجري معروف بخش ورزشي اين شبكه، مبلغ 870 هزار يورو هزينه شد.
    پنج شبكه بزرگ ورزشي در جهان اين برنامه را با 15 دقيقه تاخير پخش كردند.
    رائول گونسالس در ابتداي اين گفت و گو تاكبد كرد: تا كنون هيچ توهيني به تيم ملي يا شخص آراگونس نداشته ام و شايعات ساخته ذهن مطبوعات بوده است.
    رائول ادامه داد: هر لحظه كه صلاح بدانند در خدمت تيم ملي خواهم بود و اصولا حق ندارم با كسي لج كنم يا به تيم ملي توجهي نداشته باشم. هيچ گاه نسبت به تصميمات آراگونس اعتراض نداشته ام و دليلش هم اين است كه اعتراض من مهم نيست و حق انجام اين كار را هم ندارم.
    لوئيس آراگونس نيز در اين مراسم گفت: نمي دانم چرا دعوت شما را قبول كرده ام. نبايد با كاپيتان يك تيم باشگاهي هم صحبت شوم. دليلي ندارد براي دعوت نكردن يك بازيكن به يك شبكه توضيح بدهم؛ اما براي شخصيت رائول گونسالس احترام بسياري قايل هستم و از اين كه با حرف هاي خود، مطبوعات را در ادامه شايعه پراكني هايشان ناكام كرد، خوشحالم.
    ای روتو برم!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکشنبه 5/12/86 رئال مادرید و ختافه 23:30 مستقیم
    بارسا قبل ما بازی داره! میتونیم از نتیجه ی بازیشون با خبر باشیم!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

خبرگزاري فارس: در يك برنامه تلويزيوني به دعوت شبكه TVE مربي تيم ملي اسپانيا و كاپيتان رئال مادريد رودرروي يكديگر قرارگرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل ازآس اسپانيا، در برنامه بسيار پربيننده آراگونس و رائول كه به صورت مستقيم از شبكه تلويزيوني TVE پخش مي شد، 20 دوربين فيلمبرداري مستقر بود و براي دكوراسيون و ميز گرد گفت و گوي مشترك ميان اين دو و مجري معروف بخش ورزشي اين شبكه، مبلغ 870 هزار يورو هزينه شد.
    پنج شبكه بزرگ ورزشي در جهان اين برنامه را با 15 دقيقه تاخير پخش كردند.
    رائول گونسالس در ابتداي اين گفت و گو تاكبد كرد: تا كنون هيچ توهيني به تيم ملي يا شخص آراگونس نداشته ام و شايعات ساخته ذهن مطبوعات بوده است.
    رائول ادامه داد: هر لحظه كه صلاح بدانند در خدمت تيم ملي خواهم بود و اصولا حق ندارم با كسي لج كنم يا به تيم ملي توجهي نداشته باشم. هيچ گاه نسبت به تصميمات آراگونس اعتراض نداشته ام و دليلش هم اين است كه اعتراض من مهم نيست و حق انجام اين كار را هم ندارم.
    لوئيس آراگونس نيز در اين مراسم گفت: نمي دانم چرا دعوت شما را قبول كرده ام. نبايد با كاپيتان يك تيم باشگاهي هم صحبت شوم. دليلي ندارد براي دعوت نكردن يك بازيكن به يك شبكه توضيح بدهم؛ اما براي شخصيت رائول گونسالس احترام بسياري قايل هستم و از اين كه با حرف هاي خود، مطبوعات را در ادامه شايعه پراكني هايشان ناكام كرد، خوشحالم.
    ای روتو برم!!!
    دوست دارم به روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته برعکس اون با تیغ کل گلوشو ببرم !

یکشنبه 5/12/86 رئال مادرید و ختافه 23:30 مستقیم
    بارسا قبل ما بازی داره! میتونیم از نتیجه ی بازیشون با خبر باشیم!
    شب سختی برای رئالی ها خواهد بود.... ختافه گربه سیاه تیم های بزرگه ....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش بینی سایت گل:
    Real Madrid 3-1 Getafe

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئال در یک بحران!!!!

رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا، تيم صدرنشين را لايق قهرماني دانست؛ اما با كنايه از استعفاي خود سخن گفت.
    رئيس باشگاه رئال مادريد فابيو كاپلو را يك مربي مقطعي و كم دانش دانست كه نمي تواند با يك تيم كامل براي چند فصل نتيجه بگيرد و مدام بايد تيم خود را عوض كند تا كمبودهايش به چشم نخورد.
    رامون كالدرون اظهار داشت: قرارداد من به عنوان مدير رئال تا پايان سال 2010 ميلادي است؛ اما احساس مي كنم خيلي خسته شده ام. در پايان فصل در اين مورد تصميم مي گيرم.
    اين اظهارات كالدرون در رسانه هاي اروپايي بازتاب گسترده اي داشت. بيلد آلمان در گزارشی مفصل از استعفاي رئيس رئال مادريد به صورت قطعي نوشت.
    سان لندن سخنان طعنه آميز وي را ناشي از فشارهاي سياسي بر باشگاه رئال مادريد دانست.
    كالدرون عنوان كرد: برند شوستر خيلي بهتر از كاپلو كار كرده است. از ابتدا اعتقاد داشتم كه بايد او بيايد؛ اما مياتوويچ كاپلو را معرفي كرد و من هم اعتراضي نكردم.
    وي در مورد قراردادهاي مادام العمر خود با برخي بازيكنان، گفت: اين باعث افتخار من است كه چنين رسم خوبي را در مادريد باب كرده ام.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خلاصه صحبت های رائول و آراگونس:
    <<<
    چرا تصميم گرفتيد با هم ملاقات كنيد؟
    < آراگونس: رفتار رائول با من عالى بود. رفتار من هم با او همينطور بود. خواستيم با هم حرف بزنيم و به تيم ملى اسپانيا كمك كنيم.
    < رائول: ما مى خواهيم فوتبال اسپانيا و اتحاديه موفق باشد. ما از مردم مى خواهيم در همه حال از مربى حمايت كنند.
    آيا مذاكره شما واقعاً مشكلات را حل مى كند؟
    < آ: ما قصد داريم بحث ها تمام شود. هميشه برايم جالب بود كه چرا وقتى ساير بازيكنان كنار مى مانند اين بحث ها پيش مى آيد. من يقين دارم اگر رائول در تيم ملى هم باشد اين بحث ها ادامه مى يابد. او مركز توجه است.
    < ر: مهمترين چيز تيم ملى اسپانياست. ديگر نمى خواهم مردم اوقاتى كه اسپانيا بازى دارد از من حرف بزنند. بازى كردن و نكردن من در تيم ملى فقط به مربى مربوط است. او هر تصميمى بگيرد من احترام مى گذارم.
    وقتى تيم ملى اسپانيا در فرودگاه مالاگا به زمين نشست هزاران اسپانيايى نام رائول را فرياد مى زدند...آقاى آراگونس شما قبلاً گفته بوديد اين كار به دستور شخص ديگرى است...
    < آ: هيچ وقت نگفتم اين كارها را رائول انجام مى دهد. فقط گفتم از پيش تعيين شده و سازماندهى شده است.
    < ر: آنها كه من را مى شناسند مى دانند كه من اين كارها را نمى كنم.
    آقاى آراگونس، بازيهاى رائول را در اين فصل ديده ايد؟ چه دليلى دارد او را دعوت نمى كنيد؟
    < يك دليل ساده، او آماده نيست. شايد من اشتباه مى كنم ولى هميشه بهترين ها را مى خواهم. اميدوارم رائول زودتر آماده شود

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

ترکیب احتمالی بازی رئال مادرید - ختافه (سایت گل):
    Real madrid : Casillas - Torres, Ramos, Cannavaro,Salgado- Guti, Gago, Baptista, Robben - van Nistlerooy, Raul
    Getafe:Abbondanzieri(c)- Cortés Mario, Dííaz, Licht-Pablo Hernández, Casquero,Celestini,Uche-del Moral, Braulio

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •