تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 164 اولاول ... 49899596979899100101102103109149 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1631

نام تاپيک: Need for Speed: ProStreet

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من که نوز نتونستم زیاد بازیش کنم اما در همین مدت کم به نظر من افت زیادی نسبت به شماره های گذشته داشته . از گرافیک گرفته تا ...
    خواستند نو آوری کنند اما نشده .
    راستی یه مشکلی که من دارم اینه که نمی دونم چرا نمی تونم 2 تا پروفایل درست کنم . یکی که درست می کنم و می رم دومی رو درست کنم می گه که باید اولی رو پاک کنی .

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

خیلی ممنون.
    منم همه اینایی که شما گفتی رو انجام میدم.من الان چتند تا از پیست ها رم تموم کردم.ولی دفعه بعد دوباره تو همون پیست و با همون ماشین میاد.
    شما Auto save را غیر فعال کردید بنا براین با اتمام هر پیست خودت در بین گزینه ها Save carear را بزنی.این رو در هنگامی که از Race day خارج می شی پیدا میکنی.یا اینکه در Option گزینه Auto save را On انتخاب کن.
    من که نوز نتونستم زیاد بازیش کنم اما در همین مدت کم به نظر من افت زیادی نسبت به شماره های گذشته داشته . از گرافیک گرفته تا ...
    خواستند نو آوری کنند اما نشده .
    راستی یه مشکلی که من دارم اینه که نمی دونم چرا نمی تونم 2 تا پروفایل درست کنم . یکی که درست می کنم و می رم دومی رو درست کنم می گه که باید اولی رو پاک کنی .
    برای منم این طوریه با 2 تا پروفایل وارد نمیشه و می نویسه گزینه اولی از پروفایل انتخاب میشه و شما نمی توانید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

من كه از اين بازي خيلي نا اميد شدم . بنظر من CARBON خيلي بهتر و هيجانش هم بيشتر بوده.
    من اصلا نمي دونم بايد چيكار كنم .
    توي پست هاي قبل خوندم . من چند بار بازي را اول شدم ولي هيچ پيغامي نداد كه پيست را عوض كنم .
    در ضمن براي بازي در Quick race كه اصلا كار نمي كنه و مي خواد به سايت خود EA بره . بايد جيكار كرد.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما Auto save را غیر فعال کردید بنا براین با اتمام هر پیست خودت در بین گزینه ها Save carear را بزنی.این رو در هنگامی که از Race day خارج می شی پیدا میکنی.یا اینکه در Option گزینه Auto save را On انتخاب کن.

برای منم این طوریه با 2 تا پروفایل وارد نمیشه و می نویسه گزینه اولی از پروفایل انتخاب میشه و شما نمی توانید ...
    مال من auto save فعاله بخدا...ولی باز اینجوری میشه...حتی همونجوری که شما میگید هم save کردم ولی باز همینجوریه .......

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من كه از اين بازي خيلي نا اميد شدم . بنظر من CARBON خيلي بهتر و هيجانش هم بيشتر بوده.
    من اصلا نمي دونم بايد چيكار كنم .
    توي پست هاي قبل خوندم . من چند بار بازي را اول شدم ولي هيچ پيغامي نداد كه پيست را عوض كنم .
    در ضمن براي بازي در Quick race كه اصلا كار نمي كنه و مي خواد به سايت خود EA بره . بايد جيكار كرد.
    قشنگ مثه ماله من ..... عصابم خورد شده بخدا ..................

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فورد

پورشه

================================

آخر فروم باز bagher_mo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

(((بچه ها یکی می تونه برا من یه توضیح مختصر و مفید بکنه که الان تو بازی باید دقیقا چی کار کنیم ...؟
    تو قسمت career که میریم یه سری race day وجود داره ... ( اونا چیه ) تو career over view که میرم تصویر یه تاج هستش که نمی دونم چیه ؟ ......... بعد تو career map چرا بعضی جاها قفله... و تو قسمت گاراژ من یه ماشینومو upgrade کردم ولی نمیدونم چرا نیومدش...در ضمن دو تا ماشینم که خودش داده رو نمیشه upgrade کرد ..... نمی دونم چرا ....... و یه چیزی توی race day ها من مسابقه grip رو بردم ولی چرا بازم می تونم اونو بازی کنم مگه نباید کنارش تیک بخوره ...و اون قسمت های speed chalenge و بقیشون چیه.....تو قسمت آپگرید اونجا که 4 قسمت موتور ماشین رو می تونی ببری تا high چیه ....اگه میشه یکم هم در مورد اینا و کلا upgrade توصیح بدید که چی کار کنیم بهتره.....مثلا من از اون قسمتی که فشار باد رو کم و زیاد می کنیم سر در نیاوردم..... کلا اگه میشه یه توضیحی بدید .... چون این اولین nfs هست که می خوام career اونو بازی کنم .......یکم گیج شدم..... با تشکر)))

بابا یکی نیست برای ما توضیح بده ...............؟........
    race day یسری مسابقس که باید بری
    تاج تو Career over view هم هر شاخش یک سری مسابقه از یه سبکشه که باید اونارو ببری تا King بشی مثلا یکیش همش Drag هست باید همرو ببری تا Drag king شی , 5 تا King داره : Drag King , Drift King , Grip King , Speed King , Showdown King که با گرفتن همش لقب Street King نسیبت میشه
    تو Career mode هم باید Race day ها رو بری تا بقیش Unlock شه
    Upgrade ماشینتم نمیدونم چرا نیومده آها میتونی 1 ماشین رو 3 بار Upgrade کنی و هدفه خاستی با هر Upgrade که خاستی بری شاید اون Upgrad که کردی انتخاب نیست اونم که گفتی ماشینی که خودش داده Upgrade نمیشه , میشه فقط باید یه Upgrade دیگه درست کنی
    تو Upgrade موتور هم که 4 تا Upgrade داره اون خودسش همه ی Upgrade های مربوط به موتور رو تا Level 4 Upgrade میکنه
    فشار بادم خودش نشون میده که هرچی دریچه ها رو بازتر کنی Top Speed کم و کنترل بهتر میشه
    Last edited by bagher_mo68; 26-11-2007 at 10:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من با Chevrolet Crovette رکورد 6.98 دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

میبینم باز هم تو Drag مشکل دارین !!!
    اگه با Crovette خوب استارت میزنین و خوب دنده عوض میکنین و ماشینم Upgrade آخره پس فقط میمونه Nitro پس جایی که Nitro میزنید رو عوض کنید اگه تو دنده 4 میزنین تو 3 بزنین اگه تو 3 میزنین تو 2 بزنین به نظر خودم وقتی میخاین برین دنده 3 یا به محض اینکه رفتین دنده 3 بزنین
    من هرکار می کردم گفتم و Drag King شدم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

Last edited by bagher_mo68; 25-11-2007 at 21:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •