تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 99 از 285 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

در جواب دوست عزیزم باید بگم تست زنی یک هنره و اینکه یک نفر بتونه گزینه صحیح رو پیدا کنه به نبوغ و استعداد خودش بستگی داره و باعث ضایع شدن حق دیگران نمیشه. اگه بقیه هم می تونن خوب برن یاد بگیرن کسی جلوشونو نگرفته.
    در ضمن هرساله سوال های کنکور لو میره و حق همه کنکوری ها ضایع میشه پس زیاد جای نگرانی نیست شما باید همیشه یک تعدادی رو جلوتر از خودت حساب کنی.
    روش هایی هم وجود داره که میشه با اونها سوالات کنکور رو بدست اورد و حتی گاهی سوالات کنکور سال بعد که هنوز طراحی نشدن رو
    به هر حال من که دقیقا رتبه 26 رو میگیرم و خیالم راحته برای شما هم دعا می کنم بتونید اون رتبه ای که دوست دارید رو بدست بیارین

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

در جواب دوست عزیزم باید بگم تست زنی یک هنره و اینکه یک نفر بتونه گزینه صحیح رو پیدا کنه به نبوغ و استعداد خودش بستگی داره و باعث ضایع شدن حق دیگران نمیشه. اگه بقیه هم می تونن خوب برن یاد بگیرن کسی جلوشونو نگرفته.
    در ضمن هرساله سوال های کنکور لو میره و حق همه کنکوری ها ضایع میشه پس زیاد جای نگرانی نیست شما باید همیشه یک تعدادی رو جلوتر از خودت حساب کنی.
    روش هایی هم وجود داره که میشه با اونها سوالات کنکور رو بدست اورد و حتی گاهی سوالات کنکور سال بعد که هنوز طراحی نشدن رو
    به هر حال من که دقیقا رتبه 26 رو میگیرم و خیالم راحته برای شما هم دعا می کنم بتونید اون رتبه ای که دوست دارید رو بدست بیارین
    مسئله همينه!من هدفمم كنكور نيست بلكه دانشگاه و استاد شدن هست، شما رو نمي دونم!
    خوب با اين حرف شما كه گفتي همه اين كارو مي كنن من هم روش! كاملا مخالفم،چون اين طرزه فكر باعث عقب ماندگي كشور شده!
    خوب ان شالله هر كسي لايق تر هست(از لحاظ علمي) رتبه ي بهتري بياره.اينم يادت باشه يه نفر هست كه ما بايد يه روز بهش جواب پس بديم.

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

4

سلام می شه بهم بگید کلمات تنوین دار عربی چند تکواژ دارند ممنون می شم زودتر بهم جواب بدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان پسر دائی من رشته اش تجربیه و امروز به من زنگ زد گفت براش کتاب تست بگیرم که هم درس باشه هم تست لطفا منو راهنمایی کنید که چه کتابی بگیرم که خوب باشه ؟

کتابی که هم درس باشه هم تست اگر راهنمایی کنید یک دنیا ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

به به بچه های کنکوری همه جمع اند من تازه این جا رو پیدا کردم انشاالله ما رو هم به جمع خودتون راه بدین تا اینکه تا زمان کنکور با هم باشیم و همه هم قبول شیم
    چند تا سوال دارم
    1.چرا کتاب شناسی دینی سال سوم حذف نشده من یه بار تو سایت سنجش پرسیدم اما درست جواب نداند
    2. موقع ثبت نام بعد از اینکه رمز رو میزنی اینترنت قطع بشه دوباره رمز رو قبول میکنه یا نه
    مرسیییییییییییی
    راستی در مورد مهندسی معکوس هم بگم که این روش چند سالی هست که اومده
    و اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد یعنی وقتتون رو پاش نزارید
    واینکه کتاب تست زیاده اما من هم جزوه معلممون رو میخونم بعد میرم سراغ کتابهای تست مبتکران ( اندیشه سازان سابق) که پاسخ تستاش عین درسه البته این
    کار رو برای همه درسها نمیکنم مثلا تو هندسه پایه از کتاب عزت الله مشفق استفاده میکنم و...
    Last edited by momkhbpsp; 10-12-2007 at 22:41.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام می شه بهم بگید کلمات تنوین دار عربی چند تکواژ دارند ممنون می شم زودتر بهم جواب بدین
    به طور کلی تموم واژه‌های دخیل چه عربی و چه انگلیسی و چه فرانسوی و .... همگی یک تکواژ و یک واژه محسوب می‌شوند و شبه ساده اند.
    مثلاً ابوذر، امیرالمومنین و ... همگی یک تکواژ هستند.

(توی کتاب سال سوم یه تناقض وجود داره که در مورد کلمات دارای "یت" هست.)

داره خودمونی میشه mr saad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم.آسمان مال من است

پيش فرض

سلام منم اين روش رو تئوري خوندم همون مهندسي معكوسه

اول يكي به سوالات من جواب بده كه تو صفحه 141 هست

دوم اينكه اكه دقت كرده باشيد كنكور سراسري سهميه تمام گزينه ها برابره

يعني عمومي كه 100 تا سوال باشه حتما حتما 25 درصد گزينه ها الف درصد گزينه ها ب درصد گزينه ها ج درصد گزينه ها د
    هستش

اگه وقت زياد اورديد سر جلسه و چند تا رو بلد نبوديد يه درصد بگيريد هر كدوم از گزينه ها درصد كمتري داشت رو بزند
    راستش من هم این جزوه و فیلم آموزشی اش را دارم. اما به نظر من یک نکته ی مهم وجود دارد
    این که مگر طراح سوال کنکور از این روش ها اطلاع ندارد؟ کافی است که با تبحر خود سوال را دو بار بپیچاند آن وقت احتمال خطا بالا می رود .
    البته این روش در برخی موارد می تواند کارگشا باشد.

داره خودمونی میشه mr saad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم.آسمان مال من است

پيش فرض

مسئله همينه!من هدفمم كنكور نيست بلكه دانشگاه و استاد شدن هست، شما رو نمي دونم!
    خوب با اين حرف شما كه گفتي همه اين كارو مي كنن من هم روش! كاملا مخالفم،چون اين طرزه فكر باعث عقب ماندگي كشور شده!
    خوب ان شالله هر كسي لايق تر هست(از لحاظ علمي) رتبه ي بهتري بياره.اينم يادت باشه يه نفر هست كه ما بايد يه روز بهش جواب پس بديم.
    اصلا این طور نیست.
    معلم های ما می گن که کنکور فقط 50% معلومات است و نیاز نیست همه چیز را بدانید
    و یکی از آن ها یک نفر را مثال می زد که خود معلم برای رفع اشکال بچه ها را به می سپرد و می گفت که حتی شاید به اندازه ی یک معلم خوب اطلاعات داشت و همه می گفتند که امکان ندارد رتبه اش از 100 بالاتر شود ولی رتبه اش شد 2000 .
    پس غیر از اطلاعات علمی ،تبحر در تست زدن و کلا هنر تست زنی نیز امری انکار ناپذیر است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خدمت تمام دوستان کنکوری سلام عرض می کنم .
    ایشالا که هممون قبول می شیم .
    راستی دفترچه های دانشگاه ازاد کی میاد ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

اصلا این طور نیست.
    معلم های ما می گن که کنکور فقط 50% معلومات است و نیاز نیست همه چیز را بدانید
    و یکی از آن ها یک نفر را مثال می زد که خود معلم برای رفع اشکال بچه ها را به می سپرد و می گفت که حتی شاید به اندازه ی یک معلم خوب اطلاعات داشت و همه می گفتند که امکان ندارد رتبه اش از 100 بالاتر شود ولی رتبه اش شد 2000 .
    پس غیر از اطلاعات علمی ،تبحر در تست زدن و کلا هنر تست زنی نیز امری انکار ناپذیر است.
    با 50 % معومات از هیچ دانشگاه معتبر روزانه ای نمیشه در اومد! (به فرض که ما همه ی 50 % رو جواب بدیم!)
    دوست من بیش تره حرف معلما واسه بازار گرمیه! سال قبل که من خدمت همین معلمهای دلسوز بودم،می گفتن امکان نداره هیچ کس بدون کلاس کنکور در بیاد ولی امسال فهمیدم که با خوندن کتابهای مختلف خیلی خوب میشه بدون کلاس از کنکور در اومد اونم با رتبه ی عالی!
    دوست عزیز ، منطقی فکر کن!تو قلم چی گفته امکان نداره کسی اطلاعات علمیش فول باشه و نتونه رتبه ی عالی بیاره.
    تبحر تست زنی ففط تو مهندسی معکوسو از این جور چیزا که نیست!اگه شما تست زیاد واسه یه مبحث بزنی تبحر کافی رو بدست میاری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •