به نظر من که برو از یه متخصص سوال بپرس !میگن 90 درجه حرارت عادیه
! یعنی میتونی تخم مرغ هم توش سرخ کنی
؟
به نظر من که برو از یه متخصص سوال بپرس !میگن 90 درجه حرارت عادیه
! یعنی میتونی تخم مرغ هم توش سرخ کنی
؟
اگر سیستمتون روشن نمیشه که پس هیچ ربطی به کارت گرافیک نداره چون حتی اگر رو سیستم کارت گرافیک هم نزاری سیستم روشن میشه فقط بالا نمیاد و بوق خطا میزنه . احتمال 95% مشکل از پاور هست , رویه مینبورد رو چک کن ببین سوختگی چیزی نمیبینی .
نه آخه اصلا دماي طبيعي نيست ميگم من به اين حد رسيد كار ميكرد يعني مشكل از اين نميتونه باشه ولي بايد به فكر اين دماش هم باشه يه فن براش تعبيه كن تا خنك تر كار كنه
دوستان سلام
در مورد مورد مشکل هیتسینک های زیر مادر بورد و مشکل گیر کردن اونها به کیس ، زنگ زدم از آواژنگ پرسیدم گفتن بهتره باز نکنی
حالا میخواستم بپرسم آیا Spacer بلند هم هست که بشه جایگزین قبلی ها کرد؟
q 9450 285
corsair xms2
WD SATA 320GB 16MB
ASUS P5K-E
Creative Inspire M5300
Logitech Media 600
Power 580B green
Case Tuniq 3
Monitor LG-L1950s
Dvd writer Pioneer A15FX
VGA: Asus 8800 Gt 512
Genius XScroll
من دیروز رفتم سیستم سفارش بدم
قطعاتی که میخواستم بهش گفتم بعد از پیدا کردن قطعت به من گفت این سیستمی که سفارش میدی بعد از یک سال باید بذاری دم کوزه و.....
حالا یکی به من بگه من اگر یک کامپیوتر برای بازی میخوام 1.500.000 پول دارم نخرم؟سیستم مدل پایین تر بخرم؟میشه یکی بگه چی کار کنم؟
سلام
من سوال مهمی از شما درباره دیویدی رامم داشتم. خیلی منو اذیت میکنه. بدین ترتیب که بعضی از دیویدی ها رو اصلا نمیخونه یا در وسط نصب یک بازی با یک دیویدی error میده که هر دوی این موارد را در کامپیوترهای دیگه چک کردم که در آن کامپیوترها بدون هیچ اشکالی کار کرد.
اگه راه حل مشکلمو میدونید لطفا راهنماییم کنید.
ممنونم
نه اينجوريم كه گفته نيست ولي تكنولوژي بروزه امروز جديد هست فردا قديمي ميشه
گرافيك رو بالاتر از اين ميتوني ببندي
رم رو هم بالاتر ببر
برا اين 2 تا برو تو تاپيك خودشون بهت كمك كنن
آره هست ولي بايد ببيني رو كيس شما بعد از نصب جاي پورت ها پشت كيس تغيير نكنه يعني پنل پشت بدون مشكل نصب شه
براي نخوندن اينو ميدونم كه به پسوند دي وي دي مربوط ميشه يعني دستگاه شما اون پسوند ها رو نميشناسه
براي ارور هم ميشه گفت چشم دستگاهت ضعيف شده
براي نخوندن اينو ميدونم كه به پسوند دي وي دي مربوط ميشه يعني دستگاه شما اون پسوند ها رو نميشناسه
براي ارور هم ميشه گفت چشم دستگاهت ضعيف شده يا حساس هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)