روش هایی که دوستمون گفتن بیشتر برای سرمای دیرس بهاره هستش چون به مراتب اون سرما خطرناک تره به دلیل اینکه تغییرات دمایی تو اون فصل بیشتره و دقیقا مثل لیوانی که اول اب گرم داخلش هست و بعد اب سرد
روش هایی که دوستمون گفتن بیشتر برای سرمای دیرس بهاره هستش چون به مراتب اون سرما خطرناک تره به دلیل اینکه تغییرات دمایی تو اون فصل بیشتره و دقیقا مثل لیوانی که اول اب گرم داخلش هست و بعد اب سرد
یه عکس با وضوح بالا و کامل و یا چند عکس از قسمت های مختلف درخت بزار تا بهت بگم چیکار کنی
دوستان گرامی من دوتا پرسش داشتم
1- من میخواستم 10 تن کود گاوی بخرم و بخوابونم برای پوسیده شدن. اگر دوماه زمان داشته باشم که کودها رو بخوابونم (زیر پلاستیک) این دوماه کود پوسیده میشه و خطر علفهای هرز از میان میره؟ آیا راهی هست که کود زودتر بپوسه؟
2- من پارسال شماری درخت سرو کاشتم. امسال باید چندتا از این درخت ها رو جابجا کنم. چون این درخت ها همیشه سبز هستند نمی دونم چه زمانی باید اونها رو جابجا کنم که کمترین زیان و احتمال خشک شدن رو داشته باشن؟ همچنین اینکه راه درست جابجا کردن درختا چیه؟ من گودهی بعدی رو کندم و آماده هست. درخت کنونی و گوده هم یک متر بیشتر با هم فاصله ندارند.
----
نکته اینکه خوشبختانه امسال برف اومده و این از نظر سال پرآب خیلییی خوب هست و باید سپاسگزار بود ولی شانس ما هم هست/ از زمانی که برف اومده همین طور نگران هستم. چون نهال های من یک ساله هستند و اسفند سال پیش کاشته شدند. دور نهالهای میهوه پلاستیک و پارچه کشدم ولی دور نهال های سرو هیچ چیزی نکشیدم. نمی دونم دوام میارن یا نه چون دمای درچه به زیر -5 هم می رسه اونجا
با سپاس
Last edited by pashangparsi6; 06-01-2014 at 14:52.
کود شیمیایی اوره پوسیده شدن رو سریعتر میکنه و همچنین پلاستیک سیاه بکش.برا جابه جایی باید تو فصل خواب درخت یعنی الان و تا یکماه به عید باید انتقال بدی و درصد گرفتن درخت در محل جدید بستگی به این داره که چقدر تونستی از ریشه ها رو سالم در بیاری.منظورتون درچه اصفهان هست؟
بله سرمای این روزهای شیراز منظورم هست و برفی که اومده و ....
راستی دوستان من آب و خاک رو آزمایش کردم که نتیجه این بوده:
Ec
خاک 2/99
آب 5966
Ph
خاک 7/99
آب 7/37
میخواستم بدونم تنها گزینه برای کاشت درخت برای من پسته می شه دیگه درسته؟
ec اب خیلی بالاست نورمش باید زیر 4 باشه و درختان مقاوم به شوری مثل پسته انگور بادام انار در نظر بگیرید ph هم تقریبا رو به قلایی هست که باید کودهایی با بنیان اسیدی برای تنظیم ph استفاده کنید
راستی علف هرز داخل کود از بین میره ولی اونقدر تخم علف رو خاک هست که برای چند دوره کافیه پس هم زمان با زیرو رو کردن خاک
از سموم علف کش پیش رویشی استفاده کن
سلام دوستان
میشه برام توضیح بدین اینکه میگن آهن در خاک به شکل تبادلی هست نه به شکل یونی، فرق یونی با تبادلی چیه؟![]()
با درود
دوستان گرامی باغ من در دامنهی کوه هست و خاک این منطقه سنگهای زیادی داره و... من پارسال یک سری درختهای گوناگون کاشتم. بدبختانه در اون زمان نتونستم به خاک گودهها کود آنچنلانی و کود برگ بیافزایم که خاک به خوبی پوک بشه.
امسال گرداگرد درختها رو نزدیک به 30 سانت کندم و بیرون ریختم و خاکش رو با مخلوطی از خاک + کود گوسفندی + کود برگ نیمه پوسیده و کمی هم کود کمپوست، جایگزین کردم.
راستش تا جایی که خوندم پوک بودن خاک خیلی خوب هست برای درخت ولی اکنون این کار شدنی نیست. نمیتونم خاکهای زیرین و گرداگرد ریشه رو با برگ و... پوک کنم. با این شرایط هیچ راهی برای پو کردن لایههای زیرینتر وجود نداره؟ اهمیت این کار چقدر هست؟ همین که کودها رو در سایهاندازه درخت خاک کنیم بسه؟
با سپاس
دردو
دوستان می دونم که ههم چیز به شرایط بستگی داره ولی حدودی یک راهنمایی کنید که درخت بادام باید چقدر آب بهش داد. یک بار در هفته بس هست؟
پرسش دومم درباره اینه که آیا خاکستر آتش و چوپ رو می شه به عنوان کود به کار برد؟ برای درخت سودی داره؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)