تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 870 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

سلام دوستان

من بررسی تخصصی 5700 رو توی M OB I L E R E V I E W که خوندم یه چیز جالب دیدم گفتم شاید به درد شما هم بخوره...
    اینو برداشتم و براتون گزاشتم تا ببنید قدرت صدای این گوشی رو ...
    البته این انگلیسی هست اگر نیازی بود بگین تا ترجمش کنم و بزارم....
    ولی به نمودار ها توجه کنید....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی دوستان همگی آیدی های یاهو مسنجرتون رو برین تا هم با هم بشتر آشنا بشیم و هم اینجا رو به چت روم تبدیل نکنیم.
    Last edited by Mr.K2; 28-08-2007 at 15:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من 2 عدد سوال داشتم :
    1.قسمت Missed calls این گوشی چرا اینجوریه ؟! دوست من دیروز چند بار زنگ زد و امروز هم همینطور ولی من گوشی رو برنداشته بودم ، حالا تو قسمت Missed calls فقط تاریخ و ساعت اولین تماسی که با من گرفته رو نوشته . اصلا هم ننوشته که چند بار تماس گرفته . کاریش نمیشه کرد ؟!
    2.چه جوری می تونم برنامه هایی رو که رو حافظه ی خود گوشی ام نصبه ، ببینم ؟
    واسه من برنامه X-plore همه رو نشون نمیده . راستی چه جوری میشه همه ی برنامه هایی که رو گوشیه دید ؟ تو X-plore بعضی برنامه ها و بازیها نیستن و در نتیجه نمیشه بلوتوشون کرد . برنامه ای سراغ ندارید ؟
    با تشکر
    آقا در مورد اون سوال كه كردي بايد بگم كه قسمت ميس كال گوشي طور خاصي نيست و يكي از بهترين نوعا در اين كلاس است.. فقط شما يه كم تو گوشي نگشتي...
    بايد بگم كه اولا هم اون موقع كه بت خبر ميده كه ميس داشتي مينويسه كه مثلا 5 تا ميس داشتي ولي وقتي ميري توش فقط جلوي يارو مينويسه كه مثلا hamid (5) 5:20 و اين هم ساعت آخرين ميس هست كه داشتي... واسه ي اينكه ببيني اون چهار تا تماسه ديگه ساعتش كي بوده بايد بري تو منو و بعد بري تو log و بعد هم جوي استيكت رو بدي سمت چپ. يه صفحه مياد كه توش همه چيز رو مينويسه حتي ورود خروج ديتا و اس ام اس . اونجا مينيني كه 5 بار اسم مثلا hamid نوشته شده و علامت ميس كنارش هست. حالا رو هر كدوم كليك كني ساعته ميس رو بت ميگه ...
    اي كاش تونسته باشم بفهمونم...
    خوش باشي... راستي اگه كسي جواب داده بود قبلا به اين آقا ببخشه چون من چند صفحه رو نخوندم حالا دارم يكي يكي ميخونم...

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

مهم نيست ولي منطقي به نظر نميرسه كه قرمز با مشكي متفاوت باشه
    بنظر من هيچ فرقي نميكنه
    سلام

به نقل از یکی از یوزرهای GSMArena که به نظر نمی رسه اماتور بوده باشه...

The red model of 5700 had some tech problems, due to which Nokia pulled it back from the market

و یکی دیگه:
    u said made in hungry is very bad in quality i know in red color of 5700 is very bad in quality i reccomend u if u wanna buy made in hungry so u must buy in black color with made in hungry ok its good

این حرف درسته ؟
    دوستان راسته می گن برنامه نویسی این گوشی با ان 95 یگی هر دوتاشون یک برنامه می خوره اگه این جوری باشه خیلی خوب می شه
    درسته

پتلفرم این گوشی سیمبین 9.2 هست که برای N95 هم 9.2 هست.در نتیجه نرم افزارهاشون و تم هاشون یکیه و فرقی نداره ...

سلام دوستان ببخشيد اينجا عنوان مي كنم...
    اگه ميشه يه فايل منيجر توپ كه پلير و غيره هم توش باشه باسه اكسپرس!! بزارين..
    بهترین فایل منیجر Acitve File هست که در بین سیمبین 9.1 شهرت خاصی داره...برای پلیر هم ازخود پلایر گوشی استفاده کنی.در بیشتر امکانات بهتر عمل می کنه.

منظورتون از اکسپرس هم نفهمیدم.این گوشی کلا یه نسخه بیشتر نداره و Express Music هست

سلام دوستان

من بررسی تخصصی 5700 رو توی M OB I L E R E V I E W که خوندم یه چیز جالب دیدم گفتم شاید به درد شما هم بخوره...
    اینو برداشتم و براتون گزاشتم تا ببنید قدرت صدای این گوشی رو ...
    البته این انگلیسی هست اگر نیازی بود بگین تا ترجمش کنم و بزارم....
    ولی به نمودار ها توجه کنید....
    سلام

قدرت صدای این گوشی بالا هست و از چیپست Hi-Fi استفاده کرده.اما مهم اینه که کیفیت صدا در هدفون کاملا ضعیف هست و به قول یکی از یوزرهای GSMArena این گوشی فقط اسم Xpress Music رو یدک می کشه و اصلا یه گوشی میوزیک ادیشن نیست.در امتیاز هم می بینید که حتی امتیازش از 3250 هم ضعیف تره

به شخصه در ابتدا فکر می کردم مشکل از هدفونه اما وقتی هدفون خودمو روی N91 گذاشتم فکرشم نمی کردم هدفونم اینقدر قدرت داشته باشه !!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

من هر كاري كردم زمان رسيدن اس ام اس هارو درست نشون نميده چه تو حالت دستي تاريخ چه تو حالت اتو آپديت
    اين مشكل بديه چه جوري حلش كنم (خيلي مهمه)
    99 درصد افرادی که این گوشی رو دارند این مشکل رو گله کردن ! در فروم های خارجی و پرژن این مورد رو خوندم...خودمم این مشکل رو تا دیروز داشتم اما بعد از یه مستر ریست حل شد....احتمالا بازم این مشکل به سراغم بیاد....

باید منتظر پچ اپدیت باشیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

قدرت صدای این گوشی بالا هست و از چیپست Hi-Fi استفاده کرده.اما مهم اینه که کیفیت صدا در هدفون کاملا ضعیف هست و به قول یکی از یوزرهای GSMArena این گوشی فقط اسم Xpress Music رو یدک می کشه و اصلا یه گوشی میوزیک ادیشن نیست.در امتیاز هم می بینید که حتی امتیازش از 3250 هم ضعیف تره

به شخصه در ابتدا فکر می کردم مشکل از هدفونه اما وقتی هدفون خودمو روی N91 گذاشتم فکرشم نمی کردم هدفونم اینقدر قدرت داشته باشه !!
    واسه ي شما رو نمي دونم كه كيفيت تو هدفونتون چقدره ولي من وقتي امتحان كردم گوشيه خودم و با 3250 رفيقم ويه نوع هندز فري دقيقا 3250 هيچ حرفي واسه گفتن جلوش نداشت...
    حالا نمي دونم شما اينجا دارين چي ميگين؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

با سلام دوستان گوشی من بعضی وقتها ریست میشه..در سایت موبایلستان خوندم که این یک چیز طبیعی هست و نکیا در سری جدید گوشی های خود که تولید میکنه به جای اینکه گوشی هنگ کنه...ریست میشه!! ایا گوشی شما هم بعضی وقتها ریست میشه..و این اخبار در مورد ریست گوشی درسته؟؟
    سلام

شما اصلا از بچه های موبایلستان به عنوان مرجع استفاده نکنید !! دو سال پیش این سایت خیلی خوب بودش اما الان یه مشت بچه اون سایت رو می چرخونن و سایت اصلا دموکراسی نیست.

مشکل ریست این گوشی هم یه مورد کاملا عادی هست و به خاطر اینه که این گوشی دارای cpu بسیار قوی هست و چون باتری این گوشی توان کشیدن هنگ رو نداره نوکیا طوری طراحی کرده که ریست بشه.....

من تمام متن های یوزرهای GSMArena رو خوندم یکیشون در مورد ریست این گوشی حرفی نزده ! پس این یه ضعف به حساب نمی یاد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

واسه ي شما رو نمي دونم كه كيفيت تو هدفونتون چقدره ولي من وقتي امتحان كردم گوشيه خودم و با 3250 رفيقم ويه نوع هندز فري دقيقا 3250 هيچ حرفي واسه گفتن جلوش نداشت...
    حالا نمي دونم شما اينجا دارين چي ميگين؟؟؟!!!
    اتفاقا همین دیروز من با 3250 هم تست زدم...

اصلا این گوشی بیس نداره !! فقط شفافیت صدا داره...

امتیاز کیفیت این گوشی رو در مقایسه سایت موبایل ریوو ببینید.6.9 شده..در حالی که 3250 امتیاز 7.9 رو داره !!!

N91 هم امتیاز 9.1 رو داره که واقعا قدرت بالایی داره

ضمنا من قبلا گوشی واکمن سونی اریکسون داشتم و فقط برای MP3 از واکمن استفاده می کردم....بازم می تونم بگم این گوشی در مقایسه با سری واکمن سونی اریکسون مخصوصا W900-W850-W810 و سری های جدید واکمن از جمله W610-660 هیچ حرفی برای گفتن نداره !!

ولیوم این گوشی نسبت به سری واکمن سونی اریکسون هم ضعیف تر هست و هم از لحاظ بیس ضعیف تره...

من میوزیک هایی دارم که روی سونی اریکسون از شدت بیس سردرد می گرفتم اما روی این گوشی .... !!

تعصب بیجا هم ندارم.موبایل ریوو هم بهترین مرجع هست و روی تعصب هم مطالب نمی زاره.اونجا هم این مسئله کاملا بهش اشاره شده

حالا گوشی شما Ultra Edition هست دیگه شانس شماست....

برای تایید حرف های منم می تونید نظرات صدتا یوزر GSMarena رو بخونید که در این مورد مطالب نوشتند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

به به امیر جان
    خوبی؟
    پس چرا اینجا ( رو داری؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اتفاقا همین دیروز من با 3250 هم تست زدم...

اصلا این گوشی بیس نداره !! فقط شفافیت صدا داره...

امتیاز کیفیت این گوشی رو در مقایسه سایت موبایل ریوو ببینید.6.9 شده..در حالی که 3250 امتیاز 7.9 رو داره !!!

N91 هم امتیاز 9.1 رو داره که واقعا قدرت بالایی داره

ضمنا من قبلا گوشی واکمن سونی اریکسون داشتم و فقط برای MP3 از واکمن استفاده می کردم....بازم می تونم بگم این گوشی در مقایسه با سری واکمن سونی اریکسون مخصوصا W900-W850-W810 و سری های جدید واکمن از جمله W610-660 هیچ حرفی برای گفتن نداره !!

ولیوم این گوشی نسبت به سری واکمن سونی اریکسون هم ضعیف تر هست و هم از لحاظ بیس ضعیف تره...

من میوزیک هایی دارم که روی سونی اریکسون از شدت بیس سردرد می گرفتم اما روی این گوشی .... !!

تعصب بیجا هم ندارم.موبایل ریوو هم بهترین مرجع هست و روی تعصب هم مطالب نمی زاره.اونجا هم این مسئله کاملا بهش اشاره شده

حالا گوشی شما Ultra Edition هست دیگه شانس شماست....

برای تایید حرف های منم می تونید نظرات صدتا یوزر GSMarena رو بخونید که در این مورد مطالب نوشتند.
    مي دونم عزيز...
    سايت موبايل ريويو هم رفتم...
    خودم هم قبل از اين موبايل سري واكمن داشتم... آخه عزيز دل من تو قرار نيست آهنگت اونقدر بيس داشته باشه كه سرت درد بگيره!!!
    واسه ي من و 90 درصد بقيه ي مردمي كه از اين گوشي استفاده مي كنن فكر كنم همين قدر باس كه به قول شما هم كمه هم از سرمون زياد تره... من دوست ندارم وقتي آهنگ پخش ميشه گوشم از باس آهنگ بتركه...
    ولي به جان خودم صداي مال من خيلي بلنده و كيفيت آهنگ هم بالا ست واسه همين هيچ وقت صدا رو تا آخر بالا نمي برم... باسشم واسه من عاليه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

مي دونم عزيز...
    سايت موبايل ريويو هم رفتم...
    خودم هم قبل از اين موبايل سري واكمن داشتم... آخه عزيز دل من تو قرار نيست آهنگت اونقدر بيس داشته باشه كه سرت درد بگيره!!!
    واسه ي من و 90 درصد بقيه ي مردمي كه از اين گوشي استفاده مي كنن فكر كنم همين قدر باس كه به قول شما هم كمه هم از سرمون زياد تره... من دوست ندارم وقتي آهنگ پخش ميشه گوشم از باس آهنگ بتركه...
    ولي به جان خودم صداي مال من خيلي بلنده و كيفيت آهنگ هم بالا ست واسه همين هيچ وقت صدا رو تا آخر بالا نمي برم... باسشم واسه من عاليه ...
    بله واسه ی منم خوبه به نظر من که از 810 تو هدست صداش بهتره
    این نظر شخصیه من بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •