تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 222 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

پيش فرض

کسی نیست جواب بده

کسی اینجا نیست جواب بدهد

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

کسی نیست جواب بده

کسی اینجا نیست جواب بدهد
    =========================================
    با سلام چطور میشه کاری کنی که تو gla محدودیت ساخت اسنایپر بره وهر چقدر می تونی اسنایپر بسازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام ببخشید دیر جواب میدم یک مقدار گرفتارم ....
    و کار شما هم مقداری نیاز به دآپلود داشت
    اسم تک تیر انداز های جی الی ای اسنا یپر نیست Jarmen Kell هستش...بر ای این که محدو دیت رو بر دارید فایل زیر رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در آدرس ذیل کپی کنید :

لینک فایل مستقیم :13 کیلو بایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

أرس کپی کردن فایل:

C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI

نکته مهم این کار تنها در تیم جی ال ای امکان پذیر می گردد نه در تیمهای دیگر جی ال ای و تنها در جنرال زرو نه در مد ها....اگر بر ای تیمها و یا مد های دیگر هم می خو اهید این کار را انجام دهید بگید تا را هنمائی کنم ....

اگه میشه زودتر اون فایلی که میگید بدون سیدی جنرال اجرا می شود را بزارید
    این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
    این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :

لینک فایل مستقیم:
    حجم 2 مگابایت

کد:

محصول شر کت ;AFM & RAYAN
    سازنده: منصوری

موفق باشید
    Last edited by ufo-alien; 13-01-2010 at 16:47.

3. 4 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از جوابتون جنرال من ریبورن 5 است فرقی میکند ؟/؟؟

راستی پک ایران چی شد هنوز مجوز نداده اند /؟؟؟
    Last edited by سیدعلی فلاح; 13-01-2010 at 16:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

برای بقیه ی هرو ها چی مثلا هکر چین؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم اسمش بلاک لوتز بود

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

خيلي ممنون منصوري جان .. ببين بهتره اول اينارو كه ديگه كپك زدند اينقدر ماندند جواب بدي ..:
    اقاي منصوري .. اگه ممكنه جواب سوالات منم بديد (فكر كنم يادتون رفته يا نديديدش) ................ خيلي ممنون و خسته نباشيد ولي در مورد سوال : 3 - منظورم اينه كه داخل كدوم فايل اين تعريف شده كه نوع تير چجوري باشه؟ 4 - شما چجوري اون تانك رو ساختيد؟ چون خودم هم داخل يه مد(فكر كنم rise to power ) ديدم .ولي بلد نيستم اونو بسازم. 5 - منظورم اينه كه به جاي اينكه مثلا nuclear از بالا بيفته پايين . مثل توپ تانك دو به جلو و مستقيم پرتاب بشه؟ 6 - جايي رو ميشناسي كه بصورت مجاني texure در اختيار ما قرار بده؟ 7 - چجوري اين fake رو بسازم ( براي generals 1 بگو و زيرو هور ) 9 و 10 - دقيقا داخل كدومش ؟ مثلا براي اينكه به چين يه قدرتي اضافه كنم كه 10 تا over lord بيفته يا : دشمن هايي مه اونجا اند بميرند ؟ و سوال بعديم اينه : 11 - لطفا بگو هركدوم از فايل ها براي چي هست.... 12 - شما هك كردن جنرالز 3 رو هم بلدي ؟ اگه بلدي به ما هم ياد بده .... .......................................و يه چيز ديگه : من داخل world builder چكار كنم كه ارتشي كه ميسازم مال خودمون بشه و 2 - چجوري تانك بي راننده بسازم كه بشه سوارش شد 3 - چجوري يه كاري كنم كه هر يه مدت يك بار از يه جايي يه ارتش بياد و مال ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ................ خيييييييييييييييلي ممنون........................................ .......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::
    و اينم چندتا سوال ديگه .. : 1-چرا وقتي داخل 3 دي مكس 7 فايل هاي w3d رو اديت ميكنم تو بازي اديت شدشون نمياد بلكه غيب ميشن؟؟!!!!!!!!!!! ممنون ...فلاح جان چه جنرالي هستي؟ ..كسي هست كه بتونه فايل هاي w3d و texture و عكس براي افراد جديد گير بياره ؟ ..........راستي منصوري جان من game jakal رو دارم .. لطفا بگو چجوري اين كارو بكنم ؟(بدون سي دي جنرالز بازي كنم؟؟؟؟؟)

سلا م
    د وست عزیز اکثر سو الا ت شما یناز به مقد مات داره من بار ها گفتم من هخمینجوری بگم شما موفق به تعقییر نمی شید و فقط علاف می شید :
    باید بر ید تو فایل Weapon و FXList.ini در آدرس زیر:

C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI

مثال:FXList.ini

FXList WeaponFX_QuadCannonGunFire
    LightPulse
    Color = R:128 G:128 B:64
    Radius = 20
    IncreaseTime = 0
    DecreaseTime = 100
    End
    ParticleSystem
    Name = GattlingCannonLenzflareIntense
    OrientToObject = Yes
    Offset = X:0.0 Y:0.0 Z:0.0
    End
    ParticleSystem
    Name = FallingShells
    OrientToObject = Yes
    Offset = X:0.0 Y:0.0 Z:0.0
    End
    Tracer
    DecayAt = 1
    Length = 10
    Width = 0.3
    Color = R:255 G:255 B:255
    Speed = 300
    Probability = 0.5
    End
    End

تر جمه:

FXList سلاح فارکس چهارتایی کانن تفنگ آتش نشانی
    پالس نور
    رنگ = تحقیق : 128 گرم : 128 ب : 64
    شعاع = 20
    افزایش ساعت = 0
    کاهش ساعت = 100
    پایان
    ذرات سیستم
    نام = Gattling کانن لنز از جا در رفتن شدید
    مشرق زمین برای شی = بله
    انحراف = اکس : 0.0 ý : 0.0 Ž : 0.0
    پایان
    ذرات سیستم
    نام Shells = ثابت
    مشرق زمین برای شی = بله
    انحراف = اکس : 0.0 ý : 0.0 Ž : 0.0
    پایان
    نقشه کش
    فروپاشی در 1 =
    زمان = 10
    عرض = 0.3
    رنگ = تحقیق : 255 گرم : 255 ب : 255
    سرعت = 300
    احتمالات = 0.5
    پایان
    پایان

4- بر ای را حتی کا رتو ن می تو نید او ن تا نک رو از مدی که این تان ک در ونش هست بر دارید و به مد دلخواهتو ن اضا فه کنید ....
    5- بر ای همن کار هم باید تعقییر اتی در زا ویه و انحراف = اکس و شعاع بد هید در فایل :FXList.ini

6-شما می تونید تکسچیر های مورد نظر تون رو از مد ها یا حتی بازی های استر اتژیک همسان با این بازی بدست بیا رید ...

7- در جی ال ای که fake رو دارید و لی اگه می خواهید در تیمهای دیگه هم این کاتر رو بکنید باید این تعقییر ات رو در فایل CommandSet.ini و اقع در پوشه :\INI انمجام بدید ...........
    و فرق در جنرال یک و زرو نداره ....
    راهنمائی : بهترین را هنما ئی درس گر فتن از مد های مشا به های هستش که این کار رو انجام داد ند ....

9-10- روی این کار ها تا به حال من کار نکردم ولی باشه بر ات پیداش می کنم و جو ابش رو بهت می گم

11-این یکی خیلی کار داره انشا ئ الله در سایتی که دارم می سازم به همتون آمو زش کامل تصویری رو یاد می دم با امکان فضا بر ای ارائه فایلهاتو ن ....

12- منظور شما از جنر ال سه هم ون تایبریمه .. اگه اینجوری باشه بله بلدم ولی سیستمم ضعیفه و با هاش مشکل درام بر ای ویر ایش فایلها چون این بازی بازیه سنگینیه....اونهم به چشم ...

جواب سوالات 2و3 شما خلا صه می شه در نقشه های که بر ای بازی باید بسازید من زیاد وقت نداشتم رو بر نامه :world builder کار نکردم و نمی تو نم کمک زیا دی بهت بکنم ....
    ولای ارتشی رو مال خود کردنو و کمک گر فتنو اینئ جور چیز ارو فقط توی محیط این بر نامه انجام می دند ....

Game Jackal

کافيست دیسک مورد نظر را در درایو قرار دهيد و Game Jackal بخواهيد که آن را کپي کند سپس نرم افزار از آن کپي گرفته و با دسکتاپي که پيش روي شما قرار مي دهد اجراي آن بازي يا نرم افزار را سريعتر مي کند (بدون احتياج دیسک) انگار که آن را روي دستگاه نصب کرده ايد.
    یعنی بازی رو از داخل این نرم افز ار اجرا کنید ....

Game Jackal يک خصيصه اي به نام ناظر نگهبان (Guardian Control) دارد که مي توانيد براي قسمت هايي از بازي ها محدوديت هايي ايجاد کند.به عنوان مثال براي چند بازي پسورد بگذاريد تا اشخاص دیگر نتوانند وارد بازی شوند ، يک زمان مشخص براي اجراي آن بازي بگذاريد تا فرزندانتان بيش از زمان تعيين شده نتوانند پاي بازي بنشينند. Game Jackal نرم افزار کاملي مي باشد و از نظر قدرت و تکنولوژي مانند آن نرم افزاری نيست.
    ===========================================
    بر ای مشکل تر دی هم بر و صفحه دو م همین تایپیک توضیحات رو دادند :

کد:

موفق باشی ....
    Last edited by ufo-alien; 13-01-2010 at 17:39.

7. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

برای بقیه ی هرو ها چی مثلا هکر چین؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم اسمش بلاک لوتز بود
    سلا م بله بر ای هر مدی فرق داره بر ای ریبو رن ورژن 5 : فایل زیر رو از حالت فشر ده خارج کن و محتویاتشو در درون پوشه : Object کپی کن
    نکته: البته باید مد ریبورن 5 رو نصب کرده باشی

لینک مستقیم فایل : 792 کیلو بایت

کد:

آدرس محل کپی:

C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object

بعد از اینکه این فایل رو کپی کردی تمام محدو دیتها بر ای تکتیر نداز ها و کماند و ها و همینطور کماندو زن چینی بر داشته میشه بر ای تمام تیمها .....

ممنون از جوابتون جنرال من ریبورن 5 است فرقی میکند ؟/؟؟

راستی پک ایران چی شد هنوز مجوز نداده اند /؟؟؟
    پک ایران هنوز خبری نیست کل مجوزا از دو ماه قبل معلق شدند قوانین رو دارند عوض می کنند و فعلا مجوز نمی دند ..........
    Last edited by ufo-alien; 13-01-2010 at 19:26.

9. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

باسلام میشه بگی باید کجا رو تغیر بدهم (وقتی فایل شما رو ریختم خیلی از قابلیت ها حذف شده بود مثلا برای اور لرد چین باید خودت آپدیت می گر فتی ویا تو پول خانه کامیون دومی کار نمی کرد )

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم توی پچ 5 بعضی از قابلیت ها مثلا اسنایپر آمریکا غیر فعال حتی وقتی پرو موشنش (ستاره) را میگیری بازم نمیشه ساخت توی چین هم اون دور زن های اتمی که نوترون هم میزنند غیر فعال است
    تو WorldBuilder چطور میشه یک ارتش را مال خود کنی یعنی وقتی ساختی توی بازی مال توباشد
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آموزش حذف محدو دیت بر ای تکتیر انداز ها و کما ندو های امر یکا و چین در بازی جنرال زرو و جنرال

راستی یادم رفت بگم توی پچ 5 بعضی از قابلیت ها مثلا اسنایپر آمریکا غیر فعال حتی وقتی پرو موشنش (ستاره) را میگیری بازم نمیشه ساخت توی چین هم اون دور زن های اتمی که نوترون هم میزنند غیر فعال است
    تو WorldBuilder چطور میشه یک ارتش را مال خود کنی یعنی وقتی ساختی توی بازی مال توباشد
    باتشکر
    باسلام میشه بگی باید کجا رو تغیر بدهم (وقتی فایل شما رو ریختم خیلی از قابلیت ها حذف شده بود مثلا برای اور لرد چین باید خودت آپدیت می گر فتی ویا تو پول خانه کامیون دومی کار نمی کرد )
    علی جان من فقط رو تک تیر اندازها و کماند و های امر یکا و چین این کار رو کردم و به قسمتهای دیگه دست نزدم باز م می بینم
    ولی بر ای اینکه این کار رو خودتون انجام بدی من طر یقه کار رو بر اتو ن شر ح می دم
    ااول بر ید تو پوشه Data بعد :INI و بعد پوشه :Object سپس شما در این پو شه فایلهای رو مثل عکس زیر می بینید :

یکی از این فایلها رو انتخاب کنید این فا یلها مشخصات هر تیم رو داره حالا مثلا تیم جی ال ای می ریم و فایل :GLAInfantry.ini رو انتخاب می کنیم این فایل مشخصات تمام سر باز های جی ال ای رو درونش داره و با بر نا مه : Edit INI که لینکشو در پائین گذاشتم این فایل رو باز کنید مثل عکسهای زیر عمل کنید :

1-

2-

3-

4-

لینک دانلود این نرم افزار :Edit INI

807 کیلو بایت

کد:

بعد از اینکه در قسمت مشخصات تک تیر انداز جی ال ای این قسمت :

MaxSimultaneousOfType = 1
    تر حمه: به طور همزمان حداکثر از نوع = 1
    شما می توانید جای عدد یک عدد دلخواه را بگذارید یااین نوشته را پاک کنید سپس ا ین فایل رو سیو کن دیگه وقتی بری تو بازی جی ال ای تک تیر اندازش محدو دیت ساخت نداره بر ای کماندو ها ی امر یکا و چین هم به همین منوال عمل کنید امید وارم مفید واقع بشه فقط دقت کنید تا به قسمتهای دیگه دست نزنید حتی یک خط فاصله باعث ارور می شه مواظب باشید .
    نکته مهم این فایلها خیلی حسا سند حتما قبل از ادیت هر فایلی از او ن کپی بگیر ید.....

من با بر نامه WorldBuilder زیاد کار نکردم ....

موفق باشید
    Last edited by ufo-alien; 14-01-2010 at 23:28.

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamd reza akbar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

با سلام خدمت تمامس دوستان من خیلی وقته دارم این تایپیک رو دنبال میکنم واز آقای منصوری بابت تمامی زحمت هایش برای ساخت پک ایران کمال تشکر را دارم

یک سوال داشتم توی پچ 5 بعضی از امکانات در بعضی از تیم ها کار نمی کند باید چکار کنیم تا این ها درست شود باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •