کسی نیست جواب بده
کسی اینجا نیست جواب بدهد
کسی نیست جواب بده
کسی اینجا نیست جواب بدهد
=========================================
سلام ببخشید دیر جواب میدم یک مقدار گرفتارم ....
و کار شما هم مقداری نیاز به دآپلود داشت
اسم تک تیر انداز های جی الی ای اسنا یپر نیست Jarmen Kell هستش...بر ای این که محدو دیت رو بر دارید فایل زیر رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در آدرس ذیل کپی کنید :
لینک فایل مستقیم :13 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
أرس کپی کردن فایل:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
نکته مهم این کار تنها در تیم جی ال ای امکان پذیر می گردد نه در تیمهای دیگر جی ال ای و تنها در جنرال زرو نه در مد ها....اگر بر ای تیمها و یا مد های دیگر هم می خو اهید این کار را انجام دهید بگید تا را هنمائی کنم ....
این فایل این امکان رو به شما می ده تا جنرال زرو رو دیگه بد ون نیاز به آپگر یت 1.04 و هر نوع کرک و بد ون سی دی اجرا کنید .....
این فایل رو از حالت زیپ خارج کنید و بعد در محل نصب یازی کپی اش کنید :
لینک فایل مستقیم:
حجم 2 مگابایت
محصول شر کت ;AFM & RAYAN
سازنده: منصوری
موفق باشید
Last edited by ufo-alien; 13-01-2010 at 16:47.
ممنون از جوابتون جنرال من ریبورن 5 است فرقی میکند ؟/؟؟
راستی پک ایران چی شد هنوز مجوز نداده اند /؟؟؟
Last edited by سیدعلی فلاح; 13-01-2010 at 16:59.
برای بقیه ی هرو ها چی مثلا هکر چین؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم اسمش بلاک لوتز بود
سلا م
د وست عزیز اکثر سو الا ت شما یناز به مقد مات داره من بار ها گفتم من هخمینجوری بگم شما موفق به تعقییر نمی شید و فقط علاف می شید :
باید بر ید تو فایل Weapon و FXList.ini در آدرس زیر:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
مثال:FXList.ini
FXList WeaponFX_QuadCannonGunFire
LightPulse
Color = R:128 G:128 B:64
Radius = 20
IncreaseTime = 0
DecreaseTime = 100
End
ParticleSystem
Name = GattlingCannonLenzflareIntense
OrientToObject = Yes
Offset = X:0.0 Y:0.0 Z:0.0
End
ParticleSystem
Name = FallingShells
OrientToObject = Yes
Offset = X:0.0 Y:0.0 Z:0.0
End
Tracer
DecayAt = 1
Length = 10
Width = 0.3
Color = R:255 G:255 B:255
Speed = 300
Probability = 0.5
End
End
تر جمه:
FXList سلاح فارکس چهارتایی کانن تفنگ آتش نشانی
پالس نور
رنگ = تحقیق : 128 گرم : 128 ب : 64
شعاع = 20
افزایش ساعت = 0
کاهش ساعت = 100
پایان
ذرات سیستم
نام = Gattling کانن لنز از جا در رفتن شدید
مشرق زمین برای شی = بله
انحراف = اکس : 0.0 ý : 0.0 Ž : 0.0
پایان
ذرات سیستم
نام Shells = ثابت
مشرق زمین برای شی = بله
انحراف = اکس : 0.0 ý : 0.0 Ž : 0.0
پایان
نقشه کش
فروپاشی در 1 =
زمان = 10
عرض = 0.3
رنگ = تحقیق : 255 گرم : 255 ب : 255
سرعت = 300
احتمالات = 0.5
پایان
پایان
4- بر ای را حتی کا رتو ن می تو نید او ن تا نک رو از مدی که این تان ک در ونش هست بر دارید و به مد دلخواهتو ن اضا فه کنید ....
5- بر ای همن کار هم باید تعقییر اتی در زا ویه و انحراف = اکس و شعاع بد هید در فایل :FXList.ini
6-شما می تونید تکسچیر های مورد نظر تون رو از مد ها یا حتی بازی های استر اتژیک همسان با این بازی بدست بیا رید ...
7- در جی ال ای که fake رو دارید و لی اگه می خواهید در تیمهای دیگه هم این کاتر رو بکنید باید این تعقییر ات رو در فایل CommandSet.ini و اقع در پوشه :\INI انمجام بدید ...........
و فرق در جنرال یک و زرو نداره ....
راهنمائی : بهترین را هنما ئی درس گر فتن از مد های مشا به های هستش که این کار رو انجام داد ند ....
9-10- روی این کار ها تا به حال من کار نکردم ولی باشه بر ات پیداش می کنم و جو ابش رو بهت می گم
11-این یکی خیلی کار داره انشا ئ الله در سایتی که دارم می سازم به همتون آمو زش کامل تصویری رو یاد می دم با امکان فضا بر ای ارائه فایلهاتو ن ....
12- منظور شما از جنر ال سه هم ون تایبریمه .. اگه اینجوری باشه بله بلدم ولی سیستمم ضعیفه و با هاش مشکل درام بر ای ویر ایش فایلها چون این بازی بازیه سنگینیه....اونهم به چشم ...
جواب سوالات 2و3 شما خلا صه می شه در نقشه های که بر ای بازی باید بسازید من زیاد وقت نداشتم رو بر نامه :world builder کار نکردم و نمی تو نم کمک زیا دی بهت بکنم ....
ولای ارتشی رو مال خود کردنو و کمک گر فتنو اینئ جور چیز ارو فقط توی محیط این بر نامه انجام می دند ....
Game Jackal
کافيست دیسک مورد نظر را در درایو قرار دهيد و Game Jackal بخواهيد که آن را کپي کند سپس نرم افزار از آن کپي گرفته و با دسکتاپي که پيش روي شما قرار مي دهد اجراي آن بازي يا نرم افزار را سريعتر مي کند (بدون احتياج دیسک) انگار که آن را روي دستگاه نصب کرده ايد.
یعنی بازی رو از داخل این نرم افز ار اجرا کنید ....
Game Jackal يک خصيصه اي به نام ناظر نگهبان (Guardian Control) دارد که مي توانيد براي قسمت هايي از بازي ها محدوديت هايي ايجاد کند.به عنوان مثال براي چند بازي پسورد بگذاريد تا اشخاص دیگر نتوانند وارد بازی شوند ، يک زمان مشخص براي اجراي آن بازي بگذاريد تا فرزندانتان بيش از زمان تعيين شده نتوانند پاي بازي بنشينند. Game Jackal نرم افزار کاملي مي باشد و از نظر قدرت و تکنولوژي مانند آن نرم افزاری نيست.
===========================================
بر ای مشکل تر دی هم بر و صفحه دو م همین تایپیک توضیحات رو دادند :
موفق باشی ....
Last edited by ufo-alien; 13-01-2010 at 17:39.
سلا م بله بر ای هر مدی فرق داره بر ای ریبو رن ورژن 5 : فایل زیر رو از حالت فشر ده خارج کن و محتویاتشو در درون پوشه : Object کپی کن
نکته: البته باید مد ریبورن 5 رو نصب کرده باشی
لینک مستقیم فایل : 792 کیلو بایت
آدرس محل کپی:
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object
بعد از اینکه این فایل رو کپی کردی تمام محدو دیتها بر ای تکتیر نداز ها و کماند و ها و همینطور کماندو زن چینی بر داشته میشه بر ای تمام تیمها .....
پک ایران هنوز خبری نیست کل مجوزا از دو ماه قبل معلق شدند قوانین رو دارند عوض می کنند و فعلا مجوز نمی دند ..........![]()
Last edited by ufo-alien; 13-01-2010 at 19:26.
باسلام میشه بگی باید کجا رو تغیر بدهم (وقتی فایل شما رو ریختم خیلی از قابلیت ها حذف شده بود مثلا برای اور لرد چین باید خودت آپدیت می گر فتی ویا تو پول خانه کامیون دومی کار نمی کرد )
راستی یادم رفت بگم توی پچ 5 بعضی از قابلیت ها مثلا اسنایپر آمریکا غیر فعال حتی وقتی پرو موشنش (ستاره) را میگیری بازم نمیشه ساخت توی چین هم اون دور زن های اتمی که نوترون هم میزنند غیر فعال است
تو WorldBuilder چطور میشه یک ارتش را مال خود کنی یعنی وقتی ساختی توی بازی مال توباشد
باتشکر
آموزش حذف محدو دیت بر ای تکتیر انداز ها و کما ندو های امر یکا و چین در بازی جنرال زرو و جنرال
علی جان من فقط رو تک تیر اندازها و کماند و های امر یکا و چین این کار رو کردم و به قسمتهای دیگه دست نزدم باز م می بینم
ولی بر ای اینکه این کار رو خودتون انجام بدی من طر یقه کار رو بر اتو ن شر ح می دم
ااول بر ید تو پوشه Data بعد :INI و بعد پوشه :Object سپس شما در این پو شه فایلهای رو مثل عکس زیر می بینید :
یکی از این فایلها رو انتخاب کنید این فا یلها مشخصات هر تیم رو داره حالا مثلا تیم جی ال ای می ریم و فایل :GLAInfantry.ini رو انتخاب می کنیم این فایل مشخصات تمام سر باز های جی ال ای رو درونش داره و با بر نا مه : Edit INI که لینکشو در پائین گذاشتم این فایل رو باز کنید مثل عکسهای زیر عمل کنید :
1-
2-
3-
4-
لینک دانلود این نرم افزار :Edit INI
807 کیلو بایت
بعد از اینکه در قسمت مشخصات تک تیر انداز جی ال ای این قسمت :
MaxSimultaneousOfType = 1 تر حمه: به طور همزمان حداکثر از نوع = 1
شما می توانید جای عدد یک عدد دلخواه را بگذارید یااین نوشته را پاک کنید سپس ا ین فایل رو سیو کن دیگه وقتی بری تو بازی جی ال ای تک تیر اندازش محدو دیت ساخت نداره بر ای کماندو ها ی امر یکا و چین هم به همین منوال عمل کنید امید وارم مفید واقع بشه فقط دقت کنید تا به قسمتهای دیگه دست نزنید حتی یک خط فاصله باعث ارور می شه مواظب باشید .
نکته مهم این فایلها خیلی حسا سند حتما قبل از ادیت هر فایلی از او ن کپی بگیر ید.....
من با بر نامه WorldBuilder زیاد کار نکردم ....
موفق باشید
Last edited by ufo-alien; 14-01-2010 at 23:28.
با سلام خدمت تمامس دوستان من خیلی وقته دارم این تایپیک رو دنبال میکنم واز آقای منصوری بابت تمامی زحمت هایش برای ساخت پک ایران کمال تشکر را دارم
یک سوال داشتم توی پچ 5 بعضی از امکانات در بعضی از تیم ها کار نمی کند باید چکار کنیم تا این ها درست شود باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)