تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 641 اولاول ... 49899596979899100101102103109149199599 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قوطي و پشت گوشي و سريال داخل گوشي يكيه وتوسايت نامبرينگم 990 ميشناسه ايا امكان داره رجيستر شده باشه واين ليبل ها رو خودشون چسبوندن چون پشت گوشي ان ليبل كه چسبندن درست جاش نيست وخيلي خم شده به طرف پايين
    از اینا هر کاری بگی بر میاد...ولی اینکه سریال هرسه جا یکیه، یعنی رجیستر اصلی میتونه باشه... بعلاوه اینکه سایت نامبرینگ هم درست شناسایی میکنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه P990 بگیرم چند تا سوال داشتم گفتم اینجا بپرسم ....
    اول اینکه تو فوروم های خارجی که بودم خیلی ها نوشته بودن سرعتش خیلی کمه و زیاد قفل میکنه و
    همون جا نوشته بودن اگه آپدیت بشه بیشتر مشکلاتش حل میشه .... حالا این راسته ...؟
    دوم اینکه موقع آپدیت کردن اگه گوشی چنج باشه مثل بعضی گوشی ها ( K750 و ....) رجیسترش میپره ...؟
    و آخرین سوال اینکه تو سایت ها نوشته بودن که موقع اینکه میخواهیم با دکمه های اصلی گوشی کار کنیم (Flip-Closed) اندازه تصویرش میشه 240x256 پس اینجوری چه شکلی میشه مثلا یه بازی 240x320 رو بازی کرد ...؟

فعلا همین ها بسه ...

با تشکر

داره خودمونی میشه shahab07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran,saadat abad

پيش فرض

سلام
    اول اینکه تو فوروم های خارجی که بودم خیلی ها نوشته بودن سرعتش خیلی کمه و زیاد قفل میکنه و
    بله اگه آپدیت بشه خیلی چیزاش حل میشه...
    دوم اینکه موقع آپدیت کردن اگه گوشی چنج باشه مثل بعضی گوشی ها ( K750 و ....) رجیسترش میپره ...؟
    بله ... ممکنه بپره
    و آخرین سوال اینکه تو سایت ها نوشته بودن که موقع اینکه میخواهیم با دکمه های اصلی گوشی کار کنیم (Flip-Closed) اندازه تصویرش میشه 240x256 پس اینجوری چه شکلی میشه مثلا یه بازی 240x320 رو بازی کرد ...؟
    به سختی...
    فعلا همین ها بسه ...
    نه تروخدا چند تا سوال دیگه
    با تشکر
    خواهش می کنم

داره خودمونی میشه shahab07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran,saadat abad

پيش فرض

دوستان سوالی دیگه بود من در خدمتم ))))))))))

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام

فعلا همین ها بسه ...

با تشکر
    1- بله
    2- بله
    3- وقتی فیلیپش بستس همه کاری نمیشه باش انجام داد !

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام

فعلا همین ها بسه ...

با تشکر
    ]چرا می شه بعضی باریهای Java و Picro Drive که Emulator بازیهای سگاست رو اگه تنظیم کنی می شه با فلیپ بسته بازی کرد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از shahab07 و emprator_kochak و *Eagle Eye* ......

من میخوام بیشتر رو گوشی نرم افزار و بازی نصب کنم و بلندی صدا و کیفیت عکس و ... زیاد برام مهم نیست .
    حالا میرزه این گوشیو بگیرم چون قیمتش خیلی ارزون شده ....؟

و سوال آخر اینکه با فیلیف باز هم میشه بازی کرد ؟ چون فکر نکنم تو اون حالت کی پد داشته باشه ....

....موفق باشید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من میخوام گوشیمو آپ کنم ، برنامه update service دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم و بعد نصب دیگه چیزی نمیاد . چکار باید بکنم؟
    Last edited by Mahyar25; 22-06-2007 at 19:10.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از shahab07 و emprator_kochak و *Eagle Eye* ......

من میخوام بیشتر رو گوشی نرم افزار و بازی نصب کنم و بلندی صدا و کیفیت عکس و ... زیاد برام مهم نیست .
    حالا میرزه این گوشیو بگیرم چون قیمتش خیلی ارزون شده ....؟

و سوال آخر اینکه با فیلیف باز هم میشه بازی کرد ؟ چون فکر نکنم تو اون حالت کی پد داشته باشه ....

....موفق باشید....
    اکثر بازیها رو باید با فیلیپ باز انجام داد، و با دکمه های کیبورد QWERTY باید اونو کنترل کنید که به خاطر اینکه کوچیک هستن، ممکنه یه کم سخت باشه.
    اگه شما برای برنامه و بازی میخواین این گوشیو بخرین، من توصیه میکنم از بین مدلهای نوکیا انتخاب کنید، چون هم برنامه و بازیهاش بیشتره و هم بازی کردن باهاشون راحتتره؛ P990 در درجه اول یک گوشی در کلاس بیزینس هست...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من میخوام گوشیمو آپ کنم ، برنامه update service دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم و بعد نصب دیگه چیزی نمیاد . چکار باید بکنم؟
    درست شد ولی چرا اینقدر طولش میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •