از اینا هر کاری بگی بر میاد...ولی اینکه سریال هرسه جا یکیه، یعنی رجیستر اصلی میتونه باشه... بعلاوه اینکه سایت نامبرینگ هم درست شناسایی میکنه.
از اینا هر کاری بگی بر میاد...ولی اینکه سریال هرسه جا یکیه، یعنی رجیستر اصلی میتونه باشه... بعلاوه اینکه سایت نامبرینگ هم درست شناسایی میکنه.
سلام
من میخواستم یه P990 بگیرم چند تا سوال داشتم گفتم اینجا بپرسم ....
اول اینکه تو فوروم های خارجی که بودم خیلی ها نوشته بودن سرعتش خیلی کمه و زیاد قفل میکنه و
همون جا نوشته بودن اگه آپدیت بشه بیشتر مشکلاتش حل میشه .... حالا این راسته ...؟
دوم اینکه موقع آپدیت کردن اگه گوشی چنج باشه مثل بعضی گوشی ها ( K750 و ....) رجیسترش میپره ...؟
و آخرین سوال اینکه تو سایت ها نوشته بودن که موقع اینکه میخواهیم با دکمه های اصلی گوشی کار کنیم (Flip-Closed) اندازه تصویرش میشه 240x256 پس اینجوری چه شکلی میشه مثلا یه بازی 240x320 رو بازی کرد ...؟
فعلا همین ها بسه ...
با تشکر
بله اگه آپدیت بشه خیلی چیزاش حل میشه...
بله ... ممکنه بپرهدوم اینکه موقع آپدیت کردن اگه گوشی چنج باشه مثل بعضی گوشی ها ( K750 و ....) رجیسترش میپره ...؟
به سختی...و آخرین سوال اینکه تو سایت ها نوشته بودن که موقع اینکه میخواهیم با دکمه های اصلی گوشی کار کنیم (Flip-Closed) اندازه تصویرش میشه 240x256 پس اینجوری چه شکلی میشه مثلا یه بازی 240x320 رو بازی کرد ...؟
نه تروخدا چند تا سوال دیگهفعلا همین ها بسه ...
خواهش می کنمبا تشکر![]()
دوستان سوالی دیگه بود من در خدمتم))))))))))
1- بله
2- بله
3- وقتی فیلیپش بستس همه کاری نمیشه باش انجام داد !
]چرا می شه بعضی باریهای Java و Picro Drive که Emulator بازیهای سگاست رو اگه تنظیم کنی می شه با فلیپ بسته بازی کرد.
خیلی ممنون از shahab07 و emprator_kochak و *Eagle Eye* ......
من میخوام بیشتر رو گوشی نرم افزار و بازی نصب کنم و بلندی صدا و کیفیت عکس و ... زیاد برام مهم نیست .
حالا میرزه این گوشیو بگیرم چون قیمتش خیلی ارزون شده ....؟
و سوال آخر اینکه با فیلیف باز هم میشه بازی کرد ؟ چون فکر نکنم تو اون حالت کی پد داشته باشه ....
....موفق باشید....
من میخوام گوشیمو آپ کنم ، برنامه update service دانلود کردم ولی وقتی اجراش میکنم و بعد نصب دیگه چیزی نمیاد . چکار باید بکنم؟
Last edited by Mahyar25; 22-06-2007 at 19:10.
اکثر بازیها رو باید با فیلیپ باز انجام داد، و با دکمه های کیبورد QWERTY باید اونو کنترل کنید که به خاطر اینکه کوچیک هستن، ممکنه یه کم سخت باشه.
اگه شما برای برنامه و بازی میخواین این گوشیو بخرین، من توصیه میکنم از بین مدلهای نوکیا انتخاب کنید، چون هم برنامه و بازیهاش بیشتره و هم بازی کردن باهاشون راحتتره؛ P990 در درجه اول یک گوشی در کلاس بیزینس هست...
درست شد ولی چرا اینقدر طولش میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)