عجیبه که من با سیم قبلی تا60مگ گرفتم اما این بزور تا 20
عجیبه که من با سیم قبلی تا60مگ گرفتم اما این بزور تا 20
واسه من سه روز پیش تا هفت حساب کرد. منم اشتباهی تا هفت و ربع دانلود کردم و هم حجم طرحم تموم شد و هم اعتبار سیم کارت. فقط خدا رو شکر سیم اعتباری بود. بزرگترین اشتباه دانلود با سیم دائمیه. بهترین کار خرید یه سیم اعتباری واسه با طرح فعال و اعتبار صفر واسه دانلوده![]()
این سیستم همراه آخر حساب کتاب نداره . واسه من که هم دیروز هم امروز تا ساعت 9 بود. البته من تا 7 دانلود میکنم بعد چک میکنم در صورتی که کم نکرد میزنم تا 9 دانلود کنه.
منم جدیدا سیم اعتباری (ده تومنی شماره رندوم) خریدم ولی نمیدونم چرا سیم اعتباری از دائمی سرعتش کمتره تقریبا یک مگابایت در دانلود تفاوت دارند. هردو بصورت یکسان در یک دستگاه تست شده و هر دو هم 4G
محدودیت 40 مگ یا 20 مگ نداشته باشید
مورد خاصی دیگه نداره
خیالتون تخت باشه که باید از شرایط سیگنالی باشه یا دستگاهی
تعویض سیمکارت همراه اول هنوزهم رایگانه یا کارمزد داره؟هدیه 20 گیگ هم داره هنوز؟کسی این چندروزه مراجعه داشته برای تعویض؟
یک سوال دیگه هم داشتم،هفته پیش چون خبر نداشتم تا ساعت9 دانلود کردم که بعد پیامک اومد که حجم مصرف شده و30 هزارتومن روی قبض بابت این اومد،ولی اینجا بعضی دوستان نوشتن که تا 9صبح هنوز رایگانه،الان تکلیف این پول زور که ازم میگیرن چیه؟هیچ اطلاعی هم ندادن
ممکنه بخاطر نوع سیمکارت باشه واسه اعتباری هنوز کمش نکرده باشن و واسه دائمی تا ساعت 7 کرده باشن که دلیلش هم واضح هست که چرا
شکایت هم کنید میگن ما گفته بودیم تا ساعت 7 هست
دوستان واسه من تو گوشی آیفون پهنای باند رو 75 نشون میده این یعنی چی؟
اولا که به جمع شارژ باختگان خوش اومدی!
ثانیا چند صفحه قبلو بخونی بوفور راجع این موضوع گفته شد . فقط یک نفر از دوستان اینجا میگه که هنوز براش
تا 9 رایگانه وگرنه برای ما , انسانهای خاکی , همون 7 شده . اعتباری و دائمی هم نداره .
باز شانس آوردی 30 تومن شد نه 170 تومن . اینجا ایرانه , شیت هپنز , باید همیشه یه چشمت به این تاپیک باشه
تا در جریان آخرین تصمیمات بیضوی اپراتورها باشی و شبیخون نخوری !
دقیقا کجا
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)