تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 989 از 1421 اولاول ... 48988993997998598698798898999099199299399910391089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,881 به 9,890 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من واقعا سواله برام اگه این مشکل سرعت دانلود مخابرات تقصیر شاتله پس پینگ لعنتی مخابرات چرا همش تایم اوت داره چرا درست نمیشه اینو که دیگه شاتل اعتراض نکرده؟
    پس چرا درحالی که خود شاتل 1ماهه شبانه رایگان داره مخابرات نداره؟اینم به خاطر اعتراض شاتله؟
    اگه مشکل از طرف مخابرات نیست پس چرا پینگشون اینقدر افتضاح شده؟البته من منظروم زمان پینگ نیس بلکه تایم اوت زیادشه که تیر ماه کل روز حتی 1 تایم اوتم نداشت؟
    اگه کسی جواب سوالای منو بده من قانع میشم که این مشکلات مخابرات همش تقصیر شاتلو بقیست در غیر این صورت توصیه میکنم خیالبافی نکنید!
    مشکل تایم اوت شما یا از خطته یه از پورتت - تا حالا تماس گرفتی با 2020 این مساله رو بگی؟ منم یه روز پینگم رفته بود بالا تایم اوت هم داشتم تماس گرفتم با 2020 یه کارایی کرد بعد نیم ساعت پینگم عالی شد بدون تایم اوت
    من روی 5تا خط تست کردم پینگ روی بهترین حالت هست نسبت به ispـهای دیگه

2. 2 کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مشکل تایم اوت شما یا از خطته یه از پورتت - تا حالا تماس گرفتی با 2020 این مساله رو بگی؟ منم یه روز پینگم رفته بود بالا تایم اوت هم داشتم تماس گرفتم با 2020 یه کارایی کرد بعد نیم ساعت پینگم عالی شد بدون تایم اوت
    من روی 5تا خط تست کردم پینگ روی بهترین حالت هست نسبت به ispـهای دیگه
    نه ببین من الان مشکل بالا بودن پینگ تایم ندارم اتفاقا هیچ وقت تا به حال پینگم اینقدر پایین نبوده! الان حدود110 تا 140 برا 4.2.2.4 هست ولی تایم اوت زیاد داره اگر هم خوب بشه موقتیه 2 دقیقه نهایتا شاید یه صفحه رو بدون تایم اوت پینگ داشته باشم ولی یهو میبینی که 2 دقیقه بعدش کلا خرابه یا هر چند خط تایم اوت دارم!
    من شکایت کردم مامور اومده خونمون و همه چی رو بررسی کردیم با هم هیچ مشکلی که از خطم یا پورتم باشه نبود به خاطر همین یکی دیگه دوبار از مخابرات باهام تماس گرفت که تو بابل کار میکرد ولی تو آملم دفتر کار داشت و من لپ تاپو مودممو بردم اونجا تست کردیم خودشم چند تا خط مخابرات اونجا داشت و برا خودشم وضعیت پینگ مثل مال من بود.
    الان هنوزم پیگیر این ماجرام.
    ----------------------------------------------------------
    در ضمن یه موضوع دیگه اینکه گاهی اوقات شما 4خط پینگ میگیری بعد میبینی که تایم نداره زمانش پایینه و pocket lost صفره در حالی که این کار به هیچ عنوان برای اینترنت مخابرات صحیح نیست چون اصلا ثبات نداره دستور پینگ رو به صورت ping 4.2.2.4 -t بگیر و بزار تا یه 15 یا30 دقیقه بره.با بازیهای آنلاین که 4 خط پینگ خوب کفایت نمیکنه!
    اتفاقا اون ماموری هم که اومد خونمون یه وقتایی زنگ میزد و میگفت پینگ خیلی خوبه منم میدیدم درست میگه در حالی که یه ربع بعدش افتضاح میشد!
    اگر شما بتونی یه ساعت کامل پینگ بگیری بدون اینکه حتی یه تایم اوت داشته باشی(یا حداقل تعداد معقولی مثل هر 10تا خط یکی) اونوقته که میشه گفت پینگ عالیه!
    ولی چیزی که الان تو مخابرات اتفاق میفته اینه که یه مدت نامشخصی حتی یه تایم اوت نداری(دقیقا زمانی که ماموره بت میزنگه!)بعد دوباره یه مدت نامشخص دیگه ای تایم اوت داری در حد المپیک!
    Last edited by mey123; 23-09-2013 at 09:56.

4. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

نه ببین من الان مشکل بالا بودن پینگ تایم ندارم اتفاقا هیچ وقت تا به حال پینگم اینقدر پایین نبوده! الان حدود110 تا 140 برا 4.2.2.4 هست ولی تایم اوت زیاد داره اگر هم خوب بشه موقتیه 2 دقیقه نهایتا شاید یه صفحه رو بدون تایم اوت پینگ داشته باشم ولی یهو میبینی که 2 دقیقه بعدش کلا خرابه یا هر چند خط تایم اوت دارم!
    من شکایت کردم مامور اومده خونمون و همه چی رو بررسی کردیم با هم هیچ مشکلی که از خطم یا پورتم باشه نبود به خاطر همین یکی دیگه دوبار از مخابرات باهام تماس گرفت که تو بابل کار میکرد ولی تو آملم دفتر کار داشت و من لپ تاپو مودممو بردم اونجا تست کردیم خودشم چند تا خط مخابرات اونجا داشت و برا خودشم وضعیت پینگ مثل مال من بود.
    الان هنوزم پیگیر این ماجرام.
    ----------------------------------------------------------
    در ضمن یه موضوع دیگه اینکه گاهی اوقات شما 4خط پینگ میگیری بعد میبینی که تایم نداره زمانش پایینه و pocket lost صفره در حالی که این کار به هیچ عنوان برای اینترنت مخابرات صحیح نیست چون اصلا ثبات نداره دستور پینگ رو به صورت ping 4.2.2.4 -t بگیر و بزار تا یه 15 یا30 دقیقه بره.با بازیهای آنلاین که 4 خط پینگ خوب کفایت نمیکنه!
    اتفاقا اون ماموری هم که اومد خونمون یه وقتایی زنگ میزد و میگفت پینگ خیلی خوبه منم میدیدم درست میگه در حالی که یه ربع بعدش افتضاح میشد!
    اگر شما بتونی یه ساعت کامل پینگ بگیری بدون اینکه حتی یه تایم اوت داشته باشی(یا حداقل تعداد معقولی مثل هر 10تا خط یکی) اونوقته که میشه گفت پینگ عالیه!
    ولی چیزی که الان تو مخابرات اتفاق میفته اینه که یه مدت نامشخصی حتی یه تایم اوت نداری(دقیقا زمانی که ماموره بت میزنگه!)بعد دوباره یه مدت نامشخص دیگه ای تایم اوت داری در حد المپیک!
    منظورم از 5خط - 5تا خط تلفن بود! تقریبا 3 تا 8% پکت لاست داره همیشه ولی میشه راحت بازی کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظورم از 5خط - 5تا خط تلفن بود! تقریبا 3 تا 8% پکت لاست داره همیشه ولی میشه راحت بازی کرد.

کد:
    خودم میدونم منظورت خط تلفن بود من این حرفمو کلی گفتم! آخه گفتی تایم اوت نداری فکرکردم شاید فقط یه چند خط پینگو دیدی اینو گفتی!
    الان اینی که میگی 4% یا 8% کل روز همینطوریه یعنی در تمام مدت روز کلا از100 خط پینگ 4تا یا 8تاش تایم اوت هست؟
    دستور پینگو به صورت و ping 4.2.2.4 -t بگیر و نبندش حدود نیم ساعت بررسیش کن البته ترجیحا از 11 صبح به بعد باشه و در کنارش چند تا صفحه سایت باز کن و یه مصرف کمی هم از نتت داشته باش نه اینکه دانلود کنی!بعد به من بگو خوبه یا نه.
    Last edited by mey123; 23-09-2013 at 14:09.

8. این کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من واقعا سواله برام اگه این مشکل سرعت دانلود مخابرات تقصیر شاتله پس پینگ لعنتی مخابرات چرا همش تایم اوت داره چرا درست نمیشه اینو که دیگه شاتل اعتراض نکرده؟
    پس چرا درحالی که خود شاتل 1ماهه شبانه رایگان داره مخابرات نداره؟اینم به خاطر اعتراض شاتله؟
    اگه مشکل از طرف مخابرات نیست پس چرا پینگشون اینقدر افتضاح شده؟البته من منظروم زمان پینگ نیس بلکه تایم اوت زیادشه که تیر ماه کل روز حتی 1 تایم اوتم نداشت؟
    اگه کسی جواب سوالای منو بده من قانع میشم که این مشکلات مخابرات همش تقصیر شاتلو بقیست در غیر این صورت توصیه میکنم خیالبافی نکنید!
    یه سوال دیگه من بهش اصافه میکنم.چرا سرعت محدود اینقد پایین اورده در حالی که خود شاتل سرعت محدودش خیلی بالاست.

10. این کاربر از miladrazor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی از دلایلی که سرعت محدود ها کم شده اینه که مردم میومدن اعتراض که منی که دارم پول 1 مگ میدم چرا سرعتم با 128 باید یکی باشه

12. این کاربر از alireza1425 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sae6569's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جویبار

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

2 مگ محدود سرعتش تا چند میره؟ با IDM.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

خودم میدونم منظورت خط تلفن بود من این حرفمو کلی گفتم! آخه گفتی تایم اوت نداری فکرکردم شاید فقط یه چند خط پینگو دیدی اینو گفتی!
    الان اینی که میگی 4% یا 8% کل روز همینطوریه یعنی در تمام مدت روز کلا از100 خط پینگ 4تا یا 8تاش تایم اوت هست؟
    دستور پینگو به صورت و ping 4.2.2.4 -t بگیر و نبندش حدود نیم ساعت بررسیش کن البته ترجیحا از 11 صبح به بعد باشه و در کنارش چند تا صفحه سایت باز کن و یه مصرف کمی هم از نتت داشته باش نه اینکه دانلود کنی!بعد به من بگو خوبه یا نه.
    این برای نیم ساعته :

کد:

پینگت ازین بدتره؟
    من با همین پینگ آنلاین بازی میکنم تقریبا مشکلی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کجا تغییر کرد؟؟؟؟تعرفه مشترکان جدید که در جدول ثبت شده رو که ما خیلی وقته داریم با همین قیمت ها سرویس میخریم!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •