نه ببین من الان مشکل بالا بودن پینگ تایم ندارم اتفاقا هیچ وقت تا به حال پینگم اینقدر پایین نبوده!

الان حدود110 تا 140 برا 4.2.2.4 هست ولی تایم اوت زیاد داره اگر هم خوب بشه موقتیه 2 دقیقه نهایتا شاید یه صفحه رو بدون تایم اوت پینگ داشته باشم ولی یهو میبینی که 2 دقیقه بعدش کلا خرابه یا هر چند خط تایم اوت دارم!
من شکایت کردم مامور اومده خونمون و همه چی رو بررسی کردیم با هم هیچ مشکلی که از خطم یا پورتم باشه نبود به خاطر همین یکی دیگه دوبار از مخابرات باهام تماس گرفت که تو بابل کار میکرد ولی تو آملم دفتر کار داشت و من لپ تاپو مودممو بردم اونجا تست کردیم خودشم چند تا خط مخابرات اونجا داشت و برا خودشم وضعیت پینگ مثل مال من بود.
الان هنوزم پیگیر این ماجرام.

----------------------------------------------------------
در ضمن یه موضوع دیگه اینکه گاهی اوقات شما 4خط پینگ میگیری بعد میبینی که تایم نداره زمانش پایینه و pocket lost صفره در حالی که این کار به هیچ عنوان برای اینترنت مخابرات صحیح نیست چون اصلا ثبات نداره دستور پینگ رو به صورت ping 4.2.2.4 -t بگیر و بزار تا یه 15 یا30 دقیقه بره.با بازیهای آنلاین که 4 خط پینگ خوب کفایت نمیکنه!
اتفاقا اون ماموری هم که اومد خونمون یه وقتایی زنگ میزد و میگفت پینگ خیلی خوبه منم میدیدم درست میگه در حالی که یه ربع بعدش افتضاح میشد!
اگر شما بتونی یه ساعت کامل پینگ بگیری بدون اینکه حتی یه تایم اوت داشته باشی(یا حداقل تعداد معقولی مثل هر 10تا خط یکی) اونوقته که میشه گفت پینگ عالیه!
ولی چیزی که الان تو مخابرات اتفاق میفته اینه که یه مدت نامشخصی حتی یه تایم اوت نداری(دقیقا زمانی که ماموره بت میزنگه!

)بعد دوباره یه مدت نامشخص دیگه ای تایم اوت داری در حد المپیک!