تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 989 از 1298 اولاول ... 48988993997998598698798898999099199299399910391089 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,881 به 9,890 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

در سایت شماره تلفن را چک کردی؟ تا جایی که یادم هست فعلا فقط خود مرکز اصفهان امکان استفاده از این طرح را دارد زرین شهر . فولادشهر و ... امکان استفاده ندارند.
    مراکز ما هم اضافه شده انگار.هفته پیش رفتم مخابرات پرسیدم گفت تا هفته ی دیگه راه میفته زرین شهر.امروز هم تونستم تو سایتش ثبت نام کنم ولی قبلا نمیشد.توی پلوتو هم به پنلم اضافه شد طرحش.ترافیکش هم نامحدوده.ببینم میشه باگی چیزی پیدا کرد یا نه
    باید صبر کنم ببینم آقای Esfahanweb چیزی میدونه یا نه

2. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه نکته رو در مورد این طرح بی نهایت بگم که سرعت دانلود رو واسه لینکی که مخصوص این طرح میده محدود کردن (حداقل واسه من که اینطور بود) مثلا یه فایلی رو به صورت عادی به سرعت 1مگابایت دانلود میکرد در صورتی که وقتی همون فایل رو با استفاده از طرح دانلود میکردم سرعت ماکزیمم تا 256 کیلوبایت میرفت ، کلیت طرح حرکت قشنگیه البته در صورتی که تعداد سایت های بیشتری رو پوشش بده و پهناباند رو اینجوری محدود نکنند

4. 2 کاربر از i!i!i! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه من یه طرحی را روی یه خط تلفن فعال کنم بعد از اون شهر به یه شهر دیگه تو استان منتقل بشم میتونم درخواست انتقال اون طرحا رویه خط جدید بدم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مراکز ما هم اضافه شده انگار.هفته پیش رفتم مخابرات پرسیدم گفت تا هفته ی دیگه راه میفته زرین شهر.امروز هم تونستم تو سایتش ثبت نام کنم ولی قبلا نمیشد.توی پلوتو هم به پنلم اضافه شد طرحش.ترافیکش هم نامحدوده.ببینم میشه باگی چیزی پیدا کرد یا نه
    باید صبر کنم ببینم آقای Esfahanweb چیزی میدونه یا نه
    خیلی خوشحالم که استفاده از این سرویس ارزش افزوده در حال گسترش است ، این فرصت فراهم می شود تا کاربران واقعی با استفاده واقعی به این سرویس امتیاز بدهند و درباره آن صحبت بکنند.

همزمان هم تلاش فراوانی در سطوح مختلف مخابرات استان در جریان است تا شبکه سرویس ارزش افزوده را در کل استان گسترش بدهند

اقدامات خوبی هم برای تقویت سخت افزارهای مورد نیاز این سرویس انجام شده است که بزودی وارد شبکه می شود

در مورد باگ هم مواردی وجود دارد که ناشی از نرم افزار پلوتو است ، این موارد هم بصورت تدریجی قرار است توسط شرکت پشتیبانش حل شود ، البته بیش از سه سال است که قرار است حل بشود و نشده ، امیدوارم قبل از آنکه من با جناب عزرائیل دیداری داشته باشم این موارد بالاخره حل شود ، امیدوارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خیلی خوشحالم که استفاده از این سرویس ارزش افزوده در حال گسترش است ، این فرصت فراهم می شود تا کاربران واقعی با استفاده واقعی به این سرویس امتیاز بدهند و درباره آن صحبت بکنند.

همزمان هم تلاش فراوانی در سطوح مختلف مخابرات استان در جریان است تا شبکه سرویس ارزش افزوده را در کل استان گسترش بدهند

اقدامات خوبی هم برای تقویت سخت افزارهای مورد نیاز این سرویس انجام شده است که بزودی وارد شبکه می شود

در مورد باگ هم مواردی وجود دارد که ناشی از نرم افزار پلوتو است ، این موارد هم بصورت تدریجی قرار است توسط شرکت پشتیبانش حل شود ، البته بیش از سه سال است که قرار است حل بشود و نشده ، امیدوارم قبل از آنکه من با جناب عزرائیل دیداری داشته باشم این موارد بالاخره حل شود ، امیدوارم
    متاسفانه من هنوز نتونستم به این سرویس وصل بشم!شما اگر با مسئولینش در ارتباط هستید میشه بپرسید وضعیت شهر ما چطوره ؟سرویس اینجا کامل راه اندازی شده ؟
    vpi/vci رو گذاشتم روی 5 و 51 ولی آی پی نمیگیره همش روی connecting میمونه.حالت بریج هم امتحان کردم وصل نمیشه
    و یک چیزه دیگه به نظر شما این محدودیت سرعت 2 مگ رو این سرویس مسخره نیست ؟من الان بخوام با طرح حرفه ای شبانه دانلود کنم از سایت فایل نیکو 100% شبی 18 گیگ میگیرم.این در حالیه که اگر بخوام با این طرح از این سایت 18 گیگ دانلود داشته باشم باید 20 ساعت کامپیوتر رو روشن بزارم وکلی پول برق بدم به علاوه استهلاک سیستم.که خوب این خیلی مسخرست برای یه سرویسی که برای مخابرات هزینه ی چندانی در دراز مدت نداره محدودیت سرعت بزارن! حداقل محدودیت سرعت رو بردارن!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کدام شهرستان و کدام مرکز هستید؟؟
    در مورد محدودیت پهنای باند 2 مگ هم %200 با شما موافق هستم ، متأسفانه افرادی در مخابرات هستند که هنوز با افزایش پهنای باند این سرویس مخالفت می کنند.

متاسفانه من هنوز نتونستم به این سرویس وصل بشم!شما اگر با مسئولینش در ارتباط هستید میشه بپرسید وضعیت شهر ما چطوره ؟سرویس اینجا کامل راه اندازی شده ؟
    vpi/vci رو گذاشتم روی 5 و 51 ولی آی پی نمیگیره همش روی connecting میمونه.حالت بریج هم امتحان کردم وصل نمیشه
    و یک چیزه دیگه به نظر شما این محدودیت سرعت 2 مگ رو این سرویس مسخره نیست ؟من الان بخوام با طرح حرفه ای شبانه دانلود کنم از سایت فایل نیکو 100% شبی 18 گیگ میگیرم.این در حالیه که اگر بخوام با این طرح از این سایت 18 گیگ دانلود داشته باشم باید 20 ساعت کامپیوتر رو روشن بزارم وکلی پول برق بدم به علاوه استهلاک سیستم.که خوب این خیلی مسخرست برای یه سرویسی که برای مخابرات هزینه ی چندانی در دراز مدت نداره محدودیت سرعت بزارن! حداقل محدودیت سرعت رو بردارن!

9. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کدام شهرستان و کدام مرکز هستید؟؟
    در مورد محدودیت پهنای باند 2 مگ هم %200 با شما موافق هستم ، متأسفانه افرادی در مخابرات هستند که هنوز با افزایش پهنای باند این سرویس مخالفت می کنند.
    زرین شهر هستم مرکز شهید ملکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من که فردا دارم میرم مخابرات طرح بی نهایت رو کنسل کنم
    سرعتش محدوده و 256 کیلوبایت هست
    هر چی هم اعتراض میکنی میگن این سرعت برای اینترنت نا محدود مناسبه!
    آخه این کجاش نامحدوده؟! یه سایت که بیشتر نیست آرشیو قوی هم که نداره
    فیلم و سریال هم که اصلا نمیزاره ! حتی ایرانی هم نمیزاره نمیدونم چرا این بخش رو تو سایت زدن وقتی نمیخوان چیزی توش بزارن!
    سرعت آپدیتش هم کنده!

هر موقع موارد بالا اصلاح شد شاید برگشتم

12. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

راستی جدیدا حجم خوری مخابرات زیاد نشده؟
    قبلا چهار روزی 1 گیگ مصرف داشتم الان دو روزی 1 گیگ مصرف میشه
    در حالی که تغییری تو استفادم هم به وجود نیومده!

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

راستی جدیدا حجم خوری مخابرات زیاد نشده؟
    قبلا چهار روزی 1 گیگ مصرف داشتم الان دو روزی 1 گیگ مصرف میشه
    در حالی که تغییری تو استفادم هم به وجود نیومده!
    برای منم به شدت حجم کم میشه
    ماشالا تو حجم دزدی نامبر وانه مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •