تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 989 از 2199 اولاول ... 4898899399799859869879889899909919929939991039108914891989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,881 به 9,890 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من اشتراک 2 مگ دارم قبل از رمضان سرعتش قابل تحمل بود میتونستم 3 گیگ حداقل شبی دان کنم

ولی همینکه رمضان شروع شد سرعتش رو 30 بزور تا 40 محدود شده

چرا کیفیت این همه افت کرده وقتی شرکت نمیتونه جوابگو باشه نباید ثبت نام رو ادامه بده

اگه بصورت د و ل ت ی محدود شدید حداقل کیفیت رو در یه حدی ثابت نگاه دارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم مشکل شما ها چیه اما من تو اهواز کوی ملت با مودم بیرونی 512 گرفتم دانلودش در طول روز از 50 - 110 متغیره اما شبا افتضاحه یعنی 10-14
    نمیدونم برا همه این جوریه یا فقط برا من
    1- در ضمن برای رفتن تو حالت شبانه که ازمون شارژ کم نکنه باید چه کار کرد؟
    2- اگه دانلودی رو ساعت 3 شب شروع کنم و تا بعد از 8 طول بکشه حجم همش (یعنی قبل از 8 به علاوه ی بعد از 8 ) رو حساب میکنه یا فقط بعد از 8.

با تشکر اگه جواب بده کسی
    فقط بعد از 8 ...

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها من 20 گیگ رو تو 5 ماه مصرف کردم کمه یا زیاده؟منظورم اینه که استفادم زیاده؟ دیروز بهم اسمس زدن ازحجمت 460 مگ مونده بیا شارژ کن درحالی که تمام دانلود ها بین 2 تا 8 بوده و بقیه وبگردی چون میدونستم حالا حالا ها از حجمم چیز خاصی کم نمیشه اصلا حجم مصرفیم رو کنترل نمیکردم ولی وقتی یه دانلود حدودا 300 مگی کردم بین 2 تا 8 حجمم شده بود160 مگ یعنی چی؟یعنی 2 تا 8 واسه من رایگان نیست دوباره زنگ زدم میگم امتحان کردم از واسه من حجم کم میشه ولی میگن امکان نداره من چیکار کنم؟ از موقعی که 160 مگ شده بعد از اون هیچ تغییری نمیکنه حتی یه دانلود 2 گیگی کردم ولی بازم رو 160 مگه یعنی چی؟ من چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من 20 گیگ رو تو 5 ماه مصرف کردم کمه یا زیاده؟منظورم اینه که استفادم زیاده؟ دیروز بهم اسمس زدن ازحجمت 460 مگ مونده بیا شارژ کن درحالی که تمام دانلود ها بین 2 تا 8 بوده و بقیه وبگردی چون میدونستم حالا حالا ها از حجمم چیز خاصی کم نمیشه اصلا حجم مصرفیم رو کنترل نمیکردم ولی وقتی یه دانلود حدودا 300 مگی کردم بین 2 تا 8 حجمم شده بود160 مگ یعنی چی؟یعنی 2 تا 8 واسه من رایگان نیست دوباره زنگ زدم میگم امتحان کردم از واسه من حجم کم میشه ولی میگن امکان نداره من چیکار کنم؟ از موقعی که 160 مگ شده بعد از اون هیچ تغییری نمیکنه حتی یه دانلود 2 گیگی کردم ولی بازم رو 160 مگه یعنی چی؟ من چیکار کنم؟
    2تا 8 که براتون لحاظ نمیشه مگر اینکه قبل 2 شروع به دانلود کرده باشین ... میتونید ریزمصرف خودتونم بگیرید ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اشتراک 2 مگ دارم قبل از رمضان سرعتش قابل تحمل بود میتونستم 3 گیگ حداقل شبی دان کنم

ولی همینکه رمضان شروع شد سرعتش رو 30 بزور تا 40 محدود شده

چرا کیفیت این همه افت کرده وقتی شرکت نمیتونه جوابگو باشه نباید ثبت نام رو ادامه بده

اگه بصورت د و ل ت ی محدود شدید حداقل کیفیت رو در یه حدی ثابت نگاه دارید
    در ماه رمضان ، برخلاف انتظار میزان مصرف به مراتب بالاتر رفته چون اکثر مشترکین تا سحر و ... بیدار هستن و اقدام به انجام کاراشون و بخصوص دانلود میکنن به همین دلیل شرکت ناچار به ایجاد محدودیت هست ...

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

2تا 8 که براتون لحاظ نمیشه مگر اینکه قبل 2 شروع به دانلود کرده باشین ... میتونید ریزمصرف خودتونم بگیرید ...
    میتونید ریزمصرف خودتونم بگیرید ... یعنی چی؟اینکه رو 160 مونده چی؟ یکی بهم گفت که تا اخر سال میتونی استفاده کنی وبعد زنگ میزنن و به اون مقداری که استفاده کردی پولشو حساب میکنن میگن واریز کنی ؟؟؟اینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میشه به طور کامل توضیح یدید من الان چطور میتونم حجم اضافه بخرم؟اصلا لازمه؟چون رو 160 مونده میزان حجم باقی موندم و من همینطور دارم از اینترنت استفاده میکنم و اینترنت قطع نمیشه مبین نت جون جواب بده
    Last edited by masoud hard; 16-08-2012 at 11:06.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونید ریزمصرف خودتونم بگیرید ... یعنی چی؟اینکه رو 160 مونده چی؟ یکی بهم گفت که تا اخر سال میتونی استفاده کنی وبعد زنگ میزنن و به اون مقداری که استفاده کردی پولشو حساب میکنن میگن واریز کنی ؟؟؟اینطوریه؟
    قسمت call history گزارش مصرف بگیرید که چه ساعتهایی دانلود داشتید و باعث اتمام حجمتون شده ...

خیر ممکن نیست ، برای گیگ مازاد به ازای هرگیگ بایستی 6300 واریز کنید ... البته بهتون توصیه میشه که طرح بردارید ... شش ماهه 18 گیگ براتون میشه 94500 که اگه بخواید گیگ مازاد بردارین 18 گیگ میشه 113000 ...

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ماله من یک ساله یعنی اگه این یک سال هم تموم نشده باشه بازم میتونم طرح جدید بردارم؟مبین نت جون جواب بده پلیز

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

استاد مبین نت من گزارش رو از کال هیستوری گرفتم میشه توضیح بدید چی به چیه؟ اصلا فری نداشتم همه فری ها صفره
    Last edited by masoud hard; 16-08-2012 at 11:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •