درسته من خودم امسال از 8 تا فقط 5 تاشو زدم که اونم 3 تاش غ دراومددر حالی که مثلا مال 86 رو 7 تا زدم همه شم بود حالا تو که نمی دونی سال 90 چه طوری قراره بیاد اگه یه وقت آسون بیاد اونایی که بلدن می زنن و اونایی که نخوندن فاصله شون بیشر می شه با بقیه چون یه سری سوال آسون رو ازدست می دن این حذف کردنا مال بعد از عیده هنوز وقت دارین بشینین تابستونو هر چی رو که فکر میکنین سخته براتون و بعدا نمی تونین یاد بگیرین خوب تمرین کنین
در ضمن اگه قرار باشه مث امسال کل مباحث سخت باشه بهتر اینه که از همه ی درسا سر دربیارین تا بتونین از هر کدوم یکی دو تا آسوناشو انتخابی بزنین چون نمی تونن همه ی سوالای یه درسو سخت بدن اونوقت شما اگه مثلا دیف خونده باشی آسوناشو می زنی بقیه ش می مونه از درسای دیگه هم که بلد نیستی تا آسونای اونا رم بزنی و از اونایی که سوالای تابلو هر درس رو زدن عقب میافتی حتی اگه سطحت از اونا بالاتر باشه بذار از تجربه ی خودم تو کنکور 89 برات بگم: ما 2-3 تا ریاضی پایه داشتیم که با یه نگاه یا یه محاسبه ی مختصر می شد زدشون همین طور 3-4 تا دیف و 3-4 تا تحلیلی سوال نسبتا ساده داشتیم 5-6 تا سوال هلو هم تو جبر و آمار داشتیم یکی دو تا تو هم گسسته یعنی من بعد کنکور حساب کردم دیدم می شد تو کمتر از 1 ساعت 17 تا سوال یعنی 30 درصد ریاضی بزنم و تازه 20 دقیق هم وقت اضافه بیارم ولی تو کنکور همه ش به خودم می گفتم لااقل باید 33 تا (60 درصد سولا رو بزنم تا درصدم حتما بالای 50 باشه) نتیجه هم این شد که نه تنها وقت اضافی نیاوردم بلکه 15 دقیقه از وقت شیمی رم دادم به ریاضی و با این وجود فقط 28-9 تا ریاضی تونستم بزنم که اونم سوالای سختی که به زور حل شون کرده بودم (همونایی که وقتمم الکی گذاشتم روشون) اکثرا غلط در اومدن درصدم شد 21 در حالی که اگه همون آسونا رو می زدم هم درصدم 30 بود و هم وقت شده بود تا شیمی رو که آسون بود خوب بزنم...در کل با این مثال می خواستم اهمیت و تاثیر سوالای آسونو (مخصوصا تو کنکورای سخت) بهت نشون بدم که اگه بخوایی کتاب یا مبحثی رو حذف کنی سوالای آسون اون مبحثم (که تو کنکورای سخت خیلی به درد می خورن) از دست می دی پس سعی کن درسای سختو حتی اگه نتونستی عالی بخونی لااقل در حد متوسط بخونی طوری که سوالای آسون شو حتما بتونی جواب بدی
![]()