@Star190
من که نفهمیدم چی شد. ولی اگه چنین چیزی گفته اند شما پول نده تا 5 روز دیگه؛ برای ماه بعد تمدید کن.
اصلاْاین حرف بی معنیه. شما اگر طرح قبلیت تموم شده یکسال بعد تمدید کن. به کسی چه مربوطه؟
@Star190
من که نفهمیدم چی شد. ولی اگه چنین چیزی گفته اند شما پول نده تا 5 روز دیگه؛ برای ماه بعد تمدید کن.
اصلاْاین حرف بی معنیه. شما اگر طرح قبلیت تموم شده یکسال بعد تمدید کن. به کسی چه مربوطه؟
چون آنلاین شارژ کردم از جیبم پرید به این میگند سوء استفاده
چون این مبالغ کم هست ما معمولا میگم ارزش نداره پیگری کنیم و این شرکتهای به کار خودشون ادامه میدند
salam dustan.....
bebakhshid fenglish neveshtam......
systemam kharab shod, windows 8 nasb kardam, hala mikham file rush nasb konam, har 30-40 sanye 1 bar dc mishe...... divane shodam.....
darzemn sorate downloadam az 90 reside be 5-6 kb....
hata nemitunam kerak windows ya file zaban download konam...... to ro khoda komakam konin daram divane misham
moshkel az chye? ru lap top ke aslan vasl nemishe....
----------------------------
دوستان ببخشید که بالا فینگلیش نوشته بودم....
دوستان من سیستمم خراب شد هاردش و هارد جدید رو روش ویندوز ۸ نصب کردم....
حالا داره هر چند لحظه یکبار اینترنت رو قطع میکنه که نمیتونم مثل ادم فایل دانلود کنم و مدام باید در حال کانکت شدن باشم....
سرعت دانلودم هم از 90 تا رسیده به 4-5 کیلوبایت که اصلا فایلها دانلود نمیشن و اعصابم رو خورد کرده....
رو لپتاپ هم تست کردم و دیدم که مشکل پابرجاست....!!
امروز تا الان، مودم خودبه خود ریست میشد و چراغ دیاسالش روشن نمیشد و هرکاریش میکردم درست نمیشد.... منم جوش اوردم و مودم رو تا میتونستم با مشت کوبیدم!! حالا این مشکل رو پیدا کرده.... به نظرتون مشکلش چیه که اینجوری میکنه؟؟؟( چراغا قطع نمیشن و سیستمی اینترنت قطع میشه و چند ثانیهی بعد که دوباره میزنم وصل میشه...)
راستی، احساس میکنم که اگر دانلود بکنم قطع میشه و اگر دانلود نکنم مشکلی نداره اینترنتش.... ؟
Last edited by senaps; 23-08-2013 at 21:19.
اقا دوباره این صبانت چه مرگش شده؟؟؟
من تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود اما امروز سرعت دانلودم 10 کیلو در ثانیه شده
دوباره چه خبر شده امروز سرعت دانلودم کم شده ... بابا دیوونه شدم دیگه از دست این صبانت ... یک مدت سرعت زیاده یک مدت افتضاح
چراغ ADSL ثابت نمی مونه یا فقط خاموش و روشن میشه؟
مشکل نویز ندارید؟
دوست عزیز تا جایی که یادمه برا من چراغ باید چشمک میزد!چراغ ADSL ثابت نمی مونه یا فقط خاموش و روشن میشه؟.... به هر صورت، در حال حاضر ثابته.... و مشکلی نداره....
مشکل من الان:
مدام دیسکانکت شدن....
سرعت پایین
هستش.... واقعا دارم دیوونه میشم..... دارم عین روانی ها تو اتاق میچرخم و هر بار یه مشت میزنم تو سر مودم یا کیبورد یا کیس کامپیوتر..... نمیدونم چرا دیسکانکت میشه؟؟؟ (حالا سرعت پایین قابل تحمله کمی :( )....
راستی، تو بخش کانکت شدن، یه قسمتی نوشته unidentified network که وضعیتش limited هستش و زیرش کانکشن اینترنت و connetcted هستش....
اون لیمیتد مال خود وین ۸ه یا چی؟؟؟
فکر نمیکنم
اما تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود امروز 10 کیلو در ثانیه شده !!!
من نامحدود یک ماهه ی صبانت هستم ... نکنه چون زیاد دانلود کردم خودشون سرعت ام را کم کرده اند ؟؟؟
راستش من با ویندوز 8 تا حالا کار نکردم
ولی برای ویندوز سون یک علامت زرد رنگ می یاد
راستی گفتی چراغ ADSL چشمک می زنه؟
مودم چیه؟
بقیه تو مرکز مخابراتی که همین شرکتی که تو داری رو دارن
مشکلی دارن؟
مقادیر مودم رو بگو
باید ببینی مشکل از isp هست یا نه!
من براشون تیکت فرستادمباید ببینی مشکل از isp هست یا نه!
هرچند که میدونم سرعت ام درست بشو نیست فکر کنم چون دانلود زیاد داشتم عمدا کم شده
البته به سرعت پایین عادت کردم دیگه اونقدر سرعت ام کم شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)