تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 989 از 1042 اولاول ... 4898899399799859869879889899909919929939991039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,881 به 9,890 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

@Star190
    من که نفهمیدم چی شد. ولی اگه چنین چیزی گفته اند شما پول نده تا 5 روز دیگه؛ برای ماه بعد تمدید کن.
    اصلاْاین حرف بی معنیه. شما اگر طرح قبلیت تموم شده یکسال بعد تمدید کن. به کسی چه مربوطه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

@Star190
    من که نفهمیدم چی شد. ولی اگه چنین چیزی گفته اند شما پول نده تا 5 روز دیگه؛ برای ماه بعد تمدید کن.
    اصلاْاین حرف بی معنیه. شما اگر طرح قبلیت تموم شده یکسال بعد تمدید کن. به کسی چه مربوطه؟
    چون آنلاین شارژ کردم از جیبم پرید به این میگند سوء استفاده
    چون این مبالغ کم هست ما معمولا میگم ارزش نداره پیگری کنیم و این شرکتهای به کار خودشون ادامه میدند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

salam dustan.....
    bebakhshid fenglish neveshtam......
    systemam kharab shod, windows 8 nasb kardam, hala mikham file rush nasb konam, har 30-40 sanye 1 bar dc mishe...... divane shodam.....
    darzemn sorate downloadam az 90 reside be 5-6 kb....
    hata nemitunam kerak windows ya file zaban download konam...... to ro khoda komakam konin daram divane misham
    moshkel az chye? ru lap top ke aslan vasl nemishe....

----------------------------
    دوستان ببخشید که بالا فینگلیش نوشته بودم....
    دوستان من سیستمم خراب شد هاردش و هارد جدید رو روش ویندوز ۸ نصب کردم....
    حالا داره هر چند لحظه یکبار اینترنت رو قطع میکنه که نمی‌تونم مثل ادم فایل دانلود کنم و مدام باید در حال کانکت شدن باشم....
    سرعت دانلودم هم از 90 تا رسیده به 4-5 کیلوبایت که اصلا فایل‌ها دانلود نمیشن و اعصابم رو خورد کرده....
    رو لپ‌تاپ هم تست کردم و دیدم که مشکل پابرجاست....!!

امروز تا الان، مودم خود‌به خود ریست میشد و چراغ دی‌اس‌الش روشن نمی‌شد و هرکاریش میکردم درست نمی‌شد.... منم جوش اوردم و مودم رو تا میتونستم با مشت کوبیدم!! حالا این مشکل رو پیدا کرده.... به نظرتون مشکلش چیه که اینجوری میکنه؟؟؟( چراغا قطع نمی‌شن و سیستمی اینترنت قطع میشه و چند ثانیه‌ی بعد که دوباره میزنم وصل میشه...)

راستی، احساس میکنم که اگر دانلود بکنم قطع میشه و اگر دانلود نکنم مشکلی نداره اینترنتش.... ؟
    Last edited by senaps; 23-08-2013 at 21:19.

داره خودمونی میشه Emperror Deadking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اقا دوباره این صبانت چه مرگش شده؟؟؟

من تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود اما امروز سرعت دانلودم 10 کیلو در ثانیه شده

دوباره چه خبر شده امروز سرعت دانلودم کم شده ... بابا دیوونه شدم دیگه از دست این صبانت ... یک مدت سرعت زیاده یک مدت افتضاح

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

salam dustan.....
    bebakhshid fenglish neveshtam......
    systemam kharab shod, windows 8 nasb kardam, hala mikham file rush nasb konam, har 30-40 sanye 1 bar dc mishe...... divane shodam.....
    darzemn sorate downloadam az 90 reside be 5-6 kb....
    hata nemitunam kerak windows ya file zaban download konam...... to ro khoda komakam konin daram divane misham
    moshkel az chye? ru lap top ke aslan vasl nemishe....

----------------------------
    دوستان ببخشید که بالا فینگلیش نوشته بودم....
    دوستان من سیستمم خراب شد هاردش و هارد جدید رو روش ویندوز ۸ نصب کردم....
    حالا داره هر چند لحظه یکبار اینترنت رو قطع میکنه که نمی‌تونم مثل ادم فایل دانلود کنم و مدام باید در حال کانکت شدن باشم....
    سرعت دانلودم هم از 90 تا رسیده به 4-5 کیلوبایت که اصلا فایل‌ها دانلود نمیشن و اعصابم رو خورد کرده....
    رو لپ‌تاپ هم تست کردم و دیدم که مشکل پابرجاست....!!

امروز تا الان، مودم خود‌به خود ریست میشد و چراغ دی‌اس‌الش روشن نمی‌شد و هرکاریش میکردم درست نمی‌شد.... منم جوش اوردم و مودم رو تا میتونستم با مشت کوبیدم!! حالا این مشکل رو پیدا کرده.... به نظرتون مشکلش چیه که اینجوری میکنه؟؟؟( چراغا قطع نمی‌شن و سیستمی اینترنت قطع میشه و چند ثانیه‌ی بعد که دوباره میزنم وصل میشه...)

راستی، احساس میکنم که اگر دانلود بکنم قطع میشه و اگر دانلود نکنم مشکلی نداره اینترنتش.... ؟
    چراغ ADSL ثابت نمی مونه یا فقط خاموش و روشن میشه؟
    اقا دوباره این صبانت چه مرگش شده؟؟؟

من تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود اما امروز سرعت دانلودم 10 کیلو در ثانیه شده

دوباره چه خبر شده امروز سرعت دانلودم کم شده ... بابا دیوونه شدم دیگه از دست این صبانت ... یک مدت سرعت زیاده یک مدت افتضاح
    مشکل نویز ندارید؟

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چراغ ADSL ثابت نمی مونه یا فقط خاموش و روشن میشه؟
    دوست عزیز تا جایی که یادمه برا من چراغ باید چشمک میزد! .... به هر صورت، در حال حاضر ثابته.... و مشکلی نداره....

مشکل من الان:
    مدام دیس‌کانکت شدن....
    سرعت پایین
    هستش.... واقعا دارم دیوونه میشم..... دارم عین روانی ها تو اتاق می‌چرخم و هر بار یه مشت میزنم تو سر مودم یا کیبورد یا کیس کامپیوتر..... نمی‌دونم چرا دیسکانکت میشه؟؟؟ (حالا سرعت پایین قابل تحمله کمی :( )....

راستی، تو بخش کانکت شدن، یه قسمتی نوشته unidentified network که وضعیتش limited هستش و زیرش کانکشن اینترنت و connetcted هستش....
    اون لیمیتد مال خود وین ۸ه یا چی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر نمیکنم

اما تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود امروز 10 کیلو در ثانیه شده !!!

من نامحدود یک ماهه ی صبانت هستم ... نکنه چون زیاد دانلود کردم خودشون سرعت ام را کم کرده اند ؟؟؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست عزیز تا جایی که یادمه برا من چراغ باید چشمک میزد! .... به هر صورت، در حال حاضر ثابته.... و مشکلی نداره....

مشکل من الان:
    مدام دیس‌کانکت شدن....
    سرعت پایین
    هستش.... واقعا دارم دیوونه میشم..... دارم عین روانی ها تو اتاق می‌چرخم و هر بار یه مشت میزنم تو سر مودم یا کیبورد یا کیس کامپیوتر..... نمی‌دونم چرا دیسکانکت میشه؟؟؟ (حالا سرعت پایین قابل تحمله کمی :( )....

راستی، تو بخش کانکت شدن، یه قسمتی نوشته unidentified network که وضعیتش limited هستش و زیرش کانکشن اینترنت و connetcted هستش....
    اون لیمیتد مال خود وین ۸ه یا چی؟؟؟
    راستش من با ویندوز 8 تا حالا کار نکردم
    ولی برای ویندوز سون یک علامت زرد رنگ می یاد

راستی گفتی چراغ ADSL چشمک می زنه؟
    مودم چیه؟
    بقیه تو مرکز مخابراتی که همین شرکتی که تو داری رو دارن
    مشکلی دارن؟
    مقادیر مودم رو بگو
    فکر نمیکنم

اما تا دیروز سرعت دانلودم 150 کیلو در ثانیه بود امروز 10 کیلو در ثانیه شده !!!

من نامحدود یک ماهه ی صبانت هستم ... نکنه چون زیاد دانلود کردم خودشون سرعت ام را کم کرده اند ؟؟؟
    باید ببینی مشکل از isp هست یا نه!

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

باید ببینی مشکل از isp هست یا نه!
    من براشون تیکت فرستادم

هرچند که میدونم سرعت ام درست بشو نیست فکر کنم چون دانلود زیاد داشتم عمدا کم شده

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

البته به سرعت پایین عادت کردم دیگه اونقدر سرعت ام کم شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •