سلام خدمت دوستان
یه سوال کوچیک شایدم مسخره نخندیدا
من مودم adsl alfex دارم
تو سایت چیزی از Adsl2+ نزده بود
حالا میخوام از یه شرکت بگیرم زده adsl2+
چجوری میشه ؟
مودمم ساپورت نمیکنه؟ یا منظور سرعت رو ساپورت نمیکنه؟
سلام خدمت دوستان
یه سوال کوچیک شایدم مسخره نخندیدا
من مودم adsl alfex دارم
تو سایت چیزی از Adsl2+ نزده بود
حالا میخوام از یه شرکت بگیرم زده adsl2+
چجوری میشه ؟
مودمم ساپورت نمیکنه؟ یا منظور سرعت رو ساپورت نمیکنه؟
مرسی جناب
یک سوال جانبی ! نمیشه از طریق خود ویندوز و کانکشن این کار رو کرد ؟ مثلا رو کانکشن کلیک کرد تو قسمت سکیوریتی وارد شد ؟
ممنون
با سلام
عزيزم خيلي مخلصيمكم پيدايي
----
ببين مودم هاي adsl2 واسه سرعتهاي بالاي 8 مگابايت هست - ( به صورت واقعي )
اما اين اينترنتهايي كه ما داريم اسمش هست adsl2 اما در عمل همون adsl معمولي هست
عزيزم بقيه فرق هاي اين مودم رو ميتوني توي اين پست مشاهده كني
=====کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن : فدات - خيلي شما راهنمايي كردي مارو قبلا و حق داري به گردنمونهر سوالي ديگه بود بفرما؛ حتما در خدمتم
با سلام
نه دوست عزيزم از توي ويندوز نميتوني واسش پسورد بذاري
موفق باشيد.
سلام
نظرتون درباره این مودم چیه ؟
meganet adsl2+ 5 port combo wifi router
لطفا از دوستان اگه کسی از مودم meganet استفاده کرده یا اطلاعاتی در مورد اون داره اینجا اعلام کنه
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام مودم وایرلس tp-link مدل ۸۹۲۰ بگیرم نظرتون چیه والان قیمتش چند است؟
Last edited by ha789di; 25-09-2010 at 11:35.
سلام
ببخشید نمیدونم جای این سوال تو این تاپیکه یا نه . اما بنده میخوام یه ای دی اس ال بگیرم
بعد از این همه زجر کشیدن با این دیال آپ لعنتی ، نمیدونم چی بگیرم D-Link ، Us robotics
یا هر چیز دیگه .
کسی به من گفت که مودم های Asus برای خر کاری خیلی خوبه . از دوستانی که تو این فروم
هستند خواهشمندیم که یه مدل بهترین مودم رو به بنده معرفی کنید ، همین امروز میخوام برم
بخرم .
فقط دراین زمینه ی چند پورتی ها اطلاع دارم . من یه کامپیوتر بیشتر ندارم . پس فکر میکنم
یه پورته کافی باشه . اما سوال اینه که آیا من میتونم مثلا وقتی کسی لپ تاپش رو اورد پیش
ما ، مودم رو به جای کامپیوتر خودمون ، وصل کنم به لپ تاپ طرف ؟ یا حتما باید دو پورته باشه ؟
بعد یه وسیله ای هم بود برای Nois گیر و این حرفا . اون رو هم اگه مدل خوبی داره معرفی کنید
لطفا . چون من اگه برم تو بازار ، از این فروشنده ها بخوام مشورت بگیرم ، دیوونه میشم .
پس خواهش بنده از دوستان :
1- معرفی یک مدل مودم خوب که خراب نشه و باعث افت سرعت نشه
2- هر وسیله ی جانبی دیگه ای که برای خرید ای دی اس ال نیازه .
چون برای اولین باره که میخوام بخرم .
اگه شما عزیزان امروز معرفی کنید به من ، همین امروز مودم رو میخرم و توی فن آوا ثبت نام میکنم
آها یه چیزی یادم رفت :
این مدلی که لطف میکنید و معرفی میکنید ،
1- قیمتش چنده ( سرم کلا نره )
2- گارانتی داره ؟ ( اگه داره بهترین گارانتی چیه اسمش )
3- فقط برای برادر چین پیدا میشه یا مثلا آمریکایی و این حرفاشم هست ؟ یا اصلا مهمه که کجایی باشه ؟
4- از اون جایی که بنده در این زمینه در حد هویج هم اطلاع ندارم ، نمیدونم این قضیه ی ADSL و ADSL+2 چیه
ولی من میخوام این سرویس رو از فن آوا بگیرم :
P(m-g) پونصد و دوازده یک گیگی ترافیک
حالا نمیدونم این ظاهرا ADSL+2 هست ، اگرم نبود ، اگه به نظرتون بهتره که یه مودم برای ADSL+2 بگیرم تا شاید
بعدا امکان استفادش باشه ، بگید تا همونو بخرم ...
Last edited by Hoaxes; 25-09-2010 at 12:06.
با سلام
دوست عزيزم فرق adsl و adsl2 توي ايران چندان مهم نيست
اما واسه اطلاعات بيشتر ميتوني به تاپيك زير بري:
اما در مورد اينكه چه مودمي بگيري تا افت سرعت نداشته باشه هم اين رو بگم كه بيشتر به شركتي كه ميخواي بگيري بستگي داره اين افت سرعت ها ،اگه نه مودم مودمه، كارش و انجام ميدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول اينكه شما بفرماييد مودم وايرلس (بيسيم) ميخوايد يا نه؟
مثلا خوبي بيسيم به اين هست كه وقتي لپ تاپ يا گوشي وايرلس توي خونه داشته باشيد ميتونيد به صورت بيسيم با مودم در ارتباط باشيد و از اينترنت استفاده كنيد
ملاكتون رو تعيين كنيد تا يه مودم خوب بهتون معرفي كنم
اگه هم سيم دار انتخاب كنيد ميتونيد به لپ تاپ هم وصلش كنيد دوست عزيزم
---
لوازم جانبي خاصي هم نميخواد اي دي اس ال
چون همشون و مودم داره
از اسپليتر و كابل و همه چيز داره خودش
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيزم به شما 8901 رو پيشنهاد ميكنم بگيريد
قيمتش هم حول و حوش 60 تومن هست - اما مودم خوبي هست - 4 پورت هست و وايرلس هم داره
موفق باشيد.
سلام جناباما در مورد اينكه چه مودمي بگيري تا افت سرعت نداشته باشه هم اين رو بگم كه بيشتر به شركتي كه ميخواي بگيري بستگي داره اين افت سرعت ها ،اگه نه مودم مودمه، كارش و انجام ميده
اول اينكه شما بفرماييد مودم وايرلس (بيسيم) ميخوايد يا نه؟
مثلا خوبي بيسيم به اين هست كه وقتي لپ تاپ يا گوشي وايرلس توي خونه داشته باشيد ميتونيد به صورت بيسيم با مودم در ارتباط باشيد و از اينترنت استفاده كنيد
ملاكتون رو تعيين كنيد تا يه مودم خوب بهتون معرفي كنم
اگه هم سيم دار انتخاب كنيد ميتونيد به لپ تاپ هم وصلش كنيد دوست عزيزم
---
لوازم جانبي خاصي هم نميخواد اي دي اس ال
چون همشون و مودم داره
از اسپليتر و كابل و همه چيز داره خودش
موفق باشيد.
عرض شود خدمتتون که من با سیم میخوام . البته لپ تاپی که تو خونمون هست وایرلس داره
اما حیفه که به خاطر یه دونه لپ تاپ پول زیادی پرداخت کنم . چون اگه بشه مودم سیم دار رو
وصل میکنم به لپ تاپ و استفاده میکنم .
من با سیم باشه برام بهتره ظاهرا . البته اگه اختلاف قیمتش زیاد نیس وایرلس میگیرم چه کاریه
شما یه لطفی بکنید ، اون وایرلسی که مد نظرتون هست رو مارکشو بگید ، و هم با سیم رو
من نگا بکنم ببینم کدوم رو زورم میره بخرم ، اگه اختلافشون خیلی نباشه ، وایرلس میگیرم .
تشکر از پاسختون
با سلام
دوست عزيزم معمولا 20 تا 30 تومن باهم اختلاف قيمت دارن و وايرلس گرونتر هست
مودم معمولي از 25 تومن هست
اما مودم هاي وايرلس از 45 تومن هستن
-----
مدلهايي كه مد نظر من هست:
d-link 2520U - 35000
d-link 200 - 25000
tp-link 8901-wireless - 60000
حالا انتخاب با خودتونه
-----
ببينيد، اگه با لپ تاپ زياد استفاده ميكنيد و ميخوايد مدام كابل و بكنيد و باز به لپ تاپ بزنيد اينطوري اصلا فايده نداره و نميصرفه - چون يه وقتي حوس ميكنيد مثلا توي اتاقتون باهاش كار كنيد و ميگيد كاش وايرلس بود و اونموقع هم ميبينيد نصفش و صرف مودم سيم دار كرديد و ميگيد كاش اينقد روش ميذاشتم و يه وايرلس ميگرفتم
-----
الان من خودم يه مودم سيم دار دارم و به خاطري كه از وايرلس بايد استفاده ميكردم مجبور به تعويضش شدم و الان اين سيم داره رو دستم مونده
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيزم معمولا 20 تا 30 تومن باهم اختلاف قيمت دارن و وايرلس گرونتر هست
مودم معمولي از 25 تومن هست
اما مودم هاي وايرلس از 45 تومن هستن
-----
مدلهايي كه مد نظر من هست:
d-link 2520U - 35000
d-link 200 - 25000
tp-link 8901-wireless - 60000
حالا انتخاب با خودتونه
-----
ببينيد، اگه با لپ تاپ زياد استفاده ميكنيد و ميخوايد مدام كابل و بكنيد و باز به لپ تاپ بزنيد اينطوري اصلا فايده نداره و نميصرفه - چون يه وقتي حوس ميكنيد مثلا توي اتاقتون باهاش كار كنيد و ميگيد كاش وايرلس بود و اونموقع هم ميبينيد نصفش و صرف مودم سيم دار كرديد و ميگيد كاش اينقد روش ميذاشتم و يه وايرلس ميگرفتم
-----
الان من خودم يه مودم سيم دار دارم و به خاطري كه از وايرلس بايد استفاده ميكردم مجبور به تعويضش شدم و الان اين سيم داره رو دستم مونده
موفق باشيد.
ممنون از پاسختون
لپ تاپ البته واسه خودم نیست ، و فقط از این جهت میخواستم به اینترنت وصل کنم که ویندوز و آنتی
ویروسش رو آپدیت کنم برای اون شخص . به خاطر همین هم احتمالا سیم دارم بگیرم .
و اما یه سوال دیگه » این مدل هایی که فرمودین ، با چه گارانتی ای بگیرم ، من الان اگه برم بازار بی چارم
میکنن ، هر کی یه قیمتی میگه ... گفتم شما گارانتیش رو هم لطف کنید بگید که من برم بخرم و بیام . راحت !
و سوال بعد این که اینا اصلش با چینیش خیلی فرق نداره ؟ اصلا اصلش گیر میاد یا همش دروغ و کلکه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)