نتیجه زمانی گرفته می شود که شکایت ها زیاد شود.شما اگه واقعا نسبت به موضوع معترض هستید شکایت کنید.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
نتیجه زمانی گرفته می شود که شکایت ها زیاد شود.شما اگه واقعا نسبت به موضوع معترض هستید شکایت کنید.
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
حتما شکایت کنید چون پیگیری میکنن
از داون استریم هم عکس بگیرید ضمیمه شکایت کنید
پ.ن : باز خوبه من همون اوایل طرح 2-4 مگ رو خریدم D: حداقلش اینه که دانلود من روی 4 مگ هست ، چون مطمئنا مخابرات هیچ وقت دانلود رو تا 16 مگ آزاد نمیکنه ، دانلود تا 16 مگ رو باید تو خواب ببینیم D:
دوستان مخابراتي شما هم اين چندروز مشكل قطعي و صفرشدن سند و ريسايو داريد يا فقط برا من اينجوريه؟
الانم خواستم چك كنم ببينم پورت ارور ثبت شده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا نه ولي بالا نمياد!!!![]()
Last edited by urumchi; 06-03-2017 at 14:04.
به خاطر جدا سازی ترافیک داخلی از خارجی نیست ؟
TapaTALK
آره سعید جان اینترنت منم مشکل داره
آدرس یه سایت رو تو مرورگر میزنم بعد از 30 ثانیه باز میکنه ف بعضی وقت ها هم دریافتی صفر میشه
نميدونم ، هرچي كه هست اوضاع خرابه
الان چك كردم تو اين 4-3 روز اخير بالاي 10مورد پورت ارور ثبت شده
اميدوارم حل بشه خودش چون اصلا حوصله ندارم اعلام خرابي كنم ، ميان ابروشو درست كنن ميزنن چشمشم كور مي كنن اينا![]()
تست اول از سرور مخابرات تبريز. اونوقت مخابرات اينجا هنوز درگير سرويس 128Kb هست!!!
![]()
مثه اینکه دارن سایت رو آپدیت میکنن , امیدوارم قیمت رو درست حسابی کاهش بدن که حداقل قابل حس باشه.
.
پ.ن : یه همچین مواقعی هر چی دانلود کنید از حجمتون کم نمیشه ، تست کنید . حجمتون رو هم از ۲۰۲۰ چک کنید
TapaTALK
بطرز عجيبي داره ازم حجم كم ميشه
6 روزه 7گيگ حجم كسر شده
در سوابق اتصال هم عددهاي نوشته شده در بخش ترافيك كسرشده رو جمع كردم به 5گيگ رسيد
آپلود رو حساب کردن شاید ، معلوم نیست فازشون که !
تو سوابق اتصال فقط دانلود حسابه یا آپلود هم روشه ؟
TapaTALK
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)