اینمحرفیه اما من خودم به اسم سرویس توجهنداتوجه ندارم!
مگه اینا قانون رعایت میکنن که من بخوام از رو قانون ور دارم؟!
2 مگ همین آسیاتک ظاهرا هر شب یه داستان داره و میاد رو 128 کیلو
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینمحرفیه اما من خودم به اسم سرویس توجهنداتوجه ندارم!
مگه اینا قانون رعایت میکنن که من بخوام از رو قانون ور دارم؟!
2 مگ همین آسیاتک ظاهرا هر شب یه داستان داره و میاد رو 128 کیلو
تعطیلات هم تمام شد و این دزدها سرعت شبانه 2 مگ رو هنوز روی 120 نگه داشتند،لعنت بر هر چی دزده!!!
فکر میکنم منظور ایشون منطقه باشه نه منطق
ساپورتش چی میگه؟ زنگ زدی؟
ظاهرا شماهم که تو تهران هستین همین مشکل ما شیرازیا رو دارین ! احتمالاً همه جا همین دزدی رو کردن !
بنظرتون بهتر نیست شکایت کنیم به "ساز مان تنظیم مقررات" ؟
100%باید همین کارو بکنیم تا اونا هم حالیشون بشه که با یه سری مشترکی که هر سرعتی بهشون بدن و اونا هم پیگیری نکن.
اگه تعداد شکایت چه تو سایت خودشون چه تو سازمان تنظیم مقرارت زیاد باشه حتما خوب میشه اگه من سرویس 2 میگرفتم حتی 1 روز سرعت شبانه عادی نمیشد حتما همون روز پ............ در میوردم.
Last edited by hossein019940; 04-04-2013 at 11:19.
من دیروز یه سرویس جدید ثبت کردم، پولشم دادم، بعد هم تمام مدارکو آپلود کردم، ولی اصلن هیچ تغییری تو سیستم اتفاق نیفتاده، باید منتظر باشم همینطوری یا قراره کار دیگه ای هم بکنم؟ (اون شماره تلفن هم هنوز صورتیه)
یه زنگ بهشون بزن ببین از طرف اونا تایید شده یا نه.اگه تایید نشده خودشون زودتر از موعد برات تایید میکنن.
یا مدارک رو به این ایمیل دوباره ارسال کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما جواب میدن
Last edited by hossein019940; 04-04-2013 at 10:36.
ما که سرویس 2 مگ آسیاتک داریم پشیمونیم داداش !
تا یکماه پیش شبانه رایگانش از 2 تا 8 بود یعنی 6 ساعت که من تا 5 گیگ دانلود می کردم ! ولی یکماهه شبانه رو کرده از 1 تا 9 ولی سرعت رو نصف کرده طوری که بسختی تو تمام مدت میتونم 3 گیگ دان کنم !
آقا ممنون، زنگ زدم بهشون گفتن همه چیش درسته فقط بدهی داره خططتون، ولی من چند روز پیش پرداخت کردم بدهیشو، الانم ایمیامو نگاه کردم رسید پرداخت بدهی هست. عجب داستانی شده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)