آنتی ویروس: آنتی ویروس
اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال
متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟
فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.
موفق باشید
آنتی ویروس: آنتی ویروس
اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال
متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟
فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.
موفق باشید
سلام
من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد
سلام
من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.
پس چرا تصب آنتی ویروس کلآ همه چیه اینترنت سکیوریتی رو پاک کرد؟؟؟
و خب هردو با حجم یکسان تو سایت ها برا دانلود گذاشته شدن. همینجوری که نمیشه تشخیص داد![]()
IDM رو پاک کنید.
از این روش انجام بدین ، این روش برای ورژن 6 هم جواب گوست ، لازم نیست فقط نسخه ای که در پست گذاشته شده دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مدتی است راجب به بلاک شدن wi-(p)-*n توسط kis تحقیق می کنم و متوجه شدم که از نسخه ی 2011 متعارف شده و روز به روز گریبانگیر تعداد بیشتری خواهد شد.فقط با uninstall کامل برنامه ، قادر خواهید بود تا از wi-(p)-*n استفاده نمایید و هیچ برنامه ای را هم نمی توان جایگذین اکانت ذکر شده کرد و همچنین از کار انداختن فایروال kis یا دستکاری هرگونه تنظیمات برنامه ، کمکی به این ماجرا نکرده .این مورد هم در ویندوز XP و هم SEVEN مشاهده شده است.اگر اساتید راهکار خاصی غیر از موارد ذکر شده ی قبلی مد نظر دارند لطفا از ما دریغ نکنند.
با تشکر
قوانین کلی انجمن نرم افزار
10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی 2012 دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.یه مدت این اتفاق افتاد و تموم شد الان دوباره این جوری شده.به نظرتون چیکار کنم دیگه اذیت نکنه؟با تشکر
سلام
می پذیرم.بنده هم در این مورد بحثی نکردم.کلا عرض می کنم که کاسپرسکای یک پروتکل را بلاک کرده .حالا چگونه از این مورد خلاص بشویم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)