تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 989 از 1081 اولاول ... 4898899399799859869879889899909919929939991039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,881 به 9,890 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    من هردو نسخه انترنت سكيوريتي و آنتي ويروس 2012 رو دانلود و اول اينترنت سكيور و بعد آنتي ويروسش رو نصب كردم
    اما بعد از نصب آنتي ويروس ديگه هيچ اثري از ايترنت سكيوريتي تو كامژيوتر ديده نميشه!
    آيا اين دو با هم ادغام شده و دارن با هم كار ميكنن؟ يا كه خير يا كلآ قضيه چيه؟
    چون همه جا فقط آنتي ويروسش ديده ميشه. حتي فايل هاي نصبي اينترنت سكيريتيش ديگه وجود نداره...
    آنتی ویروس: آنتی ویروس

اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال

متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟

فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.

موفق باشید

2. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه مدته هر فایلی رو میخوام با idm دانلود کنم تا کسپرو نبندم دانلود نمیشه فکر کنم کسپر نمیذاره به سرور وصل بشه فرقی هم نمیکنه از کجا دانلود کنم . به نظرتون مشکل از کجاست خودم هر چه قدر ور رفتم درست نشد که نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.

6. این کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

آنتی ویروس: آنتی ویروس

اینترنت سکیوریتی: آنتی ویروس + فایروال

متوجه شدید کجا اشتباه کردید ؟

فقط اینترنت سکیوریتی نصب کنید.

موفق باشید
    پس چرا تصب آنتی ویروس کلآ همه چیه اینترنت سکیوریتی رو پاک کرد؟؟؟
    و خب هردو با حجم یکسان تو سایت ها برا دانلود گذاشته شدن. همینجوری که نمیشه تشخیص داد

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    IDM رو پاک کنید.

از این روش انجام بدین ، این روش برای ورژن 6 هم جواب گوست ، لازم نیست فقط نسخه ای که در پست گذاشته شده دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

مدتی است راجب به بلاک شدن wi-(p)-*n توسط kis تحقیق می کنم و متوجه شدم که از نسخه ی 2011 متعارف شده و روز به روز گریبانگیر تعداد بیشتری خواهد شد.فقط با uninstall کامل برنامه ، قادر خواهید بود تا از wi-(p)-*n استفاده نمایید و هیچ برنامه ای را هم نمی توان جایگذین اکانت ذکر شده کرد و همچنین از کار انداختن فایروال kis یا دستکاری هرگونه تنظیمات برنامه ، کمکی به این ماجرا نکرده .این مورد هم در ویندوز XP و هم SEVEN مشاهده شده است.اگر اساتید راهکار خاصی غیر از موارد ذکر شده ی قبلی مد نظر دارند لطفا از ما دریغ نکنند.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام

مدتی است راجب به بلاک شدن wi-(p)-*n توسط kis تحقیق می کنم و متوجه شدم که از نسخه ی 2011 متعارف شده و روز به روز گریبانگیر تعداد بیشتری خواهد شد.فقط با uninstall کامل برنامه ، قادر خواهید بود تا از wi-(p)-*n استفاده نمایید و هیچ برنامه ای را هم نمی توان جایگذین اکانت ذکر شده کرد و همچنین از کار انداختن فایروال kis یا دستکاری هرگونه تنظیمات برنامه ، کمکی به این ماجرا نکرده .این مورد هم در ویندوز XP و هم SEVEN مشاهده شده است.اگر اساتید راهکار خاصی غیر از موارد ذکر شده ی قبلی مد نظر دارند لطفا از ما دریغ نکنند.

با تشکر

قوانین کلی انجمن نرم افزار

10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !

12. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی 2012 دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.یه مدت این اتفاق افتاد و تموم شد الان دوباره این جوری شده.به نظرتون چیکار کنم دیگه اذیت نکنه؟با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

قوانین کلی انجمن نرم افزار

10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !

سلام

می پذیرم.بنده هم در این مورد بحثی نکردم.کلا عرض می کنم که کاسپرسکای یک پروتکل را بلاک کرده .حالا چگونه از این مورد خلاص بشویم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •