یک عکس از disk managment بدید
یک عکس از disk managment بدید
سلام.هارد اکسترنال من بک آپ پلاس سیگیت هستش با یک ترا حجم.امروز در حالیکه در حال تبادل اطلاعات از روی اون روی یک فلش بودم متاسفانه از روش رد شدمو از اون لحظه دیگه سیستمم و هیچ سیستم دیگه ای هاردم رو نمیشناسه.دوستان بگن آیا امکان درست شدنش و برگشت اطلاعات داخلش هست؟در ضمن چراغ هارد روشن میشه
سلام
منظورتون از رد شدن از روی هارد رو دقیق متوجه نشدم
یعنی پا روی هارد گذاشتین ؟ آثار شکستگی یا له شدگی هم داره ؟
بله پا روی اون گذاشتم در حالیکه داشت اطلاعات تبادل میکرد.آثار شکستگی اصلا نداره اما چون کار احمقانه کردم و خواستم خودم با چاقو باکس روش رو باز کنم لبه هاش رده چاقو افتاده(البته خوشبختانه باز نشد)اما گارانتی با این شکل اصلا قبول نمیکنه.بردمش و به چندتا متخصص جراح هارد نشون دادم.گفتن هد کاملا چسبیده شده به صفحه ای که روش بوده و هیچکاری نمیشه کرد.باید بری یک دونه هارد جفت همین بخری تا ما قطعات لازم رو از روی اون برداریم موقتا بزاریم روی این خرابه تا راه بیفته و بتونیم اطلاعاتت رو بازیابی کنیم.دستمزد کارشون دقیقا با هزینه هارد نو یکی بود.یعنی به اندازه ای که باید پول می دادم هارد نو بخرم به همون اندازه هم باید بهشون دستمزد می دادم تا این کار رو برام انجام بدن
تازه خودشون هم میگفتن شاید در حین این کار قطعات هارد نو هم خراب بشه و از کار بیفته و ریسکش بالاست
.خلاصه هم دیدم هزینه عظیمی باید بپردازم و هم شاید هارد نویی هم که میگیرم از کار بیفته کلا قید همشو زدم و میخواهم برم یک هارد سیلیکون پاور a80 ضد ضربه بگیرم و هرچی تو این 6 ماه دانلود کرده بودم رو از سر دانلود کنم.باور کنید هزینه کمتری اینجوری برام داره
![]()
Last edited by david-ebi; 02-03-2015 at 20:31.
سلام
هارد 2 ترا وسترن سبز دارم...
در هنگام کار کرد سیستم گویا یکی از سیم های برق از تبدیل کابل برق که مشکی بود از هارد جدا شد...
وحالا مشکل اینجاست هارد به هیچ عنوان نه فرمت میشه نه پارتیشن بندی...
البته اطلاعاتم را برداشتم از روی هارد ولی مشکل همچنان باقیست...
آیا میشه درستش کرد؟
ممنون
هارد در بایوس و دیسک مینیجمنت شناسایی میشه ؟
بله....
مشکل شناسایی نداره..با هر برنامه ای میشه...
وضعیت در disk managment به چه صورت است میشه یک عکس بدید؟از طریق cmd هم نتونستید فرمت کنید؟ با نرم افزار hdd low level format tools هم تست کردید؟ یک عکس هم از تب health نرم افزار hd tune بدید...
سلام دوستان
هارد لپ تاپ من موقع کپی کردن اطلاعات هنگ میکنه و نوسان سرعت خیلی داره . سرعت کپی کردنش به شدت اومده پایین و وقتی حجم زیادی مثلا عکس رو میخوام کپی کنم . کاملا هنگ میکنه و باید ریسیت کنم . موقع بوت شدن خیلی طول میکشه و ...
فکر میکنم بد سکتور یا مشکل سخت افزاری داره
خواهش میکنم راهنمایی کنید یا یه نرم افزار مناسب معرفی کنید که بتونم مشکلش رو حل کنم
با سپاس
سلام یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)