سلام دوستان
به دلیل اینکه بعضی از رجیون های بازی : MGS 4 و HEAVY RAIN مشکل داره ..
دوستانی که این دو بازی رو به صورت کپی و بدون اشکال تا آخر بازی کردن
خواهشاً اطلاع بدن که رجیون سالم این دو بازی برای اجرا روی کنسول های کپی شده چیه ؟؟
سلام دوستان
به دلیل اینکه بعضی از رجیون های بازی : MGS 4 و HEAVY RAIN مشکل داره ..
دوستانی که این دو بازی رو به صورت کپی و بدون اشکال تا آخر بازی کردن
خواهشاً اطلاع بدن که رجیون سالم این دو بازی برای اجرا روی کنسول های کپی شده چیه ؟؟
Last edited by HO3IN-Life; 28-08-2011 at 20:41.
از کجا باید ریجن رو باید بفهمم؟
من فقط این کد رو از داخل param.sfo بازی heavy rain خودم پیدا کردم.
BCES0079
و این رو هم از mgs 4:
BLUS3010
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
نه باید عینک رو در بیاری و بری داخل اداره بچرخی.
2-اره از هارد کنسول پاک کن و دوباره بریز.
والا نمیدونم چطور باید فهمید اما اینایی رو که گفتی خوبه ممنون داداش
آره پاک کردم دوباره ریخنم اما بازم درست نشد حتی از داخل هارد اکسترنال هم آوردم ولی بازم قفل کرد ..
آره اونجا حتی اگه هیچ کاریم نکنی باز قفل میشه !!
الان داشتم داخل فایل های heavy rain میگشتم.یه عکس از کاور بازی بود که تو اون عکس pal زده بود حالا نمیدونم اون عکس مال بازی من بود یا همینجوری انداخته بودن تو فولدر بازی.
به احتمال 99 درصد بازی شما خرابه.
اگه خواستی دوباره از یه جای دیگه بازی رو تهیه کنی move edition بگیر و مطئمن شو که 31 گیگ هست.
داداش ای کاش اردبیل بودی heavy rain رو میدادم راحت بازی میکردی .خیلی بازی خوبیه.
Last edited by hosein ati; 28-08-2011 at 20:56.
مال من فکر کنم رجیون asia باشه احتمالا این رجیون کپیش مشکل داره !!
داداش من eboot رو دارم 20 مگا بایت هست و خودم هم با همین eboot بازی تموم کردم.اگه نتونستی گیر بیاری بگو تا برات اپلود کنم.
راستی اگه میتونی حجم بازی MGS 4 هم به ما بگو ممنون
تا اگه یه موقعی خریدمش مثل این ضرر نکنم ...![]()
اونم 30 گیگه .اینم دقیق ترش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکنم بعضی از رجیون ها با اجرا شدن بازی های کپی روی دستگاه مشکل داشته باشه !!..
احتمالاً PAL مشکلی نداشته باشه ...
يه چند صفحه ي اخر كه خوندم متوجه شدم كه بچه ها در مورد ريجن يا رجيون مشكل دارن
اولا دو تا ريجن هست كه يكي مال دستگاه يكي مال بازي
كه ريجن دستگاه فرقي نميكنه چي باشه براي بازي ها مشكل نداره كه چه رجيوني بريزيم فقط براي فيلمي كه ميخواهيم
درون PS3 بگذاريم بايد هم ريجن با دستگاه باشه اگه ريجن دستگاه PAL است فيلممونم بايد PAL باشه (مثل اينكه حالا يه تر فندي
هست كه ميتوني براي فيلم ديدن ريجن دستگاه و عوض كني و بتوني همه ي فيلم ها رو ببيني)
ولي براي بازي مشكل ندارد كه ريجن دستگاه چيه ريجن بازي چيه فرقي نداره
و براي اطلاع از ريجن دستگاه خود هم میشه روی جعبه کنسولتون رو نگاه کنين بالاي جعيه گوشه جعبه سمت چپ یه شکل شبیه
کره سفید هست که اگه روش نوشته باشه 1 یعنی US اگه 2 باشه یعنی PAL و اگه 3 باشه یعنی NTSC J/U
و براي تشخيص ريجن بازي خود ميتونيد از داخل مولتي من كاور بازي خود را نگاه كنيد (كه به وسيله ي R1 ميتونيد صفحه ي ديگر و
كاور ديگر از بازي رو ببينيد) كه زير اسم بازي كد هايي مثل زير نوشته شده است BLUS30522 كه اگه حرف سوم و چهارم را نگاه
كنيد US است كه اين ريجن بازي شما است با اگه BLES00949 كه ES است كه براي اروپا است![]()
Last edited by shahin_mp3; 30-08-2011 at 00:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)