فایل d3dx9_31.dll رو از آدرس زیر دریافت کنین:
از حالت فشرده خارج کنین و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل d3dx9_31.dll رو از آدرس زیر دریافت کنین:
از حالت فشرده خارج کنین و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من بازي overlord II رو كه ميخوام نصب كنم آخراي نصبش اين پيغامو ميده:
نوشته ديسك فول ولي درايوي كه من دارم توش نصب ميكنم نزديك 18 گيگ فضاي خالي داره!!بعدم هر كدوم از گزينه ها رو ميزنم ازم ديسك 1 رو ميخواد تا دي وي دي اولي رو ميذارم شدوع ميكنه از اول نصب كردن و دوباره همون آشو همون كاسه
Last edited by shaaheen; 29-08-2009 at 14:05.
اين ارور براي اينه كه اون فايلdata2 كه زيپ شده بيشتر از 4گيگ شده و فضاي بيشتر از 4 گيگ در فايل هاي .cab-zip-rarو... براي دريو هايntfsهست.شما بازي رو بايد تو يكي از درايوهاتون كه NTFSهست نصب كنين و اون درايوgحتماfat32هست.
اگه درايوNTFSندارين ميتونين از برنامه ي Partion magicاستفاده كنين و يكي از درايو هيتونو ntfsكنين.![]()
من يه مشكلي در بازي ولفشتاين دارم .
توو يه مرحله بايد سوار آسانسور بشي و دگمه رو بزني تا بره پايين. دگمه رو كه ميزني در پشتت بسته ميشه اما آسانسور حركت نمي كنه !!
همينجور ميمونه و نمي توني هم از روي در بپري و بري بيرون.
چيكار بايد كرد ؟
سلام.بازی Angels Vs Devils وقتی روش کلیک میکنم میگه:
AngelsVsDevils has stopped working
ایراد از چیه؟
باسلام مهدی جان اون راهی که تو ران بود رفتم اون قسمت غیر فعال بود وقتی استارت رو زدم گفت
the wndows installer service on local computer started and then stopped .some service stop automatically if then heve no work to do for example the performance logs and ale rtsservice
من بازي Wolfenstein رو نصب كردم اما وقتي ميخوام برم تو بازي مانيتور خاموش ميشه و پيغام Out Of Frequency ميده من همين مشكل رو با Fifa 09 رو هم داشتم!!
درايور كارت گرافيك هم آپديت هست!
مشكل از كجاست؟
Last edited by h_r_v; 30-08-2009 at 21:49.
سلام من بازي gta5رانصب كردم ولي وقتي روش كليك ميكنم تا بياد نميدونم چرا ميگه اين بازي نياز به دايركتس 9 داره من ورژن 10 دايركتس رو نصب كردم ولي مشكل حل نشد بايد چيكار كنم
دايركت ايكس 9 رو آپگريد كن
يه چند دقيقه طول مي كشه اما مشكلت حل خواهد شد
لطفا این گونه سوالات رو توی تاپیک خود بازی مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددلایل زیادی می تونه داشته باشه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
پس ممکنه ویندوزت یه مشکل داشته باشه کارهای دیگه رو بکن(مخصوصا دانلود اون برنامه)اگه جواب نداد از قسمت حل مشکلات ویندوز بپرس...
شما یه کار کن اول refresh rate مانیتور رو بیار پایین بعد روی گزینه اصلی بازی راست کلیک کن و از قسمت properties برو توی compatibility و 480*640 رو انتخاب کن و run as administrator رو کلیک بزن ببین میره توی بازی یه نه وقتی هم رفت رزولوشن و refresh بازی رو بیار پایین...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)