دیروز اینترنت خوب بود ، اما امروز دوباره ترماله
معمولا بعد چند روز قعطی و کاهش سرعت یک روز سرویس ها رو دستکاری نمیکنن تا همچنان اسم اینترنت روش باشه
امروز هم کلا باید بیخیالش بشیم ، چون وقتی اینجوری میشه تا آخر شب دیگه درست نمیشه
دیروز اینترنت خوب بود ، اما امروز دوباره ترماله
معمولا بعد چند روز قعطی و کاهش سرعت یک روز سرویس ها رو دستکاری نمیکنن تا همچنان اسم اینترنت روش باشه
امروز هم کلا باید بیخیالش بشیم ، چون وقتی اینجوری میشه تا آخر شب دیگه درست نمیشه
آقا من چند تا از دوستام مخابرات سرویس دارن هیچکدوم این مشکلایی که شما دارید رو ندارن ! من خودم فردا میخوام برم مخابرات درخواست بدم ولی با این پستایی که از شما دیدم ترسیدمدوستم همین منطقه ما 256 داره سرعتش همیشه ثابته و نت گردیش هم مشکلی نداره . یکی دیگه از دوستام هم منطقه انقلاب سرویس 1 مگش رو گرفته میگه فیکس رو 130 دانلود میکنه !
واسه منم تا 2 ماه پیش خوب بود ، مطمئن باش دیر یا زود این مشکلات دامن منطقه شما رو هم میگیره ، وقتی هم بگیره دیگه ول نمیکنه ، هر روز بدتر از دیروز
فاتحه مخابرات خوند س
به قول محسن نامجو : دور مخابرات رو بابا خط بکش ، تف و لعنت به این سرنوشت![]()
از ساعت 12/5 دوباره سرعت ترکیده داره 10k میده زنگ میزنی میگه اختلال داریم. واقعا بی شرف هستن
موضوع ساده ست.
دارن کاری می کنن تا ملت خودشون به این نتیجه برسن که اینترنت فایده ایی
نداره و برن سراغ اینترنت ملی پرسرعت 2 مگ خانگی!!
بازی - IP TV و ...
دیشب داشتم برای سفارشی کردن فایرفاکس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو میکردم که به این برخوردم Secure DNS with DNSSEC validator بعد وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدم و خوندم و سپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا جدیدا دیدید که وقتی آدرس را توی مرورگر میزنید بعد خطای Server not found میاد حالا علتش را توی همون لینک آخر گفته.که فکرکنم ماهم جزو دسته دوم باشیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله چرا که نه
فقط لیستش میشه این:
شکست حصر آبادان
زندگی جدید سارا
شتاب در شهر
گرشاسب
تکاوران:حماسه کویر
خانم طلا یه مرغ شیطون و بلا
نبرد خیبر
قلب سیمرغ
کارآگاه علوی
و .......................
خود سازنده های این بازی ها هم حاضر نیستن براش وقت بزارن حیففففففففففففف وقت با ارزش ما![]()
آقا منم اوضام خوبه
من فکر میکنم اگه بسته به اینترنت های ایران بسنجیم سرویس معمولی داره میده
و نسبت به قیمت بد نیست!
بگیر
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)