آقا پینگ من جدیدا بدجور رفته بالا!
صبح و غروبم سرش نمیشه...!
شما هم همین مشکلو دارین آیا؟؟؟؟
آقا پینگ من جدیدا بدجور رفته بالا!
من این مشکل را داشتم محل سکونتم را توی پی سی ورلد عوض کردم پینگم اوکی شدآقا پینگ من جدیدا بدجور رفته بالا!
خوب معلومه عامریکاwow
دادا عامریکا هستی ؟ با تبریز یا تهران؟
تو ایران از این پینگا دارید؟؟؟
شما محل سکونت را توی تنظیمات پروفایلت بکن عامریکا ببین پینگت چند میشه
تازه من توی سرور عامریکا پینگم 10 هستش ولی خوب میام اروپا که با بچه های خودمون بازی کنم پینگ فجیه میره بالا میشه 65
آقا جو ندهاز کیسه خلیفه می بخشی
![]()
پینگت تو حلقمولی چه فایده که riot حاله هممونو تو اون بازی گرفت
![]()
آقا یک سوال چرا مپ One For All رفتهکی بر می گرده؟؟؟؟؟
آقا جو ندهاز کیسه خلیفه می بخشی
![]()
پینگت تو حلقمولی چه فایده که riot حاله هممونو تو اون بازی گرفت
![]()
شانس .... ما دیگه راستی lp کم کرد؟
ایشون امتحانات میانترمش شروع شده رفته درس بخونه احتمالا دیگه بعد این ترم بیاد چون دیروز می گفت فرج ها هم نمیام می خواهم بکوب درس بخونمآقا یک سوال چرا مپ One For All رفتهکی بر می گرده؟؟؟؟؟
با نهایت تاسف باید بگم LP کم کردزیاد خوش حال نباش چون به هر حال از elo مون کم شده
riot مقصره نه ما
![]()
خودت فهمیدی چه گفتیایشون امتحانات میانترمش شروع شده رفته درس بخونه احتمالا دیگه بعد این ترم بیاد چون دیروز می گفت فرج ها هم نمیام می خواهم بکوب درس بخونماگه چیزی نمی گفتی کسی نمی گفت لالی ( مجبور نبودی جواب بدی ) هر کسی اگه می دونه جواب بده
![]()
داداش گلم فک کنم نابودش کردن چون واقعا ابنطوری نمیشه که همه ی چمپا فری
سلام
یک دست رنک می رفتیم ، از تیم حریف خیلی عقب بودیم ، اون وسط بازی ، cho'gath تا تاور یکی مونده به آخر اون ها پیش رفت ، بعد پنج نفره ریختن روش ، cc هم داشتن ، این cho در حال برگشتن به تاور خودی ، دو تاشون رو کشت ، بقیه رو هم خیلی زخمی کرد ، آخر هم به زور نزدیک تاور زدنش
cho'gath خیلی هیروی سگ جونی هست ، خصوصا اگر q رو به موقع بزنه و در بره ، خیلی سگ جونه
nasus و trynda هم آخر بازی سخت می میرن ، با lifesteal خیلی بالا نمیشه زدشون (مگر واقعا cc خفنی داشته باشی) ، داشتیم که بازی باخته رو nasus با فارم کردن برد.
singed و garen هم اگر تیم مقابل cc نداشته باشن نمی میرن ، در میرن و باز بر می گردن.
One For All برای تست اضافه شده بود
riot چندین مورد رو در نظر داره برای تست برای مدتی محدود به بازی اضافه کنه و بعد از بازخورد کاربران تصمیم گیری در مورد مد های آینده بازی بکنه
مد بعدی اسمش showdown هست که تا چند روز آینده فعال می شه
Last edited by s-arash; 07-12-2013 at 08:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)