دوستان دیشب سرعت هاتون چطور بود؟ من 4.5 گیگ تونستم بگیرم که البته بیشترش از ساعت 2 تا 3:30 بود
دوستان دیشب سرعت هاتون چطور بود؟ من 4.5 گیگ تونستم بگیرم که البته بیشترش از ساعت 2 تا 3:30 بود
من میخوام برای دوره جدید از صبانت مشهد اینترنت بگیرم، الان اینترنت مخابرات دارم. چند تا سوال دارم که ممنون میشم دوستان جواب بدن:
1- این که سرعت 128 باشه یا 512 واقعاً تفاوت محسوسی داره؟ مخصوصاً تو لود کردن صفحات؟ سرعت دانلودشون در ساعت های رایگان و غیر رایگان در چه حدودی هست؟ چقدر با هم فرق میکنه؟ (البته برای من بیشتر همون سرعت لود کردن صفحات در ساعات غیر رایگان مهم هست)
2- اگه پس از پایان دوره حجم اضافی باقی بمونه، این امکان وجود داره که فقط زمان رو تمدید کنیم؟ اگه جواب مثبته، هر یک ماه چقدر میشه هزینش؟
ممنون.
سلام دوستان
وقتی میخوام ریز مصرفو ببینم ی صفحه قرمز رنگ میاد که میگه رای بدید
راه خلاصی ازش چیه؟کلیک میکنم میره تو این صفحه
i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی برای رای دادنم نیست!!!
روی اون دکمه قرمز (بالا سمت راست) کلیک کن :
![]()
همین مخابرات به صبانت شرف داره من الان از مخابرات دارم تا چند روز پیش صبانت داشتم از مرکز مخابراتی کوثر...صبانت کلی قعطی داشت من فکر میکردم همه همینطورن ولی همین طرح چرت خوانواده مخابرات قعطی ندیدم.![]()
اون ضربدرش کار نمی کنه...
آدرس صفحه رو کپی کنین، تو یه تب دیگه پیست کنین... (آدرس صفحه ی ریزمصرفو منظورمه...)
ضربدر کار میکنه باید دقیق روی ضربدر کلیک کنید
کسی با صبا نت مشکل باز کردن فیسبوک داره تو شیراز من کریو دارم سیسکو دارم روی صبانت 3 روز باز نمیشه ولی با مخابرات بازه
حالا نکته جالب اینجاست من کریو دارم صبانت باز میشد ولی الان مخابرات باز نمیکنه![]()
دوستان بریم مخابرات یا پارس آنلاین یا شاتل؟ کجا خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)