منم کلا" دانلود سنگین ندارم . اگه داشتم که 194 بود استفاده می کردمدانلود سنگین معموللا" روی فیلمه که منم اصلا" فیلمی نیستم
این دو شب هم خواستم امتحان شه زدم کارتون دانلود شه بشینم ببینم
آره با IDM . با همونم میزنم سیستم خاموش شه . چطور مگه ؟![]()
منم کلا" دانلود سنگین ندارم . اگه داشتم که 194 بود استفاده می کردمدانلود سنگین معموللا" روی فیلمه که منم اصلا" فیلمی نیستم
این دو شب هم خواستم امتحان شه زدم کارتون دانلود شه بشینم ببینم
آره با IDM . با همونم میزنم سیستم خاموش شه . چطور مگه ؟![]()
داتک تضمین نمیکنه . اما اینترنت خود من 512 بود همیشه چه شب چه روز سرعتم رو 110 بود. اما پارس یه روز سرعت رو 200 یه روز 50!!!!
اگر داتک به هر دلیلی مشکل پیدا می کرد تا حل شدن کامل مشکل پشتیبانی پیگیر بود اما پارس دیشب منو30 دقیقه روی خط نگه داشت آخرش تماس رو قطع کرد!!!!
اما نکته منفی داتک فقط بحث حجم و قیمت بود یعنی حجمی که میده 9 گیگ در ماه که خیلی کمه و قیمتش ماهی 77000 تومنه که خیلی بالاس!!!
متشکر دقیق دقیق هم limite نمیکنه ولی بازم 15 kb از سرعت آپلود رو کم کرده...![]()
بابا من كه شبانه يكم اينور و انور ميشه هي ترافيك كم ميكنه لامصب
ديشب 237 مگ از ترافيكم رفت
بچه ها یه چیزی : به نظرم پارس آنلاین هم قانون fairpolicy رو برای کاربراش فعال کرده!
این قانون یعنی استفاده منصفانه مشترک از پهنای باند اشتراکی. یعنی اگر کسی حجم مجاز ماهیانش 30 گیگه میتونه روزی یک گیگ دانلود داشته باشه با سرعت بالا . اما اگر استفاده شخص مثلا روزی 3 گیگ شد سیستم سرعت شخص رو محدود می کنه . و پهنای باند طرف رو میگیره.
isp های دیگه مثل شاتل و آسیاتک این قانونو دارن . اما آیا پارس هم این قانون رو گذاشته که سرعت همه این قدر کم شده؟![]()
نه من فکر نمیکنم.چون ماله من مدتی هست که دیگه شبی زیر 3 گیگ دانلود نداره و الان چند شبی هست که فیلم و فایل برای دانلود ندارم :43:
نه عزیز. رفیق خودم تازه سرویس گرفته ... حتی روز اول هم سرعتش پایین بود ... پس منتفی شد!
یعنی فکر کنم شیره ی اینترنت رو کشیدیا امین جون![]()
کانکشن هارو روی چند گذاشتی.....؟؟؟
رو 8 یا 16 بزار و چند تالینک همزمان بزار شاید بهتر شد.
امین جون شما که پهنای باند اختصاصی برا خودت درست کردی دیگه مخابراتم نمیتونه محدودت کنه چه برسه پارس افلاین
حالا این همه مرکز چرا پهنای باند مرکز مارو کش رفتی..؟؟؟![]()
یعنی چی چند تا لینک همزمان ؟ یعنی همزمان دانلود شه ؟
اوله اول که IDM رو نصب کردم روی 8 بود گذاشتم روی 16 ولی فقط یکی اضافه شد (9)از هر آپلود سنتری هم امتحان می کنم همون 9 تاست
اینترنت دانشگاه روی 16 میزاشتم 16 تا می گرفت ولی اینجا 9 تا میگیره . البته سرعت 194 هم بود روی همین 9تا بود .
ولی دیشب از این 9تا فقط از یه دونه میگرفت که سرعت رو آوورده بود پاییناز 9 تا با 40-50 میگرفت ولی چون یه دونه شده بود سرعتش اومده بود روی 15-20
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)