استخدام در شرکت مبین نت (منبع: صدخبر)
احتمالا نیروی تخصصی جدید میخوان واسه دادن پاسخ تکراری به حجم زیاد اعتراض ها
استخدام در شرکت مبین نت (منبع: صدخبر)
احتمالا نیروی تخصصی جدید میخوان واسه دادن پاسخ تکراری به حجم زیاد اعتراض ها
دوست عزیز به فکر ما مبین نتی ها(دیال آپی ها) هم باشید. اینقدر عکس های سنگین نگذارید.
سلام دوستان من يه سوال داشتم چجوري ميتونم از طريق مودم dx-350 مبين نت 2 تا PC رو با هم شبكه كنم ؟
واسه اینترنت دیگه؟
با کابل میخوای یا وایرلس؟ (کارت وایرلس دارند؟)
اگه فقط می خوای دوتا سیستم رو به هم شبکه کنی که هر دو هم کارت وایرلس دارند که راحته و مشکلی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این وسط با مودم چکار داری؟
سلام سرعت در ماهشهر نزدیک دانشگاه آزاد در منطقه فاز 5 خیلی کمه من دیگه خسته شدم سرعت از 14 بالاتر نمیره سرعت وایمکسم 2 مگ است اینجور که پرسیدم الان بیش از 40 روز هست که اینطوره من خودم تو این 20 روز سرعتم از 15 بالاتر نرفته باید چکار کنم
سلام سرعت در ماهشهر نزدیک دانشگاه آزاد در منطقه فاز 5 خیلی کمه درستش کنید من دیگه خسته شدم سرعت از 14 بالاتر نمیره سرعت وایمکسم 2 مگ است اینجور که پرسیدم الان بیش از 40 روز هست که اینطوره من خودم تو این 20 روز سرعتم از 15 بالاتر نرفته لطفا درستش کنید
حتما مشکلتون منطقه ای هستش وگرنه تعرفه 2048 لیمیت نیست
من نمیدونم مشکل شما ها چیه اما من تو اهواز کوی ملت با مودم بیرونی 512 گرفتم دانلودش در طول روز از 50 - 110 متغیره اما شبا افتضاحه یعنی 10-14
نمیدونم برا همه این جوریه یا فقط برا من
1- در ضمن برای رفتن تو حالت شبانه که ازمون شارژ کم نکنه باید چه کار کرد؟
2- اگه دانلودی رو ساعت 3 شب شروع کنم و تا بعد از 8 طول بکشه حجم همش (یعنی قبل از 8 به علاوه ی بعد از 8 ) رو حساب میکنه یا فقط بعد از 8.
با تشکر اگه جواب بده کسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)