عین این سوال رو منم خیلی وقته دارم ...
همین داستان برای من هم اتفاق میفته و یه مواقعی با تغییر تصادفی آنتن، پینگ و سرعت دان و همه چی میشه باقلوا !!
دوستان اهل فن راهنمایی کنن که دعای خیر مسئولین وایمکس ایرانسل بدجوری پشت سرشون خواهد بود !!![]()
عین این سوال رو منم خیلی وقته دارم ...
همین داستان برای من هم اتفاق میفته و یه مواقعی با تغییر تصادفی آنتن، پینگ و سرعت دان و همه چی میشه باقلوا !!
دوستان اهل فن راهنمایی کنن که دعای خیر مسئولین وایمکس ایرانسل بدجوری پشت سرشون خواهد بود !!![]()
شما کمی صبر کنید
اگر کسی جواب شما رو بدونه
جواب میده
موفق باشید
با حذف فرکانس های اضافی نمیشه؟
چطور باید این کارو که گفتید بکنم
اساتیدبرای استفاده ازوایمگس ایرانسل باید حتمانزدیک دکل باشی یانه؟؟؟؟به فاصله 50 متریه ما جدیدا دکل ایرانسل زدن اگه من وصل کنم سرعتم بالا خواهدبود یانه؟![]()
سلام
از چه راهی می تونم رمز وایرلس رو به دست بیارم. متاسفانه الان دچار مشکل شدم و پشتیبانی ایرانسل هم به کمکی نمی کنه!!!
من شناسه کاربری و رمز عبور رو دارم و می تونم وارد کنترل پنل بشم. از طریق لن هم می تونم از وایمکس استفاده کنم ولی رمز وایرلس رو ندارم. از طریق ایمیل و شماره لفن هم متاسفانه امکان پذیر نیست.
کسی اگه می تونه ممنون می شم راهنمایی کنه
سرویس شبانه رایگان ایرانسل چطور هست؟ راضی هستید ازش؟
من برای اولین بار می خوام سرویس محدود بگیرم. با رقم نجومی 50 هزار تومان برای 256 نامحدود دیگه نمیشه نامحدود بود!
الان می خوام 256 رو به 5 گیگ ماهانه تغییر بدم.
در صفحه تغییر تعرفه
256 بر ثانیه پایه و 256 بر ثانیه پیشرفته چی هست داستانش؟ اینا همین 256 با محدودیت 3 گیگ و 256 با محدودیت 5 گیگ هست؟
بله چرا نشه. خونتونو عوض کن
دوست دارم این وایمکسمو بردارم چنان بکوبم به دیوار اتاق که وایمکس که هیچ دیوار هم بشکنه اما حیف بخاطر همین قوطی پلاستیکی کلی ما رو تیغ ردن. دیگه خستم کرده کلافه شدم .خدا از باعث و بانیش نگذره
خیر برد مفید وایمکس حدود 2 تا 5 کیلومتر است که با توجه به پستی و بلندی و ارتفاع ساختمان های مجاور تغییر میکنه .نزدیک بودن به دکل سیگنال بهتر و کیفیت مطلوب تری خواهد داشت اما لزوما به معنای داشتن سرعت بالاتر نیست .اگر ترافیک روی دکل زیاد باشه سرعت میاد پایین و بستگی به این داره که چه تعداد یوزر دارن از اون دکل استفاده میکنن .اون دکل هم که شما میگی زدن باید دکل وایمکس باشه نه دکل موبایل یعنی تجهیزات وایمکس رو روش نصب کرده یاشند ..ممکنه گاهی علیرغم نزدیکی با یک دکل مودم از دکل دورتری استفاده کنه که در اینصورت باید فقط فرکانس همون دکل مورد نظر رو در مودم بزاری و بقیه رو پاک کنی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)