نمیدونمم چی بگم. آره بعضی ها هم هستن عین تو که دبیرستان درسشون عالیه ولی پشت کنکور گند مزنن .
من که میگم برو امسال دیگه!
هر چی فاصله بی افتد از درس زده خواهی شد !
نمیدونمم چی بگم. آره بعضی ها هم هستن عین تو که دبیرستان درسشون عالیه ولی پشت کنکور گند مزنن .
من که میگم برو امسال دیگه!
هر چی فاصله بی افتد از درس زده خواهی شد !
من منطقه 1 هستم ! رياضي
خیلی وقته دیگه از درس زده شدم
آره دیگه منتظرم سازمان سنجش بیاد زنگ بزنه شما کشتی مارو بیا برو تو
چی بگم والا!!!اما به همتون میگم سعی کنید همون سال اول راهی دانشگاه شید چون سالهای بعدش خیلی سختتره چون اراده ی فولادی میخواد مخصوصا حالا که از بچه ها و جو درس دوری
پس چرا میگن که تو کنکور امسال سوال های گسسته غیر قابل حل بوده؟؟؟
دوستان مشکل حل شد. جالب اینکه اصلا به ترافیک ربطی نداشت!!!
شماره پرونده در کارت اعتباری 7 رقمی در بالا سمت چپ است اما شما باید 5 رقم راست اون رو وارد کنید یعنی درست همون کدی که موقع ثبت نام در زیر کد رهگیری گرفتین! اگه این کار رو نکنین و 100 سال هم صبر کنین که ترافیک سایت بیاد پایین کارتون به جایی نخواهد رسید چون اصلا به ترافیک ربطی نداره که اینا مینویسن ترافیک بالاست. اگه مرورگرتون هم firefox باشه چه بهتر...
پس :
شماره پرونده 5 رقمی است نه 7 رقمی
Last edited by Hossein Adeli; 05-07-2010 at 09:30.
راستی یادم رفت بگم من میخوام پیش رو غیر حضوری {با آموزشگاه} بخونم. برای دو درس گسسته و تحلیلی بیشتر از بقیه نگرانم. یعنی میترسم از رو کتابها بخونم و نفهمم. البته تعریف از خود نباشه امتحان نهاییم رو خیلی خوب دادم (مثلا حسابان بیست شدم) .
حالا با توجه به اینا میشه دو تا کتاب خفن واسه گسسته و تحلیلی معرفی کنید که برای من جواب بده.
شماره پرونده من که دیشب باهاش کارت رو نگاه کردم 6 رقمه!!!
اگر ندارید برای گرفتن شماره پرونده و کد رهگیری همون موقع اقدام کنید
بالای اونجا که باید مشخصات رو وارد کنید نوشته اگه شماره رهگیری را ندارید ازین راه اقدام نمایید!!!
سلام دوست عزيز
درصداتون كه خوبه ... چه فلاكتي؟ من فكر ميكنم سه رقمي منطقه 1 بشيد ... ترازتون هم تو قلم چي خيلي خوب بوده و اين يعني كنكور بره همه سخت بود. من خودم درصدهام رو حساب نكردم چون خيلي يادم نيست. مخصوصا عمومي ها. اما درصد هام از چيزايي كه قبل جلسه فكر ميكردم كمتر ميشه.
اميدتون به خدا باشه ...
یک ایدیوم انگلیسی داریم که میگه : to eat humble pie!
حالا این دوستمون هم داره هامبل پای میخوره!!!!یعنی شکست نفسی میکنه و تواضع را پیش گرفته!!
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
بزن میزنه . خیالت راحت !
سلام
یه موضوعی فکرم رو خیلی مشغول کرده:
مدیریت دانشگاه تهران بهتره یا مهندسی های غرب کشور؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)