داداش این نصف شدن سرعت برا نامحدوها هست بیشتر و سرعت 256 اگه دانلودت 128 هست که معلومه شما حجمی گرفتی و گرنه 256 نامحدود روی 30 باید باشه سرعت.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
داداش این نصف شدن سرعت برا نامحدوها هست بیشتر و سرعت 256 اگه دانلودت 128 هست که معلومه شما حجمی گرفتی و گرنه 256 نامحدود روی 30 باید باشه سرعت.
نه 256 نا محدود هست کلی فیلم از سه روز پیش تا حالا گرفتم خدود 8 گیگ.
من مرودشتم.
رو 130 قفله اصلاً کم نمیشه.
![]()
Last edited by javad2015; 01-11-2013 at 15:10.
مثل اینکه امروز سرعت نصف نشده هنوز
دو نوع نامحدود داریم یکی سراسریه که 90 درصد از این نوع دارند یکی دیگه هم هست با قیمت بالاتر فکر کنم مال شما از دومی باشه ماهی چند میدی 22 یا 15
من قبلا 128 شاتل داشتم سرعت باز شدن صفحات برام خیلی بیشتر از 512 مخابرات بود!
جیمیل رو الان به سختی باز میکنم.
دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارن؟؟
ماهی 22 تومن میدم.
اگه اون 15 تومنیه واقعاً سرعت دانلودش 30 باشه این 7 تومن ارزش داره.
سلام
یکی از دوستانم میخواد سرویس بگیره ، در حال حاضر واسه طرفای بلوار سفیر با پیش شماره 820 چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین؟
سرعت هم 512 میخواد ، و البته به صورت وایرلس هم استفاده میکنه..
ممنون از کمکتون![]()
با دروود
دوست گرامی،هرچند بارها گفته شده که استفاده از اینترنت بیسیم به شوند(دلیل)های گوناگون توصیه نمی شود اما با این حال اگر پافشاری بر روی بیسیم هست،بنده همیارنت رو پیشنهاد می کنم و پس از اون هم صبانت!وگر نه و اگر ای دی اس ال،نخست آسیاتک رو پیشنهاد می کنم
سلام
اگه مودم ندارید سرویس یکساله آسیاتک را پیشنهاد میدم که مودم زاکسل وایرلس 4پورت رایگان (که قیمتش حدود 120 تومن هست) +20تومن تخفیف نسبت به تعرفه عادی داره
و سرویس 4مگ با 3گیگ حجم در دو ماه ماهیانه 8500 هم تعرفه خوبی هست
یا در صورت خرید مودمهای دی لینک میتوانید از 20 تومن تخفیف در زمان ثبت نام سرویس ها آسیاتک بهره مند بشوید!
Last edited by ahriman323; 01-11-2013 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)