ميگم اگه دودگينگ مون خيلي زياد باشه طرف مقابل هرطرف كه هدف بگيره نمي خوره؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ميگم اگه دودگينگ مون خيلي زياد باشه طرف مقابل هرطرف كه هدف بگيره نمي خوره؟
چاقال جان این چه امضاییه
بیا امضای منو بزار حال کن
میبینم که هنوز دست به اسلحت خوبه
اینم آخرین نفری که به من حمله کرد
![]()
سلام دوستان :
من یا بهتره بگم ما ( من و چندتا از دوستام ) قصد داریم یه گیم سرور قوی تو ایران راه بندازیم .
از کلیه دوستان اهل گیم و بخصوص گیم های آنلاین می خوام که هر ویژیگی که یه گیم سرور چه از لحاظ سخت
و چه نرم افزاری باید داشته باشه و همچنین موارد ضعف و کاستی که تا حالا با اون تو گیم سرور های ایران و
خارج با اون مواجه بودن رو واسم ایمیل کنن با تشکر از تمام دوستان .....
به امید یه گیم سرور ایرانی اما مطرح در سطح جهان .
hamid.wireless@gmail.com
بله حاجی فکر کنم همینطوره چون وقتی طرف aim بالایی داشته باشه و طرف مقابل dodge پایین هر طرف بزنه میخوره پس برعکس این قضیه هم باید صدق کنه .ميگم اگه دودگينگ مون خيلي زياد باشه طرف مقابل هرطرف كه هدف بگيره نمي خوره؟
والا ما هر چی میذاریم 3 سوت حذف میشه چاره ای به جز این نداشتم xDچاقال جان این چه امضاییه
بیا امضای منو بزار حال کن
امضای تو هم خیلی باحاله دمت گرم D:
پس من این رفلکس را بزارم روی دادگینگ بهتره ؟؟؟؟ یا بمونه همون رفلکس بهتره ؟؟؟ و یا به کدوم بزارم ؟؟؟
من در دوئل ها آسیب زیادی می بینم به همین خاطر گذاشتم روی رفلکس دیدم زیاد فرق نکرد حالا موندم چه کار کنم
البته دوئل هام را خیلی فقت ها می برم ضمنا به هیچ وجه تا حالا هم ردیفم را نزدم و همیشه بالای خودم رو زدم تا تجربه زیادی بدهد اگر نگاه کنی رنک 123 دوئلم و تا حالا 102 دوئل کردم البته این 102 دوئل تقریبا 30 تا اینا مال اوایل بود که ریخته بودم کارگرا را می زدم دی
اگه تاكتيك و دودگينگ موقع دوئل يه كار مي كنن پس بهتر نيست من فقط روي يكيشون كار كنم؟بله حاجی فکر کنم همینطوره چون وقتی طرف aim بالایی داشته باشه و طرف مقابل dodge پایین هر طرف بزنه میخوره پس برعکس این قضیه هم باید صدق کنه .
دقیقا نمیدونم حاجی ولی درک خودم رو اینطوری میتونم بگم :اگه تاكتيك و دودگينگ موقع دوئل يه كار مي كنن پس بهتر نيست من فقط روي يكيشون كار كنم؟
کلا dodge فقط برای جاخالی دادن هستش و نقطه مقابل aim
tactic و appearance نقش اساسی در دوئل رو دارن یعنی اولین موئلفه های تایین کننده هستن
فرق کسی که این دو تا اسکیل رو داره با کسی که نداره مثل یه فرد آموزش دیده با مبتدی هستش
مثلا یه فرد قدرتمند (ویگور) با یک چاقوی خفن (اسلحه) با اینکه میدونه کجا باید بزنه (ایم) نمیتونه یه فرد آموزش دیده (تاکتیک) رو بزنه . یا یه فرد آموزش دیده مهاجم (appearance) طوری حمله میکنه که طرف مقابل که این مهارت رو نداره غافلگیر میشه و نمیتونه کاری انجام بده . که ما به صورت جاخالی اون رو میبینیم .
اگه یادت باشه حاجی اون زمانی که کوروش بودیم یکی با appearance خیلی بالا به ما حمله میکرد و ما فقط یکی دو تا اتک میتونستیم بهش بزنیم و با اینکه اون نه aim داشت نه shooting همه اتک هاش به ما میخورد و دمیج بالایی هم میزد .
نمیدونم مفهوم رو رسوندم یا نه و البته نمیدونم درست گفتم یا نه xD
حالا اسکیل های من در تاکتیک و اپرنس نسبتا خوبه پس این 24 تا اسکیل را بزارم یه دادگینگ ؟؟؟
من آخرش نفهمیدم دی
نكته اي به نظرم رسيد!
تمام اين پخش اسكيل ها موقع دوئل بايد به صورت عدد در بيان كه بشه با استفاده از اون عدد تعيين كرد كه جاخالي داده بشه يا نه تير به هدف بخوره يا نه و اگه خور چه قدر دميج بزنه. در واقع رايانه فقط عدد حاليش هست و فقط با عدد مي تونه قضاوت كنه ولي مهارت چيزي نيست كه بشه به صورت عدد نشونش دادن. من مي تونم بگم مهارت زيادي دارم ولي نمي تونم بگم 20 تا مهارت دارم. ولي در وست اين مهارت غير قابل شمارش شمرده ميشه. پس بايد مهارت به همراه جاخالي و هدفگيري و ويگور و مقاومت همه در يك معادله قرار بگيرن كه حاصلش اين ها رو مشخص كنه:
1. احتمال به هدف خوردن و نخوردن تير
2. مقدر دميجي كه موقع برخورد حاصل ميشه
فرمول قبلي كه از فروم چيني ها پيدا كرده بودم در مورد آپارانس و تاكتيك چيزي نداشت. ما فرمولي لازم داريم كه اين دو تا هم داخلش باشن.
با توجه به اون يارويي كه فقط روي آپارانس كار كرده بود و هيچ اسكيلي روي شوتينگ و ايم نذاشته بود ولي كلي ميزد ميشه گفت كه هر اسكيلي كه روي آپارانس يا تاكتيك بره مقداري هم روي اسكيل هاي ديگه تاثير ميزاره اما چه مقدار نمي دونم!!
حالا نميدونم فهميديد چي گفتم يا نه!!!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)