همه چیزش درست کار میکنه فرمت هم کامل شد
حتی توی USB3 فایل ها رو سالم میخونه
ولی توش با پورت USB3 چیزی میریزی فایل خراب میشه
همه چیزش درست کار میکنه فرمت هم کامل شد
حتی توی USB3 فایل ها رو سالم میخونه
ولی توش با پورت USB3 چیزی میریزی فایل خراب میشه
شناسایی میشه درایو رو نشون میده وقتی فرمت هم کردم کامل فرمت شد
کسی نیست جواب بده ؟؟؟
همچین مشکلی تا الان واسه کسی پیش نیومده تا از تجربیاتتون استفاده کنم
نرم افزاریه یا سخت؟
سلام .
روی سیستم دیگری که USB3 دارد هم تست کنید (کپی فایلها و تست فایلهای کپی شده) یا اینکه هارد اکسترنال را به USB2 متصل و تست کنید . اگر در این حالت سالم و بدون مشکل بود شاید کنترلر USB3 مادربردتان مشکلی دارد که اطلاعات را خراب میکند .
دوستان بهترین مرکز آموزش جراحی و بازیابی هارد در تهران کجاس؟
Sent from my iPad using Tapatalk
توی هر سیستم که USB3 داره همینطوره فایها خراب رایت میشه
جالبه همون لحظه تو همون usb3 که هارد هست فایل سالمه توی یه سیستم دیگه که USB2 داره میزنی خراب میشه
تا الان همچین مشکلی گزارش نشده؟؟؟
الان 600 گیگش پره
بره گارانتی هم یه ماه بی هارد میشم هم هارد دیگه ندارم جایگزین کنم
با توضیحاتی که دادید ، بهتر هست به گارانتی بفرستید . البته حتماً توصیه کنید که اطلاعاتش برای شما مهم هست .
دو نکته :
1. برنامه TeraCopy یه قابلیتی داره که میتونید پس از کپی دیتا ، CRC مبدا و مقصد را باهم مقایسه کنید . در این برنامه قبل از اینکه کپی اطلاعات تمام شود روی دکمه More کلیک و پس از اتمام عملیات کپی دکمه Verify را بزنید . در صورتیکه مغایرتی وجود نداشته باشه پس اطلاعات بدرستی کپی و ذخیره شده اند پیشنهاد میکنم تست کنید (هم از اینترنال به اکسترنال و هم از اکسترنال به اینترنال سیستم) .
2. Bad Sectorـها و یا Weak Sectorـها هم میتواند باعث خرابی اطلاعات هم بشود . پیشنهاد میکنم با استفاده از برنامه HDtune Pro بررسی کنید آیا S.M.A.R.T Statue هارد دیسک مورد نظر OK هست یا خیر .
سلام
دوتا هارد اینترنال روی سیستمم دارم. که یکی مخصوص آرشیو و یکی دیگه برا سیستم عامله.
آیا راهی وجود داره که یکی از این هاردهای اینترنالم رو خاموش کنم؟ مثلا با نرم افزار یا از طریق بایوس؟ و آیا این کار به هارد آسیب میرسونه؟
سلام .
1. میتونید از قابلیت Power Option (همان تعیین زمان مورد نیاز برای Sleep شدن هارد دیسک بعد از مدتی بیکاری) استفاده کنید . البته کلیه درایوهای مربوط به آن هارد دیسک هم جهت جلوگیری از دسترسی های ناخواسته برنامه هایی مثل آنتی ویروس که باعث فعال شدن مجدد هارد دیسک میشود باید un-mount شود .
2. میتونید از برنامه HDD Scan استفاده کنید . پس از انتخاب هارد دیسک مورد نظر ، طبق عکس زیر از قسمت Spindle Start/Stop دکمه Spindown را بزنید که موتور هارد دیسک متوقف خواهد شد. دقت کنید که Start و Stop کردن هارد دیسک به دفعات و در زمانهای کوتاه مدت زیانبار هست . همچنین قبل از Stop کردن میبایستی کلیه درایوها به دلایلی که گفتم un-mount بشوند .
در دو روش گفته شده ، به هر حال در لحظه استارت سیستم ، کلیه هارد دیسکها شروع به کار خواهند کرد . مگر اینکه بخواهید کانکتور پاور را جدا کنید که به خاطر استهلاک کانکتورها و احتمال خرابی و اتصالی این روش را توصیه نمیکنم و یا اینکه از هارد دیسکهای استفاده کنید که از قابلیت power up in standby پشتیبانی میکنند البته مادربردها و یا کارتهای RAID هم باید از چنین قابلیت پشتیبانی کنند .
سلام من تازه اینجا عضو شدم خیلی سر در نمیارم چی به چیه یه سوال داشتم. هاردم وقتی وصل میکنم به لپ تاپ درایوش تو مای کامپیوتر میاد اما وقتی روش کلیک میکنم اون قسمتی که باید باز شه تا پسورد رو وارد کنم نمیاد.میشه کمکم کنید کلی اطلاعات توش هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)