تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 988 از 2376 اولاول ... 4888889389789849859869879889899909919929981038108814881988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,871 به 9,880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حسن روشن:
    استقلال هماهنگ تر از هفته هاي قبل شده است
    کارشناس فوتبال ايران گفت: استقلال نسبت به هفته هاي قبل هماهنگ تر شده است.

حسن روشن کارشناس فوتبال ايران،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال با بازي که مقابل پاس همان انجام داد نشان مي دهد که نسبت به گذشته هماهنگ تر شده و اگر همان بازي که مقابل پاس انجام داد در مقابل پيکان صدرنشين انجام دهد مطمئناً برنده بازي خواهد بود.

وي با بيان اينکه امير قلعه نوعي مربي خوب و با دانشي است افزود: امير قلعه نوعي بازي هاي هفته قبل پيکان را آناليز کرده و مي داند که پيکان خط حمله خطرناکي دارد و براي اينکه در اين بازي بتواند پيروز باشند بايد خط دفاعي خود را مستحکم تر از قبل کند چون استقلال در هفته هاي قبل بدون هيچ فشاري گل هاي متوالي خورده ولي اين گل ها با وجود پيروزي هاي استقلال خود را نشان نداده است.

وي تصریح کرد: قلعه نوعي بايد در اين بازي يک بازيکن را براي مهار سيدصالحي مأمور کن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدافع استقلال تهران:
    بازي با پيكان 6 امتياز دارد
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعلام کرد تيم فوتبال پيكان قزوين در صدر جدول قرار دارد و پيروزي برابر آنها براي ما به اندازه 6 امتياز ارزش دارد.

هادي شكوري مدافع تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تيم استقلال و پيكان هر دو در كورس قهرماني هستند و با برد اين تيم سه امتياز به ما اضافه و سه امتياز به صدر جدول نزديكتر مي شويم.

وي ادامه داد: ما با بردهاي متوالي مقابل برق شيراز و پاس همدان انگيزه فراواني براي قهرماني پيدا كرده ايم و مي خواهيم اين روند رو به رشد را تا قهرماني در ليگ برتر ادامه دهيم. شناخت خوبي نسبت به تيم پيكان و تك تك بازيكنان آنها پيدا كرده ايم و كادر فني در تمرين با آناليز خوب خود ما را آماده اين ديدار كرده اند.

شکوری افزود: در تيم ما فقط كاظمي به دليل سه اخطاره بودن در بازي نخواهد بود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بردن تيم فوتبال استقلال براي ما مهم است
    دروازه بان تيم فوتبال پيكان قزوين گفت: براي ماندن تيم پيكان در صدر جدول، بردن تيم استقلال مهم و حياتي است.

محمد محمدي، دروازه بان تيم فوتبال پيكان قزوين در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي سختي در ورزشگاه آزادي مقابل هواداران استقلال تهران داريم و در برابر اين تماشاگر فوتبال بازي كردن آسان نيست.

وي ادامه داد: دو تيم استقلال و پيكان براي قهرماني در ليگ برتر مي جنگند و هر تيم كه اين بازي را ببرد، به قهرماني در نيم فصل اميدوار مي شود. هم اكنون تيم فوتبال پيكان قزوين تيم نخست ليگ برتر است و براي دفاع از اين عنوان با تمام وجود به مصاف استقلال مي رود.

وي خاطرنشان كرد: در تيم فوتبال پيكان قزوين، ميثم خسروي به دليل محروميت در بازي مقابل استقلال قرار نخواهد گرفت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم پيكان:
    استقلال را با اختلاف مي بريم

مهاجم پيكان در آستانه ديدار با استقلال گفت: براي نشان دادن قدرت تيم پکان، استقلال را با اختلاف چند گل شكست خواهيم داد.

سيد مهدي سيد صالحي، مهاجم پيكان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال داراي بازيكنان خوبي است و طي اين چند بازي اخير توانسته از سد حريفانش عبور كند ولي ما براي ماندن در جدول صدر بايد اين بازي مهم را با اختلاف چند گل ببريم.

وي گفت: قول نمي دهم كه به استقلال گل بزنم چون معتقدم بايد خوب بازي كنم و براي تيمم مثمرثمر باشم بعد گل بزنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك مصدوم استقلال در تمرينات تيم
    سعيد بيات كه سال گذشته با پارگي رباط صليبي از تركيب استقلال جدا شد، طي روزهاي آينده در تمرينات شركت مي كند.

سعيد بيات، هافبک مصدوم استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: مصدوميتم كاملاً بهبود يافته و بعد از بازي با پيكان در تمرينات تيم شركت و تمرينات سبك را آغاز مي كنم.

وي ادامه داد: باشگاه استقلال و دكتر نوروزي زحمات زيادي براي بهبودي من متحمل شدند كه مرا در طول درمان با انگيزه و اميدوار كرد.

وي تصريح كرد: با نظر دكتر نوروزي تمرين با تيم را‌ آغاز می کنم و با نظر قلعه نوعي سرمربي تيم نام من به ليست استقلال اضافه مي شود.

بيات خاطرنشان كرد: قرارداد من با استقلال سه ساله و بايد سال ديگر در اين تيم بمانم اما براي من نظر سرمربي مهم است و احتمال دارد آنها مرا نخواهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدافع استقلال:
    توانایی بازی در تمام پست ها را دارم
    مدافع استقلال گفت: در هر پستی از من در استقلال استفاده شود به گونه ای بازی می کنم که برای تیم مثمر ثمر باشم.

ابراهیم تقی پور، مدافع استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من چند بار دیگر نیز در زمان های مختلف در این پست بازی کرده ام و در زمان پروین نیز مهاجم بودم و اصولا بازیکنی هستم که توانایی بازی در تمامی پست ها را دارم به طوریکه در هر جایی از من استفاده شود به گونه ای بازی می کنم که برای تیمم مثمر ثمر باشم.

وی درباره نیمکت نشینی اش گفت: من به نیمکت نشینی خود هیچ اعتراضی ندارم چون به توان خود و به عقیده قلعه نوعی احترام می گذارم و اطمینان دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هافبك استقلال:
    پيكان را جوانمردانه مي بريم
    هافبك استقلال گفت: براي نزديكتر شدن به صدر جدول بايد حريف آينده خود، پيكان را جوانمردانه ببريم.

حسين كاظمي، هافبك استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: پيكان هم اكنون در صدر جدول قرار دارد و بازيكنان اين تيم با انگيزه بسيار و براي از دست ندادن صدر جدول به دنبال شكست استقلال هستند ولي ما براي اينكه به طرفداران استقلال شادي را هديه كنيم، این تیم را می بریم.

وي گفت: استقلال به نقاط ضعف و قوت خود كاركرده و مطمئن هستيم با انجام يك بازي تماشاگر پسند و جوانمردانه پيكان را مي بريم و به صدر جدول نزديكتر مي شويم، ناهماهنگي من با بازيكنان تيم باعث شد در تركيب اصلي قرار نگرفته و از فوتبال استقلال دور بمانم ولي اين چند هفته با بچه هاي تيم هماهنگ تر شده ام و اميدوارم بازي هاي خوبي را براي استقلال انجام دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران:
    مطالبات بازيكنان ناراضي تا سه روز آينده پرداخت مي شود

مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران گفت: طي جلسه اي كه با سه بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران وحيد طالبو، حسين كاظمي و پيروز قرباني داشته ام قرار شد تا سه روز آينده مطالبات باقي مانده آنها پرداخت شود.

اميرحسين واعظي آشتياني، مدير عامل باشگاه استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: جلسه اي با سه بازيكن باسابقه تيم داشتيم كه آنها درباره مشكلات مالي خود با من صحبت كردند و پذيرفتم كه هر چه سريعتر به رفع مشكلات آنها بپردازم و مقرر شد كه ظرف سه روز آينده مطالبات آنها پرداخت شو

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براي بازي مقابل پيكان

تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال مشخص شد

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال براي ديدار امروز مقابل پيكان قزوين مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به تمرينات تيم استقلال در چند روز گذشته، تركيب احتمالي اين تيم براي اين بازي معلوم شد.
    آبي پوشان به احتمال فراوان با تركيب زير به ميدان مي روند:
    وحيد طالب لو، پژمان منتظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، يدا... اكبري، مجتبي جباري، جانواريو، خسرو حيدري، ميثم منيعي، فرهاد مجيدي و سياوش اكبرپور
    قرار بود در تركيب استقلال ابتدا حسين كاظمي به ميدان برود؛ اما باتوجه به سه اخطاره بودن اين بازيكن، اكبري جايگزين او شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شکوري:مدافعان تيم ملي را نيمکت نشين مي کنم
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به آمادگي اش اميدوار است تا با جلب نظر علي دايي ملي پوش شود. او اعتقاد دارد که مي تواند در جمع يازده بازيکن اصلي در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي به همراه تيم ايران به ميدان برود.

هفته هشتم ليگ برتر فوتبال
    هادي شکوري که بعد از شهرآورد تهران به ترکيب اصلي تيم فوتبال استقلال راه يافت، روز يکشنبه به سووالات خبرنگار ايرنا پاسخ داد که در زير آمده است.
    * س : فکر مي کرديد يکي از يازده بازيکن اصلي استقلال شويد؟
    ج : هيچ چيز گرانبهايي به راحتي به دست نمي آيد، از همان اولين روزي که استقلالي شدم، تنها هدفم حضور در ترکيب ثابت بود که خوشبختانه زحماتم به بار نشست و به اين خواسته ام رسيدم.
    * س : البته محروميت بيژن کوشکي هم چندان بي تاثير نبود!
    س : من بعد از بازي با پرسپوليس محروم شد، من در شهرآورد تهران هم يکي از مهره هاي اصلي قلعه نويي بودم و اتفاقا بازي خوبي هم مقابل مهاجمان نامدار آنها انجام دادم.
    * س : چقدر به ادامه اين روند اميدوار هستيد؟
    ج : من چندين سال است که در سطح اول فوتبال ايران بازي مي کنم و حتي آخرين خط خورده تيم ملي قبل از جام جهاني بودم. اين نشان مي دهد که ثابت بودن در ترکيب استقلال کمترين حق هادي شکوري در فوتبال ايران است.
    * س : از اين بحث خارج شويم، قبول داريد که استقلال بيشتر از حد تصور گل مي خورد؟
    س : به هر حال همه تيم هاي برزگ که در شرايط ما هستند، امکان دارد با اين مساله مواجه شوند.
    * ج : يعني تيم هاي بزرگ بايد زياد گل بخورند؟!
    س : وقتي همه از ما انتظار برد آن هم با گل هاي زياد دارند، چاره اي جز بازي سرتاسر هجومي نداريم. در اينصورت طبيعي است که حريفانمان به راحتي در موقعيت گل زني قرار مي گيرند.
    * س : ضعف خط دفاعي چقدر تاثيرگذار است؟
    ج : بالاخره ما نمي توانيم خودمان را در گل هاي حريف کاملا بي تقصير بدانيم، البته ضعف خاصي نداريم و لي بي مورد فرصت گل زدن را در اختيار مهاجمان تيم هاي مقابل قرار مي دهيم.
    * س : "هادي شکوري" در خط دفاعي استقلال چه موقعيتي دارد؟
    ج : همانطور که گفتم به قدري خودم را آماده مي بينم که نه تنها نگراني خاصي براي خارج شدن از ترکيب استقلال ندارم، بلکه اميدواري زيادي دارم تا بتوانم در ادامه مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 يکي از مردان ثابت تيم ملي باشم.
    *س : اما مدافعان تيم ملي به هماهنگي بالايي رسيده اند.
    ج : آنها در اين چند مدت زحمت زياي براي تيم ملي کشيده اند و عملکرد قابل دفاعي هم از خود بر جاي گذاشته اند، با اين حال نيمکت نشين کردن بازيکنان فعلي کار دشواري نيست و اگر به‌ آمادگي لازم برسم علي دايي از توانايي و تجربه من چشم پوشي نخواهد کرد.
    * س : شرايط استقلال را چطور ارزيابي مي کنيد؟
    ج : بعد از امتياز از دست دادن هاي متوالي هفته هاي اول ليگ برتر، به خوبي توانستيم از بحران عدم نتيجه گيري خارج شده و امتيازات لازم را براي قرار گرفتن در بالاي جدول به دست آوريم. اميدوارم فردا با به دست آوردن ششمين پيروزي فصل، فاصله استقلال با تيم اول جدول رده بندي کمتر شود.
    * س : البته نمي توان پيکان را تيمي از پيش بازنده دانست.
    ج : هيچ تيمي نمي تواند حريف خود را از پيش بازنده بداند، اما بايد اين مساله را هم مورد توجه قرار داد که استقلال در ورزشگاه‌ آزادي و در حالي که از حمايت همه جانبه هوادارانش برخوردار است، اگر با اتفاقي غيرمنتظره مواجه نشود، هر تيمي را شکست مي دهد.
    * س : اما برابر برق شيراز به تساوي رضايت داديد!
    ج : شاگردان محمد عباسي بازي بسيار خوبي را مقابل ما انجام دادند و با هوشمندي خاصي 70 دقيقه از نتيجه يک بر يک دفاع کردند و توانستند از ما امتياز بگيرند.
    * س : پيکان صدرنشين نمي تواند از استقلال امتياز بگيرد؟!
    ج : آنها توانايي قابل ملاحظه اي دارند،اما در روزي با ما بازي مي کنند که قرار گذاشته ايم براي صدرنشين شدن ديگر امتياز از دست ندهيم.
    * س : پس نسبت به پيروزي برابر پيکان شک نداريد؟
    ج : تا روزي که صدرنشين شويم، پيکان و همه تيم ها را شکست مي دهيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •